neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 16, 2010 2:47 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μην μου τον χρεώνεις Cherokee!

Πάντως δεν ειδα να δειχνεις καμία τέτοια ευαισθησία όταν μιλαγα για τους οχετούς που μου έστελνε ο sunnyjohn ... αυτός είναι του κλίματος φαίνεται!

Εαν δεν απαξιώνατε την αντίθετη άποψη δεν θα ειχε περιθώριο να ευδοκιμήσει ο Δισεγγονας ... αλλά με το να πιστευετε οτι οσοι γραφουν ειναι ο geolog με αλλα νικς δεν βοηθάει.... ο μιτος πάει για λουκέτο!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 16, 2010 2:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φιλε εγω δεν ειμαι με τον Πετραν αλλα λεει και αλλα
Στις 2.034 μονάδες βλέπει το δείκτη S&P 500 σε 10 χρόνια ο R. Doll της BlackRock
και οχι μονο αυτο αλλα και ανοδο τωρα...
Ο καθε ενας διαβαζει το ιδιο γραφομενο το θεμα ειναι με ποια γωνια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 16, 2010 3:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

skagia

Ανοδος για ετε Πίσω

15/4/2008 15:55 από xristos 666 Πρωτος στοχος >35 (ΤΩΡΑ 31,98)
-------------------------------------------------------------------

ΜΠΛΕΣ... άκου τον αρχηγό... ξέρει τι λέει... εγώ τον παρακολουθώ καιρό τώρα σιωπηλά.. σε οτι έχει πεί έπεσε μέσα..

Αφού να φανταστείς είχε να γράψει 3-4 μέρες τώρα και σκέφτηκα οτι τον καθάρισε ο Αράπογλου τον κακομοίρη γιατί ξεσκεπάζει τα παιχνίδια...

Ακού τον αρχηγό και δεν θα χάσεις...

Συνέχισε Xristos αρχηγέ του σκότους του Ελληνικού Χρηματηστηρίου...
Αξιολογήστε το μήνυμα:
2 ψήφοι 4/6/2008 00:52
MEscobar

ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ

ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ

ΔΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΒΥΘΙΣΤΕΙ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΟΥ 2009 (15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ)

ΜΗΝ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΙΤΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣ - ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ 10€

ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΣΤΑ 28 ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ

http://www.capital.gr/messages/showTopi ... 45180&pg=1

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 16, 2010 3:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Δημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 16, 2010 9:56 am

xristos 666 έγραψε:
alexaral

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΙΣΜΩΝ

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ 99%

ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ V

ΗΔΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ € Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΙΣ

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΟ €

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 16, 2010 3:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

Το δεχομαι αυτό που λές 666 για έγκαιρη στοχοθέτηση που έιχες κάνει (28 ευρώ) σου θυμίζω όμως ότι στις 2 Νοεμβρίου 2009 (εαν ανατρέξεις πίσω στον μιτο θα το βρεις) εσυ και ο φάρμερ καταδικάζατε τους χρήστες αγγελο και λευτέρη για την απόφασή τους να πουλήσουν τότε λέγοντας ότι η άνοδος έχει "και άλλο πάνω".

Μάλιστα ο φάρμερ καταφερόταν με πολύ αιχμηρά σχόλια εναντίον τους λέγοντας ότι δεν τήρησαν τον λόγο τους και εγκατέλεθψαν την βάρκα.

Όλα αυτά δεν τα λέω για να σε ψεξω τα λέω γιατί ενω είχες στοχοθετήσει σωστά και εγκαιρα (τότε) τελικώς δε το τήρησες όταν εφτασε η ώρα ...

Ελπίζω να ξαναβρεις την φόρμα σου και να επανέλθεις στις σωστές εκτιμήσεις που έκανες την περίοδο Μαρτιου-Οκτωβρίου 2009 ... το γεγονός ότι εχεις πάρει την αντιπαράθεση προσωπικά ίσως να επηρεάζει την σωστή ανάλυση της κατάστασης από πλευράς σου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 16, 2010 3:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Skagia, νομίζω θα μας τρελάνεις...

Κατηγορείς τον Χρήστο πως έχει πάρει προσωπικά την αντιπαράθεση, ενώ συνεχώς έχουμε τον δικό σου που με 1000 Nicknames δεν κάνει τίποτε άλλο από το να επιτίθεται στον Χρήστο αλλά και σε όποιον συμφωνεί έστω και σε κάτι μαζί του.

Δέχομαι επίθεση από τον δικό σου με ακατανόμαστες ύβρεις (τα διάβασες ήδη), και η απάντηση σου είναι πως και εσύ είχες δεχτεί επίθεση από τον sunny, άρα όλα καλά?

Ζητάς να δημοσιεύσω την γνώμη σου στο capital και το κάνει ο Δισσέγγονας σε χρόνο dt!

Έχετε αφιερώσει ώρες ψάχνοντας το τι είπε ο Χρήστος πριν 2 χρόνια(!) για να του πείτε πως πρέπει να ζητήσει τώρα συγνώμη?

Μα καλά έχουμε τρελαθεί τελείως?

Και μετά πως να μην πιστέψουμε πως είστε αν όχι ο ίδιος, πάντως μια ομάδα?

Πες μου πως?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 16, 2010 3:33 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ DOW ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ

ΤΟ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ

ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΥΜΕΤΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ

ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΠΤΑ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ.

ΠΑΡ'ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ)

ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΟΥΜΑΙ

ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΕΧΩ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΝΑ ΔΙΞΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΔ ΚΑΙ Η ΕΤΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 16, 2010 3:35 pm 
Χωρίς σύνδεση

Cherokee

μπορείς να πιστεύεις ότι θες ελευθερος είσαι να το κάνεις αλλά μην κρίνεις εξ ιδιων τα αλλότρια ... επείδη ανηκεις εσυ σε ομάδα δεν σημαίνει ότι ολοι ανηκουν σε ομάδα

εγω εψαξα και διαβασα τι έλεγε ο 666 πριν δυο χρόνια για να καταλάβω τι πιστεύει ... εσυ γιατι δεν το έκανες ποτέ?? δεν χρειάζεται ή πενταστερώνεις και τις καλημέρες του??

Εχεις πει εσυ προσωπικά κάτι θετικό για κάποιον εχει εκφράσει αντίθετη άποψη και εχει επιφυλάξεις για τις προβλέψεις του 666??

οσο για τον sunny τωρα νοιώθεις αυτο που ένιωθα εγω όταν ενα ωραίο απόγευμα ανοιξα ενα πμ με τίτλο "που**ρα" όπου με καθυβριζε ... και τότε ενω το ανέφερα δεν σε είδα να συγκινήσε ... συνέχιζες και έριχνες πεντάστερα στον "κυριο" ... και τώρα ζητάς κατανόηση?? a little too much...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 16, 2010 3:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Το έχω κάνει πολλές φορές skagia, αλλά δεν έχω την απαίτηση να το προσέξεις.

Δεν ανήκω σε καμία ομάδα και δεν έχω ποτέ επιδοκιμάσει ποτέ αντίστοιχες συμπεριφορές.

Από κει και πέρα δικαίωμα σου να μην τολμάς ούτε να αποδοκιμάσεις την συμπεριφορά του φίλου σου.

Καμάρωσε το τελευταίο μύνημα του στο capital και νιώσε ικανοποίηση αν θες...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 16, 2010 5:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

ελα ρε παιδια .αφηστε τα αυτα .τωρα τι κανουμε?δοστε μια καλη τιμη εισοδου για ετε και τιμη στοχο στο εξαμηνο.ευχαριστω

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 95 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: