neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 1:41 pm 
Χωρίς σύνδεση

το ατομο ειναι επικυνδυνο. απο ποτε <δημοσιογραφος> (και με τι τεχνικες γνωσεις?) εχει αποψη?

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 1:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

IOLAS έγραψε:
pariss έγραψε:
.Το ρητό ο σώζων εαυτόν σωθήτω είναι το μόνο mast τώρα όσο ποτέ.

Λυπάμαι φίλε που σκέφτεσαι έτσι....Αλλά ακόμα κι έτσι, σκέψου ότι όταν πεθάνουν οι πελάτες σου (ή οι πελάτες των πελατών σου, δεν έχει καμμία σημασία αυτό) κι εσύ θα πάρεις το τρίτο το μακρύτερο. Κι όταν πεινάει ο γείτονάς σου, εσένα θα φάει πρώτα. Η χώρα πάει μπροστά με συλλογική προσπάθεια και με σεβασμό στον ΑΝΘΡΩΠΟ. MUST είναι και η τζούλια, αμα μείνουμε στα must δεν θα μείνουμε μόνο στον πάτο του βαρελιού...θα τον τρυπήσουμε κιόλας.....

Πές μου μιά χώρα IOLAS με 11.000.000 κατοίκους που έχει πάνω από 1.200.000 δ.υ. χωρίς να υπολογίσουμε αυτούς που δεν μπορούν να τους μετρήσουν και μετά έλα να μιλήσουμε για ανισοκατανομή τους.Πλάκα κάνεις εκτός και αν δέχεσαι να πληρώνονται από τούς φόρους και τις εισφορές ΙΚΑ που σαν βλάκας μέχρι στιγμής αποδίδω μέχρι δεκάρας.Τι προσπάθεια συλλογική να κάνω, και με ποιόν, έχεις δεί μέχρι στιγμής να διώκεται κάποιος από τα 2 μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν αυτή την χώρα τα 30 χρόνια?Με ποιά λογική να μπώ στο παιχνίδι της συλλογικότητας, πρέπει να μου αποδείξουν ότι είναι πατριώτες και εργάζονται για την Ελλάδα και όχι για την πάρτυ τους.Μέχρι τότε έχω αμφιβολίες.Σταύρο φίλε ενώ διαβάζεις δεν διαβάζεις, οπότε μην ασχολείσαι, ούτε και εγώ θα ασχοληθώ, κάνε μου την χάρη.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 2:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

λοιπόν για το θέμα των απολύσεων

Είμαι ο πρώτος που το φώναζα εδώ για το κόψιμο του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων (ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ...ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΟΚ) ότι ουσιαστικά αθετεί η κυβέρνηση μια συμβατική της υποχρέωση και ειμαι ΚΑΤΑ! Δεν μπορείς να κόβεις σε κάτι απο κάποιον που ουσιαστικά έχετε συμφωνήσει. Και κυρίως δεν έπρεπε να πειράξει του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
Όμως στο θέμα της ανταγωνιστικοτητας θα έπρεπε να ακολουθήσουν οι Δ.Υ. τον ιδιωτικό κώδικα...Δεν δουλεύεις? ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!
Απλά και όμορφα! Η Ελέω Θεού Βασιλεία έχει προ πολλού πεθάνει και της κάναν και το μνημόσυνο.

υγ συμφωνώ απόλυτα στο θέμα του individualism που αναφέρεις, ομως επειδη τον παρις τον εχω διαβάσει πολλάκις, έχω δει ενα πλέγμα απόψεων, για αυτό και σου είπα το προηγούμενο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 2:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλος μου, 44 χρονών πήρε σύνταξη από το ναυτικό με μισθό 1680 μηνιαίως και εφάπαξ 58,000 κλείνοντας 25 χρόνια υπηρεσίας.Συγγενής γυναίκα στα ΕΛΤΑ ετών 50 με 2 παιδία. το ένα 18 παρά κάτι και το άλλο 15 πήρε προχθές σύνταξη με 25 χρόνια υπηρεσίας (ξαπλωτής και το έβλεπα).Θα πάρει μόνο 1300-1400 μηνιαίως και μόνο 38000 εφάπαξ.Είπατε τίποτα?Διπλανός μου αστυνομικός στα 25 χρόνια ετών 46 βγήκε με μισθό κοντά στα 1800 και εφάπαξ δεν μου έχει πεί.Τι να περιμένω εγώ, που έχω από 1/10/1976 ένσημα ΙΚΑ και εργάζομαι τώρα σαν εταίρος σε ΕΠΕ και είμαι ασφαλισμένος στο ΤΕΒΕ?Αυτά βλέπω και λέω ότι λέω.Ευχαριστώ φίλε lestat, χαίρομαι που τουλάχιστον με καταλαβαίνεις..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 2:13 pm 
Χωρίς σύνδεση

μα επειδή ακριβώς σας εχω διαβάσει και τους δύο, και εσενα στο καπιταλ και τον ιολα που τον γνώρισα εδώ, θεωρώ ότι περισσότερα κοινά έχετε (ακομα κ στον τρόπο γραφής) παρά διαφορετικά στοιχεία.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 2:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

pariss έγραψε:
IOLAS έγραψε:
pariss έγραψε:
.Το ρητό ο σώζων εαυτόν σωθήτω είναι το μόνο mast τώρα όσο ποτέ.

Λυπάμαι φίλε που σκέφτεσαι έτσι....Αλλά ακόμα κι έτσι, σκέψου ότι όταν πεθάνουν οι πελάτες σου (ή οι πελάτες των πελατών σου, δεν έχει καμμία σημασία αυτό) κι εσύ θα πάρεις το τρίτο το μακρύτερο. Κι όταν πεινάει ο γείτονάς σου, εσένα θα φάει πρώτα. Η χώρα πάει μπροστά με συλλογική προσπάθεια και με σεβασμό στον ΑΝΘΡΩΠΟ. MUST είναι και η τζούλια, αμα μείνουμε στα must δεν θα μείνουμε μόνο στον πάτο του βαρελιού...θα τον τρυπήσουμε κιόλας.....

Πές μου μιά χώρα IOLAS με 11.000.000 κατοίκους που έχει πάνω από 1.200.000 δ.υ. χωρίς να υπολογίσουμε αυτούς που δεν μπορούν να τους μετρήσουν και μετά έλα να μιλήσουμε για ανισοκατανομή τους.Πλάκα κάνεις εκτός και αν δέχεσαι να πληρώνονται από τούς φόρους και τις εισφορές ΙΚΑ που σαν βλάκας μέχρι στιγμής αποδίδω μέχρι δεκάρας.Τι προσπάθεια συλλογική να κάνω, και με ποιόν, έχεις δεί μέχρι στιγμής να διώκεται κάποιος από τα 2 μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν αυτή την χώρα τα 30 χρόνια?Με ποιά λογική να μπώ στο παιχνίδι της συλλογικότητας, πρέπει να μου αποδείξουν ότι είναι πατριώτες και εργάζονται για την Ελλάδα και όχι για την πάρτυ τους.Μέχρι τότε έχω αμφιβολίες.Σταύρο φίλε ενώ διαβάζεις δεν διαβάζεις, οπότε μην ασχολείσε, ούτε και εγώ θα ασχοληθώ, κάνε μου την χάρη.

Τότε ρε φίλε να πας στην ζιμπάμπουε κι άσε εμάς εδώ να το παλέψουμε. Ανθρωποφάγοι υπάρχουν ακόμα στην Αφρική και σε κάποια μέρη της Ν.Ζηλανδίας. Επίσης για την ενημέρωσή σου οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι περίπου 550.000 (δες εισηγητική έκθεση προυπολογισμού 2010.) Αυτά για να καταρίπτονται οι μύθοι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 2:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

pariss έγραψε:
Φίλος μου, 44 χρονών πήρε σύνταξη από το ναυτικό με μισθό 1680 μηνιαίως και εφάπαξ 58,000 κλείνοντας 25 χρόνια υπηρεσίας.Συγγενής γυναίκα στα ΕΛΤΑ ετών 50 με 2 παιδία. το ένα 18 παρά κάτι και το άλλο 15 πήρε προχθές σύνταξη με 25 χρόνια υπηρεσίας (ξαπλωτής και το έβλεπα).Θα πάρει μόνο 1300-1400 μηνιαίως και μόνο 38000 εφάπαξ.Είπατε τίποτα?Διπλανός μου αστυνομικός στα 25 χρόνια ετών 46 βγήκε με μισθό κοντά στα 1800 και εφάπαξ δεν μου έχει πεί.Τι να περιμένω εγώ, που έχω από 1/10/1976 ένσημα ΙΚΑ και εργάζομαι τώρα σαν εταίρος σε ΕΠΕ και είμαι ασφαλισμένος στο ΤΕΒΕ?Αυτά βλέπω και λέω ότι λέω.Ευχαριστώ φίλε lestat, χαίρομαι που τουλάχιστον με καταλαβαίνεις..

αυτό που δεν καταλαβαίνεις και στο οποίο διαφωνώ κάθετα είανι ότι δεν φταίνε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι για κάτι από τις υπερβολές που παραθέτεις. Και ούτε πρέπει οι συγκεκριμένοι να τιμωρηθούν γιαυτό. Και στο κάτω κάτω, η επιλογή του να γίνεις ΔΥ ή ιδιωτικός υπήρχε στον καθένα μας.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 2:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μια τελευταία παρέμβαση γιατι τελικά το θέμα του Χρήστου το...

λοιπον έγινε πριν 3 χρόνια μια πολυ ενδιαφέρουσα μελέτη που κράτησε 5 έτη για το ποιας χώρας οι κάτοικοι ειναι πιο ευτυχισμένοι.

Τα αποτελέσματα εξέπληξαν. Κοινή συνισταμένη δεν ήταν τα χρήματα παιδια, αλλά η ανεκτικότητα μιας κοινωνίας απέναντι σε μειονότητες και αποκλίνουσες συμπεριφορές
1η θεση η Βολιβια μαζι ο Καναδάς μετά σκανδιναβικες

η Ολλανδία έχασε 20 θέσεις με την προηγούμενη έρευνα λόγω των φαινομένων εθνικισμού που ανέπτυξε όπως και η αυστρια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 2:20 pm 
Χωρίς σύνδεση

αύριο με την απεργεία είναι κλειστό το χαα;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 07, 2010 2:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Breathless
The Corrs

Go on, go on, leave me breathless
Come on...

yeah

The daylight's fading slowly
but time with you is standing still
I'm waiting for you only
The slightest touch and I'll feel weak

I cannot lie
From you I cannot hide
and I'm losing the will to try
Can't hide it (can't hide it)
Can't fight it (can't fight it)
So...

Go on, go on, come on leave me breathless
Tempt me, tease me until I can't deny this
loving feeling, make me long for your kiss
Go on, go on
Yeah, come on...

And if there's no tomorrow
And all we have is here and now
I'm happy just to have you
You're all the love I need somehow

It's like a dream
Although I'm not asleep
and I never want to wake up
Don't lose it (don't lose it)
Don't leave it (don't leave it)

so Go on, go on, come on leave me breathless
Go on, go on
Yeah, come on...

Guitar Solo

And I can't lie
From you I cannot hide
and I've lost my will to try
Can't hide it (can't hide it)
Can't fight it (can't fight it)
So...

Go on, go on, come on leave me breathless
Go on, go on
Yeah, come on...

Go on, go on, come on leave me breathless (leave me breathless)
Go on, go on

http://www.youtube.com/watch?v=9tp85y4pDVo

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 370 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: