neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 706, 707, 708, 709, 710, 711, 712 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 01, 2010 11:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

PONIROS LAGOS έγραψε:
Aγαπητέ Verdadeiro καλησπέρα,

Κάνω λάθος ή μου φαίνεται ότι αν κάποιος αγοράσει Αlapis πέριξ του 0,27 μετα το Reverse split θα έχει κατευθείαν ένα κέρδος του 10% εάν πουλήσει στην τιμή 2,40 ?

Ευχαριστώ

Aγαπητέ Verdadeiro, θα ήθελα αν μπορείς να μου επιβεβαιώσεις ότι η αρχική τιμή στην οποία θα επαναδιαπραγματευτεί η Αlapis θα είναι 2,40 και αν ισχύει η πιο πάνω λογική που ανέπτυξα γιατί ο φίλος rado απάντησε διαφορετικά.

Ευχαριστώ..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 02, 2010 11:17 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

10) Η ΓΣ ενέκρινε με ποσοστό 100% επί των ψηφισάντων μετόχων την αύξηση της ονομαστικής αξίας της κάθε μετοχής από €0,30 σε €2,40 με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των μετοχών της Εταιρείας με αναλογία οκτώ (8) παλαιές μετοχές προς μία (1) νέα, ήτοι με μείωση του αριθμού των μετοχών από ένα δισεκατομμύριο εννιακόσια εξήντα ένα εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες τετρακόσιες σαράντα (1.961.200.440) μετοχές σε διακόσια σαράντα πέντε εκατομμύρια εκατόν πενήντα χιλιάδες πενήντα πέντε (245.150.055) μετοχές.

Aγαπητε φιλε η ονομαστικη αξια αλλαξε ,οχι η τιμη στο ταμπλο...

Αρα απλα το ρεβερς στα 8 ,θα πολλαπλασιασει την τιμη κλεισιματος της τελευταιας μερας διαπραγματευσης επι 8...δεν σημαινει λοιπον οτι θα ξεκινησει ξανα
την διαπραγματευση απο το 2.40,απλα εκει ειναι η ονομαστικη αξια

Προφανως [οπως παμπολες αλλες]
λογω συνθηκων θα κινηθει καταρχας ΚΑΤΩ απο αυτην...οκ??

Την Καλημερα μου σε ολους

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 02, 2010 11:25 am 
Χωρίς σύνδεση

Ευάγγελε

εδω μάλλον ισχύει το "πονηρός ο βλάχος".

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 05, 2010 12:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Στην ανάγκη ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας εστιάζει ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν σε συνέντευξή του στους Financial Times.

Συγκεκριμένα μιλάει για "πραγματικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί" και επισημαίνει, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πως ενδεχόμενη αναδιάρθωση του χρέους λίγο σχετίζεται με την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Όπως υποστήριξε, ο τρόπος αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος είναι η μείωση του κόστους. Πρόσθεσε πως σε μια χώρα που δεν ανήκει σε κάποια νομισματική ένωση αυτό θα μπορούσε να γίνει με την υποτίμηση του νομίσματός της. Για την Ελλάδα όμως, συνέχισε, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει προτείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση την παροχή πόρων για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, αποκάλυψε ο Ντομινίκ - Στρος Καν. Eνώ εξέφρασε επιφυλάξεις για την επιτυχία ενός προγράμματος νέων μισθολογικών περικοπών και άφησε αιχμές για την καθυστερημένη αντίδραση των Βρυξελλών απέναντι στην κρίση...

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ εκτίμησε ότι η Ελλάδα δεν είχε άλλη επιλογή από τη λήψη σκληρών μέτρων. Όπως είπε, η αναδιάρθρωση του χρέους δεν θα έλυνε τα πρόβλημα της χώρας, δεδομένου ότι δεν είναι δημοσιονομικό αλλά αφορά στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.

Δεδομένου ότι η υποτίμηση του νομίσματος είναι αδύνατη και η λύση της "εσωτερικής υποτίμησης" (ταυτόχρονη μείωση μισθών και τιμών) εμπεριέχει τον κίνδυνο πτώσης της κατανάλωσης, όπως παραδέχθηκε, πρότεινε πακέτο βοήθειας από τις Βρυξέλλες με στόχο το γεφύρωμα του αναπτυξιακού χάσματος με τη δυτική Ευρώπη.

"Προσπαθούμε να πείσουμε την Ε.Ε.-όχι με ιδιαίτερη επιτυχία, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει τους επόμενους μήνες- ότι πρέπει να βοηθήσουν την Ελλάδα όχι μόνο μέσω του πακέτου δανεισμού, αλλά και με τη παροχή επιπλέον πόρων για την ανάπτυξη", είπε.

Ο Ντ. Στρος - Καν εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ευρώπη θα μπορούσε να δράσει ταχύτερα για τη στήριξη της Ελλάδας και μίλησε για τέσσερις χαμένους μήνες. Τόνισε ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού θα μπορούσαν να ήταν μικρότερες, αν οι Βρυξέλλες αποδεχόντουσαν από την αρχή ότι δεν έχουν την πείρα και την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν μια τέτοια κρίση μόνες το

Ο Καν ειπε ιδιαιτερα σημαντικα πραγματα..

Κριμα για τους χαμενους 4 μηνες,ελπιζοντας σε ..εκτατο ευχαριστο γεγονος,
που θα ανατρεψει θετικα τα παντα!!!

Για να δουμε.....παντα στην αναμονη!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 05, 2010 8:46 pm 
Χωρίς σύνδεση

διακοπές ;;;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 06, 2010 2:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Θα ήθελα να σχόλια σας :
http://www.sed.gr/cgi-bin/ikonboard/iko ... =12;t=1324

Θέλω να πιστεύω ότι οι καθυστερήσεις και οι λάθος εκτιμήσεις μέχρι τώρα απο την πλευρά της Ελλάδας οφείλονταν στο θολό και πρωτόγνωρο της κατάστασης και όχι σε οικιοθελή συμμετοχή σε ένα ευρύτερο σχέδιο εξασφάλισης των δανειστών μας...
Υπάρχει δυνατότητα να ξεφύγουμε από το καναβάτσο αρκει κάποιοι να το καταλάβουν και να πράξουν ανάλογα...
Σε αντίθεση περίπτωση αν αποδειχτεί συννενοχή, νομίζω ότι η "ελληνική τραγωδία", κατά τους FT, θα γίνει πραγματικότητα σε κοινωνικό επίπεδο...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 06, 2010 3:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ειμαι η Ελλαδα και χρωσταω 300 δις σε ομολογα, τα οποια εχω φορτωσει σε τραπεζες ταμεια τοκογλυφους κ.λ.π.
Ουσιαστικα ειμαι μια βομβα μοιρασμενη σε πολλα χερια, που αν σκασει εστω και ενα κομματι της, θα παρουν φωτια και οι μπαρουταποθηκες των δανειστων μου.

Ολοι οι δανειστες μου θελουν να απαλλαγουν απο τη βομβα μου, εστω και με χασουρα 30% ,ισως και παραπανω.

Τι πρεπει να κανω για να εκμεταλευτω τον πανικο τους ???????

Φωναζω τον φιλο και γειτονα Τρισσε, και του λεω να βαλει πλατη στο μοναδικο σχεδιο που μας βολευει ολους, αφου αν δεν βοηθησει και στη δικη του καμπουρα θα σκασει η βομβα.

Ποιο ειναι το σχεδιο?

Εσυ Τρισσε του λεω, θα αγοραζεις κοψοχρονια το χρεος μου απο τους τοκογλυφους που μου επιναν το αιμα τοσα χρονια,αφου βαλεις τα παπαγαλακια σου πρωτα να λενε οτι η Ελλαδα τη βγαζει δεν την βγαζει για 2-3 χρονια, οσο θα χρειαστεις να μαζεψεις το μεγαλυτερο ποσοστο Ελληνικων κρατικων ομολογων.

Και αφου το μαζεψεις μετα απο 2 χρονια σχεδον μισοτιμης, παρε και εσυ μια προμηθεια 1% - για τα ματια του κοσμου, μη σου τη βγει κανενας οτι δηθεν με βοηθησες αφιλοκερδως - και ......................μου το ξαναπουλας οσο το αγορασες μειον τα εξοδα σου και τη προμηθεια του 1%

Ποσα ειπαμε οτι χρωσταμε σημερα ???????????
300 δισεκατομμυρια ?????????
Μειον 30% -τουλαχιστον- ποσο μας κανουν ?????

Νομιζω 200 !!!!!

Το κολπο μαγκες εχει ξεκινησει..........η μαγκια ειναι να καταλαβεις ποτε τελειωνει το μαζεμα.........γιατι τα καναλια που μαζευονται τα Ελληνικα ομολογα ειναι πολλα..............αφου πολλα ειναι και τα λεφτα που θα κονομησουν αυτοι που το στησανε..........

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 06, 2010 7:08 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πολύ καλό σενάριο και βολικό για εμας.
Όμως είμαι επιφυλακτικός ότι το σύμπαν συνωμότησε στο πλευρό μας για την σωτηρία μας .
Βέβαια ο χρόνος θα το δείξει,
Με δεδομένο οτι τώρα κατάλαβαν επιτέλους ότι δεν είναι θέμα Ελλάδας , αλλά ευρώ έχει μιά καλή βάση.
Εγώ πάντως το λαμβάνω σοβαρα υπόψιν.
Σ΄ευχαριστώ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 08, 2010 4:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

δε πάρθηκαν αποφάσεις στη ΓΣ της ΣΕΝΤΡ, επόμενη μάχη στις 20/7 ας οργανωθούμε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 08, 2010 5:27 pm 
Χωρίς σύνδεση

βαγγελη καλησπερα θα ηθελα να σε ρωτησω εαν εχει αλλαξει η μεσομακροπροθεσμη ταση του γενικου δεικτη απο πτωτικη σε ανοδικη; και εαν οχι μετα απο ποια τιμη αλλαζει;ευχαριστω

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 706, 707, 708, 709, 710, 711, 712 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 218 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: