666
Το νέος είναι υποκειμενικό ... ασχολούμαι με χρηματιστήριο από το 1995 πρώτη μετοχή μου ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ
Ότι υπάρχει συνέχεια στα σχόλια σου το αντιλαμβάνομαι. Έχουμε διαφορετική θέωρηση των πραγμάτων εγω δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς να κάνει ασφαλής προβλέψεις βασιζόμενος σε παττερνς πιστεύω στην θεωρία των μαυρων κύκνων γι' αυτο και προτείνω να εκμεταλευθούμε την αβεβαιότητα ακολουθώντας την τάση της στιγμής.
Εχεις παρεξηγήσει αρκετά πραγματα για μενα - απο το ότι είμαι ο geolog μεχρι το οτι ειμαι αχαρτος, υπάλληλος και παπαγαλάκι.
Εχω θέσεις (χαρτια) σε ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ και ΙΝΚΑΤ. Επιθυμία μου είναι να ανέβει ... και μάλιστα πολύ .... αλλά εκ του αποτελέσματος κρίνονταιοι προβλέψεις!
Ζω και δουλεύω στο εξωτερικό θα ήθελα να είμαι σε μελλοντική συνάντηση σας στην Αιγλη αν και ο τρόπος που με εχουν αντιμετωπίσει οι περισσότεροι δειχνει ότι μάλλον δεν θα ήμουν καλοδεχούμενος
Δεν απευθύνεσαι σε σχολιαρόπαιδα αλλά σε ενήλικες που έχουν κάποιο επίπεδο μόρφωσης, την επαγγελματική σταδιοδρομία τους (επιτυχημένη ή μη) και επενδύουν τα χρήματά τους οπότε θα συνιστούσα περισσότερο σεβασμό και σεμνότητα. Όταν την δώσεις θα την απολαύσεις και εσυ!
_________________ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ
|