Index Home Type [Model Prev Next] [Model Prev Next] [Model Prev Next] ΤΟΠΟΘΕΤΩ I place Active Passive Singular Plural Singular Plural I N D I C A T I V E Pres ent τοποθετώ τοποθετούμε τοποθετούμαι τοποθετούμαστε τοποθετείς τοποθετείτε τοποθετείσαι τοποθετείστε τοποθετεί τοποθετούν(ε) τοποθετείται τοποθετούνται Imper fect τοποθετούσα τοποθετούσαμε τοποθετούμουν τοποθετούμαστε τοποθετούσες τοποθετούσατε τοποθετούσε τοποθετούσαν(ε) τοποθετούνταν, τοποθετείτο τοποθετούνταν, τοποθετούντο Aorist τοποθέτησα τοποθετήσαμε τοποθετήθηκα τοποθετηθήκαμε τοποθέτησες τοποθετήσατε τοποθετήθηκες τοποθετηθήκατε τοποθέτησε τοποθέτησαν, τοποθετήσαν(ε) τοποθετήθηκε τοποθετήθηκαν, τοποθετηθήκαν(ε) Perf ect έχω τοποθετήσει έχω τοποθετημένο έχουμε τοποθετήσει έχουμε τοποθετημένο έχω τοποθετηθεί είμαι τοποθετημένος, -η έχουμε τοποθετηθεί είμαστε τοποθετημένοι, -ες έχεις τοποθετήσει έχεις τοποθετημένο έχετε τοποθετήσει έχετε τοποθετημένο έχεις τοποθετηθεί είσαι τοποθετημένος, -η έχετε τοποθετηθεί είστε τοποθετημένοι, -ες έχει τοποθετήσει έχει τοποθετημένο έχουν τοποθετήσει έχουν τοποθετημένο έχει τοποθετηθεί είναι τοποθετημένος, -η, -ο έχουν τοποθετηθεί είναι τοποθετημένοι, -ές, -α Plu perf ect είχα τοποθετήσει είχα τοποθετημένο είχαμε τοποθετήσει είχαμε τοποθετημένο είχα τοποθετηθεί ήμουν τοποθετημένος, -η είχαμε τοποθετηθεί ήμαστε τοποθετημένοι, -ες είχες τοποθετήσει είχες τοποθετημένο είχατε τοποθετήσει είχατε τοποθετημένο είχες τοποθετηθεί ήσουν τοποθετημένος, -η είχατε τοποθετηθεί ήσαστε τοποθετημένοι, -ες είχε τοποθετήσει είχε τοποθετημένο είχαν τοποθετήσει είχαν τοποθετημένο είχε τοποθετηθεί ήταν τοποθετημένος, -η, -ο είχαν τοποθετηθεί ήταν τοποθετημένοι, -ες, -α Fut ure Cont inuous θα τοποθετώ θα τοποθετούμε θα τοποθετούμαι θα τοποθετούμαστε θα τοποθετείς θα τοποθετείτε θα τοποθετείσαι θα τοποθετείστε θα τοποθετεί θα τοποθετούν(ε) θα τοποθετείται θα τοποθετούνται Simp Fut θα τοποθετήσω θα τοποθετήσουμε θα τοποθετηθώ θα τοποθετηθούμε θα τοποθετήσεις θα τοποθετήσετε θα τοποθετηθείς θα τοποθετηθείτε θα τοποθετήσει θα τοποθετήσουν(ε) θα τοποθετηθεί θα τοποθετηθούν(ε) Fut Perf θα έχω τοποθετήσει θα έχω τοποθετημένο θα έχουμε τοποθετήσει θα έχουμε τοποθετημένο θα έχω τοποθετηθεί θα είμαι τοποθετημένος, -η θα έχουμε τοποθετηθεί θα είμαστε τοποθετημένοι, -ες θα έχεις τοποθετήσει θα έχεις τοποθετημένο θα έχετε τοποθετήσει θα έχετε τοποθετημένο θα έχεις τοποθετηθεί θα είσαι τοποθετημένος, -η θα έχετε τοποθετηθεί θα είστε τοποθετημένοι, -η θα έχει τοποθετήσει θα έχει τοποθετημένο θα έχουν τοποθετήσει θα έχουν τοποθετημένο θα έχει τοποθετηθεί θα είναι τοποθετημένος, -η, -ο θα έχουν τοποθετηθεί θα είναι τοποθετημένοι, -ες, -α S U B J U N C T I V E Pres ent να τοποθετώ να τοποθετούμε να τοποθετούμαι να τοποθετούμαστε να τοποθετείς να τοποθετείτε να τοποθετείσαι να τοποθετείστε να τοποθετεί να τοποθετούν(ε) να τοποθετείται να τοποθετούνται Aorist να τοποθετήσω να τοποθετήσουμε, να τοποθετήσομε να τοποθετηθώ να τοποθετηθούμε να τοποθετήσεις να τοποθετήσετε να τοποθετηθείς να τοποθετηθείτε να τοποθετήσει να τοποθετήσουν(ε) να τοποθετηθεί να τοποθετηθούν(ε) Perf να έχω τοποθετήσει να έχω τοποθετημένο να έχουμε τοποθετήσει να έχουμε τοποθετημένο να έχω τοποθετηθεί να είμαι τοποθετημένος, -η να έχουμε τοποθετηθεί να είμαστε τοποθετημένοι, -ες να έχεις τοποθετήσει να έχεις τοποθετημένο να έχετε τοποθετήσει να έχετε τοποθετημένο να έχεις τοποθετηθεί να είσαι τοποθετημένος, -η να έχετε τοποθετηθεί να είστε τοποθετημένοι, -ες να έχει τοποθετήσει να έχει τοποθετημένο να έχουν τοποθετήσει να έχουν τοποθετημένο να έχει τοποθετηθεί να είναι τοποθετημένος, -η, -ο να έχουν τοποθετηθεί να είναι τοποθετημένοι, -ες, -α Imper ative Pres τοποθετείτε τοποθετείστε Aorist τοποθέτησε τοποθετήστε, τοποθετήσετε τοποθετήσου τοποθετηθείτε Part iciple Pres τοποθετώντας Perf έχοντας τοποθετήσει, έχοντας τοποθετημένο τοποθετημένος, -η, -ο τοποθετημένοι, -ες, -α Infin Aorist τοποθετήσει τοποθετηθεί
ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΕΑ
_________________ Γαμος στυλ ΕΛΠΕ!!!! εχετε προσκληση?
|