neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 08, 2010 6:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΚΟΙΤΑ...

ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 666.....

ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ....

ΒΟΥΡ ΣΤΙΣ 1250,ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΤΡΟΟΟΟΟ!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 08, 2010 6:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????

ΕΛΑ ΕΛΑ...ΤΟ 9.60 ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΩΝ 9.20???
ΣΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ NEOFORUM NA TOYΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ http://www.youtube.com/watch?v=wnekmIO3YMo
NA ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΣΙΟΥ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ!!!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΡΕ ΠΑΡΙSS????

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.......ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ 6.90 ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ 9.60.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 08, 2010 6:35 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αυριο θα πάει 9,79€ :mrgreen:

Τσαφ - Τσουφ... :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 08, 2010 6:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

Και εσύ και ο φίλος σου, δηλαδή εσύ, επειδή ο άρχοντας δεν το άφησε να γραφθεί, στο ξαναγράφω για να το καταλάβεις.Οσο πιό απλά και ευγενικά μπορώ, σου λέω ότι είσαι χαμηλής νοημοσύνης άτομο.Ασχολήσου με τις τρίχες που σου αξίζουν και όχι με εμένα.Στο γράφω για τέταρτη φορά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 08, 2010 7:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΝΔΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ!!!!

ΚΑΤΣΕ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΣ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ,ΠΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!

PARIS ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ,ΕΚΤΙΘΕΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ!!!

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΑΡΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΕΒΓΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ 380 ΕΥΡΩ,ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ????

ΥΓ:ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ Τ'......ΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ....
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ......

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 08, 2010 7:56 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλά, είσαι μεγάλος γάτος.Ελεγα να το κρύψω αλλά με ξεσκέπασες βρε σύ.Πώς το κατάλαβες ότι είμαι φερέφωνο της ακατάσχετης καταστροφολογίας.Κατάλαβες με την πρώτη ότι τα έχω κάνει πλακάκια με τον φιλαράκο που ψάχνει πελάτες.Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι γράφω, και πρόσεξε, εγώ δεν γράφω με χρησμούς, πώς να σου δώσω να το καταλάβεις.Εντάξει μπορεί να έχεις πρόβλημα επικοινωνίας αλλά στο ξαναλέω για πέμπτη φορά να μην ασχολείσαι μαζί μου.Δεν περιμένω βέβαια τον άρχοντα του μίτου να πάρει θέση.Να μην ξεχάσης να σε ψηφίσεις, ξέρεις εσύ.Τα γράμματα να τα γράφεις πιό μεγάλα, δεν μπορώ να τα διαβάσω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 08, 2010 8:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΚΟΙΤΑΞΕ.ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΜΙΤΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ,ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.(ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΤΛ).

ΑΛΛΟ Η ΚΥΡΙΛΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ EΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ''ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ,ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ" ΚΤΛ...

ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ''ΔΡΑΣΗ'' ΣΟΥ ''ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ'' ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ....

ΥΓ:ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ''ΕΙ''...ΦΙΛΙΚΑ....
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΥΨΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ TA MΙΚΡΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΛΑΘΑΚΙΑ...ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ:
PARISS:Οσο για τις Ελληνικές τράπεζες.... πιστεύω θα τις πάνε όσο χαμηλότερα πάει, ή για να κονομήσουν πάρα πολλά αργότερα ή.....για να τις ρουφήξουν με τις χαμηλότερες δυνατές αποτιμήσεις.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΕ 6.9 ΕΝΝΟΕΙΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ????

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΚΑΙΩΘΕΙΣ...
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΣ ΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 8.6-8.7 ΓΙΑ ΤΟ 2010.....
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 08, 2010 8:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

Το 'ξεχάσης' Σταύρο όταν πήγαινα σχολείο μπροστά από το 'να΄πάντα στο τέλος ήταν το η.Στην δημοτική καταργήθηκε.Εγώ πιστεύω ότι έχει και άλλο κάτω.Το 6,9 το έγραψε ένας φίλος που ξέρει και σέβομαι και το βλέπω πιθανό.Στο τέλος-τέλος τι θα πρέπει να λέω, ότι επειδή ορισμένοι πιστεύουν ότι θα ανέβει θα πρέπει να το πιστεύω και εγώ?Δεν πείθομαι μέχρι στιγμής πως να το κάνουμε.Αν διαβάσεις στον 666 έγραφα όταν η ετε είχε 22-24 ότι καλά είναι να την κάνει κάποιος, δεν είναι λογικό να αγοράζει κάποιος σε αυτές τις τιμές, αλλά...όπως του έγραψα στην ισιτιμία $ -euro οταν ήταν 1-1,45 ότι σύντομα θα την δεί στο 1-1,2 και εγώ θα αγόραζα $.
Αλλά όπως καταλαβαίνεις, με χρησμούς και σοφιστείες ο δείκτης δεν ανεβαίνει.Γνώμη μου.Και στο φινάλε αν το δείς, εγώ γράφω από το 2007 και έχω δώσει δείγματα γραφής, αρα μπορείς να διαβάσεις τι γραφω.Αν το δείς ότι γράφω για να γελάσω κόσμο, σου λέω ότι τα γραπτά μου άλλα δείχνουν.Και δεν δέχομαι με τίποτα τέτοια είδους αστεία από κανένα.Φίλικά .

Τελευταία επεξεργασία από pariss και Πέμ Ιούλ 08, 2010 8:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 08, 2010 8:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΚΑΛΩΣ ΛΟΙΠΟΝ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝ ΨΗΦΙΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤΑΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ...

ΑΡΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ADMINS ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.....

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ 4.4 ΜΕ 40 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ..ΝΟΤ ΤΟΟ BAD...
ΚΑΙ ΕΣΥ 4.1...
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ....

Τ.ΠΑΝΤΩΝ...
ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ......ΗΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ +5.49% ΕΚΤΙΜΩ.....
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ...

KΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 08, 2010 8:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

δεν έχουμε καταλάβει πού βρησκώμαστε οικονομικά ακόμα, είμαστε στο παρα πέντε να φορέσουμε φέσι και μηλάμε για μετοχές αμήν.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: