neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 935 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 94  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΤΖΚ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 12, 2010 9:39 am 
Χωρίς σύνδεση

kalimera kala ecstatik esi akoma ton petzk perimeneis;'
pare nirea kai ete pou tha ginoun pirauloi e;;;;;;;;;;mpeeeeeeeeeeeeeeee
hepap kalimera ta sevi mou gia ton mpampampoumpantiop

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 12, 2010 9:44 am 
Χωρίς σύνδεση

Ποιον Νηρέα και ΕΤΕ? Τι να τις κάνω αυτές ρε φίλε? Χίλιες φορές Δία και Άλφα!
Σταμάτα να βγάζεις κραυγές στη μητρική σου γλώσσα!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 12, 2010 10:23 am 
Χωρίς σύνδεση

den thelw na to sxcoliasw .........
arkei pou dexomaste to doulema gia thn wra

Τελευταία επεξεργασία από trader13 και Δευτ Ιούλ 12, 2010 10:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 12, 2010 10:30 am 
Χωρίς σύνδεση

Πάλι τα ίδια... Στην αρχή το θεώρησα αστείο αλλά πλέον χόντρυνε το πράγμα. Δεν ντρέπεσαι να το κάνεις αυτό? Πώς σχετίζομαι εγώ με τους άλλους που αναφέρεις? Γιατί αφήνεις υποννοούμενα? Αναφέρθηκα ποτέ στο άτομό σου? Συνέχισε και μπράβο σου! Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν τιμούν κανένα. Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 12, 2010 10:33 am 
Χωρίς σύνδεση

kala mas douleueis file;ligi plakitsa kanw
esi de moupes gai ti mitriki mou glwssa;to ksexases;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 12, 2010 11:08 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Δύναμη παιδιά και υπομονή. Θάρρος και τόλμη.
Κατά τα άλλα, πάρτε τις 1200 του μνημονίου και διαβάστε τις αντί για βιβλίο στις διακοπές σας.
1. Είναι τζάμπα.
2. Φοβερή πλοκή. Βάλτε και κανα τίτλο όπως ¨Το μεγάλο ξεπούλημα" ή "Της κακομοίρας".
3. Εξαιρετικό κείμενο, με εμπλουτισμένη ορολογία (προτείνω και την Αγγλική version).
4. Δεν γράφει πουθενά για τον Πετζ (για να γράψω και κάτι επιτου θέματος)
5. Το ban που θα φάτε διαβάζοντάς το είναι αορίσοτυ χρόνου.

Εγώ είμαι στην σελίδα 132. Στον πρόλογο.

Με τιμή

pilotenios@easyban.com

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 12, 2010 11:33 am 
Χωρίς σύνδεση

τα τραγιά…

Καμαρώσαμε τους αξιότιμους εθνοπατέρες μας να παρλάρουν στο Παρλαμέντο τους. Για το εργατικό και ασφαλιστικό. Ανάλλαχτοι ολόιδιοι και ολόφτυστοι. (Πλην ελαχιστοτάτων εξαιρέσεων). Υποδείγματα αμίμητου «ηρωισμού»…
Γιατί είναι ύψιστος «ηρωισμός» να μην κουράζεσαι να επαναλαμβάνεις αενάως τις ίδιες τιποτολογίες. Και να σκηνοθετείς βατραχομυιομαχίες, προκειμένου να εξαπατήσεις, για μια ακόμη φορά, το Ναστραδίν λαό, για να του πάρεις, όχι πια το πάπλωμα, αλλά το τομάρι.
Και η απόφαση δεδομένη, όπως πάντα. Όπως στην περίπτωση του νόμου για την ανευθυνότητα των υπουργών. Ή τη βουλευτική ασυλία. Και όποια άλλη αλητεία. Για την καταλήστευση σε βάρος του λαού. Και προπάντων το αλήστου μνήμης δουλαγωγικό και δουλοκτητικό Μνημόνιο.
Οι εξαιρέσεις -λένε- φταίνε. Η πλειοψηφία είναι καλοί. Κι όμως τους σκανδαλοποιούς νόμους τους ψηφίζουν πάντα οι πλειοψηφίες και όχι οι εξαιρέσεις.
Ο παπατζής καραγκιοζοπαίχτης του κατεστημένου χορεύει τις μαριονέτες του έτσι, ώστε, κάθε φορά, μονά ζυγά να ’ναι δικά του. Και πάντα αυτός να βγαίνει κερδισμένος και πάντα ο λαός χαμένος.
Υπάρχουν «τάχα μου» και κάποιοι-προς στιγμήν-διαφωνούντες με τη σκληρότητα των μέτρων. Για να εκτονώνουν και χαλαρώνουν με τους ψευτοηρωισμούς τους τον εξουθενωμένο και οργισμένο λαό. Αλλά, παρά τις «τραγικές» συγκρούσεις, που υποτίθεται ότι βιώνουν, τελικά υποκύπτουν στα «τραγικά» αδιέξοδα…
Γιατί βέβαια «τα λεφτά είναι πολλά». Και σίγουρα πολύ περισσότερα απ’ το μισθό και τη σύνταξη των 360 ευρώ. Που, αν τους υποχρέωναν να ζήσουν μόνο με αυτά, οι περισσότεροι θα προτιμούσαν μάλλον ν’ αυτοκτονούσαν.
Και ο λαός; Τι κάνει ο λαός!
Ο, τι και τα τραγιά του ανέκδοτου. Που, αν ορμούσαν όλα μαζί καταπάνω στο χασάπη, που τα ‘σφαζε, θα τον είχαν εξουδετερώσει και θα γλίτωναν. Αλλά το καθένα σκεφτόταν: Δε βαριέσαι! Τώρα κάποιο άλλο σφάζεται. Μπορεί και να γλιτώσω εγώ…
Και αναχάραζαν ή τρώγαν το χόρτο τους. Πράσινο ή και γαλάζιο από τη μούχλα…
Άλλωστε τώρα μας αριβάρουν και οι δημοτικές. Και τ’ αφεντικά θέλουν ν’ αναμετρήσουν το «έχει» τους. Να ιδούνε πόσοι «ιδανικοί αυτόχειρες» θ’ ακολουθήσουν το σφαγείο του ενός και πόσοι το σφαγείο του άλλου.
Να τους κακοκαρδίσουμε; Δεν γίνεται! Καλύτερα στον Καιάδα κι εμείς και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και τα τρισέγγονά μας…
Άλλωστε, όπως φαίνεται, κατατρυχόμαστε και από σύμπλεγμα εξαρτήσεως. Όπως οι μαύροι δούλοι. Που και μετά τη νόμιμη απελευθέρωσή τους, δεν ήθελαν να ζήσουν ανεξάρτητοι απ’ τους δήμιους και εκμεταλλευτές τους.
Που ’σαι καημένε Κολοκοτρώνη και Καραϊσκάκη και Μπότσαρη και Μακρυγιάννη! Και τόσοι άλλοι αθάνατοι ήρωες… Που χύσατε το αίμα σας και δώσατε και τη ζωή σας για τη λευτεριά! Να καμαρώσετε τους προσκυνημένους γραικύλους….
Πώς σέρνονται στο Γκουαντανάμο της τοκογλυφίας και τη Βαστίλη του καπιαλιστικού Μεσαίωνα με τις ατσάλινες αλυσίδες των βαρύτατων χρεών, που χάλκευσαν σε βάρος τους κάποιες πλειοψηφίες εθνοπατέρων…

Παπα-Ηλίας

http://papailiasyfantis,wordpress.com

e-mail: papailiasyfanis11@gmail.com

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 12, 2010 1:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

pilotenios έγραψε:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Δύναμη παιδιά και υπομονή. Θάρρος και τόλμη.
Κατά τα άλλα, πάρτε τις 1200 του μνημονίου και διαβάστε τις αντί για βιβλίο στις διακοπές σας.
1. Είναι τζάμπα.
2. Φοβερή πλοκή. Βάλτε και κανα τίτλο όπως ¨Το μεγάλο ξεπούλημα" ή "Της κακομοίρας".
3. Εξαιρετικό κείμενο, με εμπλουτισμένη ορολογία (προτείνω και την Αγγλική version).
4. Δεν γράφει πουθενά για τον Πετζ (για να γράψω και κάτι επιτου θέματος)
5. Το ban που θα φάτε διαβάζοντάς το είναι αορίσοτυ χρόνου.

Εγώ είμαι στην σελίδα 132. Στον πρόλογο.

Με τιμή

pilotenios@easyban.com

Αγαπητέ πιλοτένιε,
Να είσαι ΄σίγουρος ότι ΔΕΝ θα διαβάσω το μνημόνιο στις διακοπές. Εκτός αν αποφασίσω ότι θέλω να αυτοκτονήσω. Δεύτερον τα βιβλια που θα πάρω μαζί μου δεν θα εχουν να κάνουν ούτε με χαα ούτε με business σαν την δικιά μου. Σε ότι αφορά τα bans και τα easybans την Πέμπτη θα γράψω κάτι για να γίνει μόνιμο το ban. Τέλος κουίζ πόσοι από εσάς θα λάβετε μέρος στην γ.σ. της 19/7; εγώ ναι

ευλόγησον.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 12, 2010 2:20 pm 
Χωρίς σύνδεση

Θα ελθω και εγω.
Δεσμευσα τη περασμενη βδομαδα 8,000 μετοχες που εχω.
Θελω να ακουσω απο τους βασικους μετοχους το σχεδιο αναπτυξης της εταιρειας.
Ερωτηση.
Υπαρχει τροπος να γνωρισω τους φιλους που γραφουν εδω?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 12, 2010 3:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

hepap: 18 θα φύγω αυθημερόν, 19 θα είμαι εδώ το πρωί. Αν παίξει τίποτα πες μου. Σήμερα δεν έγινε αυτό που περιμέναμε. Αυριο θα έχω νεα.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 935 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 94  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: