Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι θα σου αγοράσω ένα σ(τ)αυράκι, το σ(τ)αυράκι κικιρικικί να σε ξυπνάει κάθε πρωί.
Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι θα σου αγοράσω μία σ(τ)αυρούλα, η σ(τ)αυρούλα κοκοκό, το σ(τ)αυράκι κικιρικικί, να σε ξυπνάει κάθε πρωί.
Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι θα σου αγοράσω μία σ(τ)αυρούλα, η σ(τ)αυρούλα νιάου-νιάου, η σ(τ)αυρούλα κοκοκό, το σ(τ)αυράκι κικιρικικί, να σε ξυπνάει κάθε πρωί.
Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι θα σου αγοράσω ένα σ(τ)αυράκι , το σ(τ)αυράκι τσίου-τσίου, η σ(τ)αυρούλα νιάου-νιάου η σ(τ)αυρούλα κοκοκό, το σ(τ)αυράκι κικιρικικί, να σε ξυπνάει κάθε πρωί.
Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι θα σου αγοράσω ένα σ(τ)αυράκι , το σ(τ)αυράκι γρουτς-γρουτς, το σ(τ)αυράκι τσίου-τσίου, η σ(τ)αυρούλα νιάου-νιάου η σ(τ)αυρούλα κοκοκό, το σ(τ)αυράκι κικιρικικί, να σε ξυπνάει κάθε πρωί.
Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι θα σου αγοράσω ένα σ(τ)αυράκι , το σ(τ)αυράκι γάου-γάου, το σ(τ)αυράκι γρουτς-γρουτς, το σ(τ)αυράκι τσίου-τσίου, η σ(τ)αυρούλα νιάου-νιάου η σ(τ)αυρούλα κοκοκό, το σ(τ)αυράκι κικιρικικί, να σε ξυπνάει κάθε πρωί.
Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι θα σου αγοράσω ένα σ(τ)αυράκι, το σ(τ)αυράκι κικιρικικί να σε ξυπνάει κάθε πρωί.
|