Το 'ξεχάσης' Σταύρο όταν πήγαινα σχολείο μπροστά από το 'να΄πάντα στο τέλος ήταν το η.Στην δημοτική καταργήθηκε.Εγώ πιστεύω ότι έχει και άλλο κάτω.Το 6,9 το έγραψε ένας φίλος που ξέρει και σέβομαι και το βλέπω πιθανό.Στο τέλος-τέλος τι θα πρέπει να λέω, ότι επειδή ορισμένοι πιστεύουν ότι θα ανέβει θα πρέπει να το πιστεύω και εγώ?Δεν πείθομαι μέχρι στιγμής πως να το κάνουμε.Αν διαβάσεις στον 666 έγραφα όταν η ετε είχε 22-24 ότι καλά είναι να την κάνει κάποιος, δεν είναι λογικό να αγοράζει κάποιος σε αυτές τις τιμές, αλλά...όπως του έγραψα στην ισιτιμία $ -euro οταν ήταν 1-1,45 ότι σύντομα θα την δεί στο 1-1,2 και εγώ θα αγόραζα $. Αλλά όπως καταλαβαίνεις, με χρησμούς και σοφιστείες ο δείκτης δεν ανεβαίνει.Γνώμη μου.Και στο φινάλε αν το δείς, εγώ γράφω από το 2007 και έχω δώσει δείγματα γραφής, αρα μπορείς να διαβάσεις τι γραφω.Αν το δείς ότι γράφω για να γελάσω κόσμο, σου λέω ότι τα γραπτά μου άλλα δείχνουν.Και δεν δέχομαι με τίποτα τέτοια είδους αστεία από κανένα.Φίλικά .
Τελευταία επεξεργασία από pariss και Πέμ Ιούλ 08, 2010 8:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
|