neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 20, 2010 6:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

kanouchr έγραψε:
skagia έγραψε:
KANOUCHR

ΣΥΜΦΩΝΩ!
ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ STO SHORT TERM ANYWAY

ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΠ ΛΟΣΣ ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ?? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...

Το δικό μου το παιχνίδι (που δεν το συνιστώ) δεν έχει stop loss. Απλά είμαι διατεθειμένος να χάσω ολόκληρο το κεφαλαιο αν και είναι αρκετά αξιόλογο.

Αλλα η άποψη μου είναι ότι αν δεν είσαι διατεθειμένος να το χάσεις ολόκληρο, θα κανεις τόσα λάθη που στο τέλος όντως δεν θα σου μείνει τίποτα.

Αυτό το έμαθα εμπειρικά. Στην αρχή και εγώ με stop loss ξεκίνησα και με διασπορά. Μετά βεβαια προσγειώθηκα στο κόσμου του +-20% και εκεί κατάλαβα ότι η πρέπει να φύγω από το μαγαζί η να αλλάξω στρατηγική.

Τώρα πλέον κάνω επένδυση. Παίρνω ένα κομμάτι μιας εταιρίας που νομίζω ότι είναι υποτιμημένη και περιμένω να πάει στα λεφτά της. Δεν κοιτάω τι λέει το ταμπλό. Αυτό που με απασχολεί είναι τι γίνετε μέσα στη εταιρία και γιατί η τιμή είναι χαμηλά η ψιλά. Είναι επειδή δεν έχει προοπτικές? Είναι λόγο πανικού? Κάτι δεν πάει καλά? Τι παίζεται? Αυτό κοιτάω. Η τιμή στο μεταξη ανεβοκατεβαίνει. Αλλα το που θα τα δώσω δεν θα εξαρτηθεί από την τιμή. Θα εξαρτηθεί από την συγκριτική τιμή με άλλες εταιρίες αλλα και από της εσωτερικές εξελίξεις.

Μόνο αν είσαι σίγουρος ότι η πληροφόρηση που έχεις εσύ είναι ισάξια με αυτήν του CEO δικαιούσαι να αγνοήσεις το ταμπλό... Αλλιώς είναι πολύ ριψοκίνδυνο.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 20, 2010 6:03 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΒΓΑΛΤΑ ΡΕ SUNNY ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΤΙ ΧΑΛΙΕΣΑΙ???

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...

ALONEDRIVER ΔΕΝ ΞΕΡΩ.....ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΗ???ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ 50%???

Τελευταία επεξεργασία από STAVROS7 και Παρ Αύγ 20, 2010 6:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 20, 2010 6:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΑΡΑ ALONEDRIVER ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ STOP LOSS? ΗΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

alonedriver έγραψε:
kanouchr έγραψε:
skagia έγραψε:
KANOUCHR

ΣΥΜΦΩΝΩ!
ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ STO SHORT TERM ANYWAY

ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΠ ΛΟΣΣ ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ?? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...

Το δικό μου το παιχνίδι (που δεν το συνιστώ) δεν έχει stop loss. Απλά είμαι διατεθειμένος να χάσω ολόκληρο το κεφαλαιο αν και είναι αρκετά αξιόλογο.

Αλλα η άποψη μου είναι ότι αν δεν είσαι διατεθειμένος να το χάσεις ολόκληρο, θα κανεις τόσα λάθη που στο τέλος όντως δεν θα σου μείνει τίποτα.

Αυτό το έμαθα εμπειρικά. Στην αρχή και εγώ με stop loss ξεκίνησα και με διασπορά. Μετά βεβαια προσγειώθηκα στο κόσμου του +-20% και εκεί κατάλαβα ότι η πρέπει να φύγω από το μαγαζί η να αλλάξω στρατηγική.

Τώρα πλέον κάνω επένδυση. Παίρνω ένα κομμάτι μιας εταιρίας που νομίζω ότι είναι υποτιμημένη και περιμένω να πάει στα λεφτά της. Δεν κοιτάω τι λέει το ταμπλό. Αυτό που με απασχολεί είναι τι γίνετε μέσα στη εταιρία και γιατί η τιμή είναι χαμηλά η ψιλά. Είναι επειδή δεν έχει προοπτικές? Είναι λόγο πανικού? Κάτι δεν πάει καλά? Τι παίζεται? Αυτό κοιτάω. Η τιμή στο μεταξη ανεβοκατεβαίνει. Αλλα το που θα τα δώσω δεν θα εξαρτηθεί από την τιμή. Θα εξαρτηθεί από την συγκριτική τιμή με άλλες εταιρίες αλλα και από της εσωτερικές εξελίξεις.

Μόνο αν είσαι σίγουρος ότι η πληροφόρηση που έχεις εσύ είναι ισάξια με αυτήν του CEO δικαιούσαι να αγνοήσεις το ταμπλό... Αλλιώς είναι πολύ ριψοκίνδυνο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 20, 2010 6:06 pm 
Χωρίς σύνδεση

και να σου πω το τελευταιο!
αν νομιζεις οτι ιντερνετικα εισαι εξυπνος.....και επειδη εχουμε ανταλλαξει και καποια μηνυματα και ειδες οτι ποτε δεν ειπα τιποτα....αστο αυτο το διπλο που παιζεις και εδω μεσα!
γιατι νομιζω οτι οταν εβριζα τον σκαγια...εβριζα εσενα?
χαχαχαχχαχα

κοφτο αν εισαι εξυπνος

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 20, 2010 6:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

@skagia

Αυστηρό και στενό stop loss... Και μόλις η αγορά πάει υπέρ μου το μετατρέπω σε trailing.

ΥΓ. Το στενό stop loss με αναγκάζει να προσέχω πολύ τα σημεία εισόδου μου. Κάνω λιγότερα trade αλλά με αυτόν τον τρόπο έχω πολύ καλά προστατευμένο κεφάλαιο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 20, 2010 6:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

έχω οτε μου είπαν μπορεί να φουντάρει μέχρι και 4,30ε. γίνεται;

δεν το πιστεύω τί γνώμη έχετε;

Τελευταία επεξεργασία από τζήμις και Παρ Αύγ 20, 2010 6:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 20, 2010 6:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

SUNNY ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ???ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ!!!! :lol:

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΡΥΨΩΝΑ,ΚΡΥΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΛΕΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥΦΕΣ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΛΕΩ 1!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ!!!
ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ,ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΟΧΕΣ ΣΟΥ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 20, 2010 6:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

ALONEDRIVER

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ STOP LOSS??

ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΥΚ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ" ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ "ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ"

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 20, 2010 6:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

@ skagia

Τι εννοείς σε αυτά τα επίπεδα... Σε ποιο προιόν, που έχω ανοίξει θέση, σε τι time frame?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 20, 2010 6:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

τον Μιχάλη Ορφ....η τον γνωρίζει κάποιος προσωπικά απο δώ;

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: