neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 13, 2010 2:42 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΧΑΝΟΔΟΣ ολοι κουρευομασται σε τακτα χρονικα διαστηματα....
Εσυ θα αποτελουσες αξαιρεση μονο εαν εμενες μαλι με μαλι-:)

Καμια διαθεση αντιπαραθεσης....Απλα εξεφρασα την εκτιμηση μου για την αγορα και οχι την επιθυμια μου να παω για κουρεμα στον Σταυρο.....

Παρεπιπτωντος στο προηγουμενο μηνυμα μου πηρα το πρωτο μου μοναστερο μετα απο 76 δημοσιευσεις.....Μακαρι αυτος που μου το εδωσε να μου ελεγε και τον λογο!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 13, 2010 2:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

Το θέμα ειναι ότι εγω ποτε δεν κατηγόρησα κάποιον ότι ειναι υπάλληλος επειδή έχει διαφορετική άποψη άλλοι το κάνουν συστηματικά για να σπιλώσουν και να δειξουν ότι τα κινητρά του ειναι υστερόβουλα

Τα υπονούμενα του τα παίρνω προσωπικά γιατί χθες σβήστηκαν κειμενα μου που δεν περιείχαν τιποτα το προβλητικό παρά μονο ερωτήματα, σου υπενθυμίζω ότι ειναι συντονιστής του θέματος. Εκείνος βέβαια είναι ελευθερος να υβρίζει τους πάντες (ηλίθιοι, τσαντίρια κλπ.) χωρίς επιπτώσεις.

Δεν κοιτάω ουτε δάσος ουτε δεντρο κοιτάω το κέρδος! και το κέρδος έρχεται από σωστή εκτίμηση της κατάστασης και όχι δογματικές θέσεις. Ο χρόνος της εκτίμησης έχει σημασία γιατί αλλίως είναι να "παγώνεις" (εγκλωβίζεις) το κεφάλαιο σου για 2 χρόνια σε μετοχή που πέφτει και αλλίως να εκμεταλλεύεσαι την τάση (ανοδική ή πτωτική) της αγοράς

Συν τοις άλλοις τι νοημα εχει να κανεις καθημερινές εκτιμήσεις εαν ο ορίζοντας σου ειναι μακροπρόθεσμος??

Ο καθένας εχει την τσέπη του και την άποψη του και κανείς δεν θα έπρεπε να σπέρνει υποψίες ότι η αντίθετη άποψη ειναι υποβολιμιαία, κακόνουλη ή υποκινουμενή. Είναι θέμα δημοκρατίας και η δημοκρατία είναι για τους πάντες ακόμη και για τους κακοποιούς 666 ...

Ζήτημα λεβεντίας είναι να παραδέχεσαι τα λάθη σου κανείς δεν θα σε αμφισβητήσει επειδή έπεσες κάποιες φορές εξω, ετσι και αλλιως την γνώμη σου λες ... όλοι θα σε κατηγορήσουν όμως όταν πέφτεις έξω και κατηγορείς τους άλλους γι' αυτό. Δεν έχεις λεβεντιά και εαν εισαι κρητικός θα επρεπε να δινεις λιγο περισσότερη σημασία σε ζητήματα ηθικής τάξεως.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 13, 2010 2:54 pm 
Χωρίς σύνδεση

δυστυχως δεν εχω χρονο τωρα να σου εξηγησω.καλυτερα θα στα πει ο ιδιος,απο κοντα ομως(αιγλη).
επισης μην ξεχνας οτι μονο αυτος ζητησε να βρεθουμε,με ανοιχτη προσκληση σε ολους,ενα χρονο πριν.
τα περι ΚΡΗΤΗΣ και λεβεντιας, αστο καλυτερα...
να σαι λιγο σεμνος με αυτα!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 13, 2010 3:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

Σπυρο
Θα περιμένω να μου τα εξηγήσεις εσυ εστω και μεσω πμ όταν εχεις χρόνο
Ευχαριστως να τον ακουγα και εκεινον από κοντά αλλά δεν βοηθάει σχόλιο τύπου "Σκαγια θα ερθεις να μας πεις τις μπούρδες σου"??
Δειχνει έλλειψη σεβασμού προς τον συνομιλητη...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 13, 2010 3:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

rado
δεν το έπιασες το χιουμορ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 13, 2010 4:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΤΩΣΕΙΣ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΠΡΟΝΟΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕ ΣΤΑ 11.37 ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΒΩΒΟ ΣΤΑ 3,20.

ΥΣΤΕΡΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ...ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΕΡΔΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''0''....

ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ ΣΕ 4 ΣΗΜΕΙΑ....

ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ,ΜΠΑΜΠΗ ΒΩΒΟ ΣΤΑ 3,18....ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ Η ΜΕΤΟΧΗ ΘΕΩΡΩ...ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ....

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 75% ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ.....

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!!

Τελευταία επεξεργασία από STAVROS7 και Παρ Αύγ 13, 2010 5:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 13, 2010 4:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

πολλη επιθετικος εγινες Σταυρο :lol:

καλο Σαββατοκυριακο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 13, 2010 4:55 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΧΩΡΙς ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, αστον τον βωβο... επικινδυνα παιγνιδια. μην παιζεις με την φωτια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 13, 2010 5:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ ΑΓΓΕΛΕ...ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΟ.....

ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΩ ΕUROBANK ΚΑΙ ΑΤΕ.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 13, 2010 6:30 pm 
Χωρίς σύνδεση

H αγορα απο Δευτερα δικαιουται μια τεχνικης μορφης ανοδικη αντιδραση....

Απο εκει και περα το στοιχημα μπαινει για το αν θα σκασει καποια ειδηση στις τραπεζες μεχρι τα μεσα Σεπτεμβρη....(κατι γινεται με ΤΤ)...
Η φημολογια απο μονη της δεν αρκει πλεον να υποστηριξει και να συντηρησει δυνατη ανοδο....

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 90 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: