neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 31, 2009 8:58 am 
Χωρίς σύνδεση

foxsat έγραψε:
KAISARAS έγραψε:
δεν παιρνω πισω τιποτα! σε παραδεχτικα και το επαναλαμβανω! αλλα ρε φιλε μου το εχεις χοντρινι το πραγμα. καθεσαι και προτινεις μετοχες? πιστεβεις οτι ειναι σωστο αυτο το πραγμα? εγω το βρισκω απαραδεκτο!! αν σινεχισεις ετσι θα καψεις πολυ κοσμο. και αν θελεις απαντισε αν την εχεις δει γκουρου? η απλος εισαι καποιος με μαντικες ικανοτιτες? κιαν εισαι και απο τα δυο τι κανεις εδω στο φορουμ και δεν τρως καπου τα εκατομυρια ευρω σου.

Για σιγα Καισαρα.Γιατι μιλας με αυτο τον τροπο.Εδω ειναι ενα χρηματιστηριακό φορουμ.Καποιος πληρωνει τον server
το domain name και εχει αφιερωσει παρα πολυ χρονο για να στησει το forum.Και μετα ερχονται τα μελοι και του δινουν ζωη.Ο verdi δινει ζωη στο forum και τον διαβαζουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.Αν παρατηρησες εμεις ρωταμε και ο verdi απαντα.Δεν βγαινει να λεει οτι να ειναι για ολα.
Verdi σε καμια περιπτωση μην απογοητευεσαι απο τους αρνητικα τοποθετουμενος στα λεγομενα σου.Φαντασου μονο το ζορι τους οταν βλεπουν την αποδοχη σου απο το 98% των μελων του forum.
Keep walking m8.

καλημέρα
Δεν μπορεί η γνώμη κάποιου να επιφέρει τέτοιου είδους αντιρρήσεις παρά μόνον και αν πίσω από τις αντιρρήσεις υποκρύπτεται ιδιοτέλεια.
Πιστεύω πως κάποιοι θίγονται από αυτήν την στήλη και με διάφορους τρόπους προσπαθούν να την σταματήσουν .
Προσωπικά διαβάζω με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις του Vedradeiro και τις αξιολογώ και όχι απαραίτητα τις ακολουθώ .
Μεγάλοι ανθρωποι είματε, ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του και υποτίθεται ότι έχουμε και λίγο μυαλό (αποδεκτό IQ) .
Η προσπάθεια φίμωσης μιας φωνής έστω και λανθασμένης με ενοχλεί.
Όλα τα παραπάνω μου θύμησαν κάτι που πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθείται στα forum
"Διαφωνώ με ότι λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες"
Φρανσουα-Μαρι Αρουε (Βολταιρος)

Φίλε Vedradeiro να είσαι σίγουρος ότι κατά καιρούς θα εμφανίζονται "αυτόκλητοι σωτήρες του πλήθους" , άλλωστε παντού συνβαίνει αυτό.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 31, 2009 10:53 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

KAISARAS έγραψε:
μπραβω ετσι γερα!!! αγαπιτε μαντι. φανταστικε γκουρου του ΧΑ!! οταν ολοι θα κλενε με μαυρο δακρι να δω τι θα εχεις να πεις.

Αγαπητέ KAISARA γιατί τέτοιος φανατισμός ? Πώς σε έπιασε έτσι ξαφνικά η μεγάλη αγάπη προς φτωχούς πλήν τίμιους επενδυτές για να τους σώσεις ...από τα νύχια του αιμοδιψή verdadeiro ?

Βρε και άλλος σωτήρας που μας προέκυψε.

Ακόμα και AN οι προθέσεις σου αγαπητέ KAISARA είναι οι ...αγνότερες των αγνοτέρων (που στην παρούσα φάση βέβαια δεν έχεις πείσει κανένα από όλους εμάς και πρέπει να προσπαθήσεις αλήθεια πάρα πολύ για το αντίθετο), το μόνο που έχεις πετύχει μέχρι τώρα είναι να μας θυμίσεις τη γνωστή παροιμία με τη γυναίκα του ...ΚΑΙΣΑΡΑ :-)

ΦΙΛΕ verdi, πιστεύω ότι όλα αυτά τα ...παράξενα μηνύματα το μόνο που τελικά καταφέρνουν είναι να σε πεισμώνουν περισσότερο έναντι των κατά καιρούς "καλοθελητών".

>--Γ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 31, 2009 11:10 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Οι απόψεις είναι όλες σεβαστές αλλά πιο σεβαστές είναι αυτές που επιβεβαιώνονται!!! :lol: :lol: :lol:

Verd άψογος, συνέχισε... Και να μην επιβεβαιωθείς κάποτε δεν σημαίνει κάτι. Ο τρόπος σου είναι άψογος το σκεπτικό σου σωστό. Όποιος θέλει σιγουριά ας τα βάλει σε προθεσμιακή.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 31, 2009 12:23 pm 
Χωρίς σύνδεση

φιλε verdadeiro

πριν λίγο καιρό είχαμε παρόμοιες καταστάσεις στις παρουσιάσεις της ΕΝΑΠ.

Εμεις τα μέλη του neoforum μαζευτήκαμε εδω ψάχντοντας αυτο το κάτι διαφορετικό, το πλουραλιστικό...

Μόνο απο την ανταλλαγή απόψεων θα γίνουμε πιο έξυπνοι, πιο τολμηροί, πιο γενναιόδωροι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 31, 2009 12:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

το να γραφει καποιος τη γνωμη του με επιχειρηματα ειναι θετικο και θεμιτο. το να κριτικαρεις ασχημα καποιον χωρις λογο και να μην εκθετεις την αποψη σου δεν προσφερει τιποτα στο φορουμ .δεν νομιζω οτι ζητησα απο κανενα να προστατεψει τα συμφεροντα μου KAISARA .μπορεις να εκφερεις την αποψη σου θα την διαβασω οπως και του Verdadeiro και αν εχω αποριες θα σου ζητησω να μου τις λυσεις .
τωρα ομως σταματα τις μικροτητες (μην ζητας να πεθανει η κατσικα του γειτονα ζητα και συ μια).
ευχαριστω...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 31, 2009 1:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ενα Ευχαριστω...τιποτα αλλο....
η πικρα μεσα μου παραμενει παντως,για μερικους ανεκδιηγητους

Καποιοι μιλουν για ..μαντικες ικανοτητες για ναν ανθρωπο ,που ειναι η επαγγελματικη του ασχολια οι Αγορες τα τελευταια 24 χρονια και μπηκε σε ενα φορουμ,απλα για να σημειωσει καποιες σκεψεις του :idea:

Για να δουμε...χρειαζεται καποιος ναναι μαντης η να κανει λογικες σκεψεις???

Ηταν αραγε τοσο δυσκολο να γινει κατανοητο,αυτο που εγραφα την Πασχαλια και εδω και στο capital με επιχειρηματα..

Το οτι δηλ το τριμηνο της Εθνικης θα αποτελεσει θετικη εκπληξη μια που αγορασε ομολογα Δημοσιου,σε εξωφρενικες τιμες και βαζοντας σαν εγγυηση στην ΕΚΤ καρπωνοταν το εκπληκτικο spread??

Η το γεγονος οτι παρα την πτωση των χορηγουμενων δανειων,τα κερδη των Τραπεζων αυξανονται στην ουσια,μετα την κατακορυφη πτωση των επιτοκιων καταθεσεων??

Σε συνθηκες κρισης οτι τα προιοντα φτηνου ρουχισμου θα σημειωσουν ανθηση[ΣΠΡΙ] χρειαζονταν καποιος ναταν ..μαγος να το καταλαβει???

Το γεγονος οτι οι Ασιατικες Οικονομιες εδω και 2 μηνες ανακαμπτουν ραγδαια και το ανοιγμα των Φολι ηταν ΒΑΣΙΚΑ σε εκεινη την περιοχη,μετα την Ολυμπιαδα της Κινας και αυτο θαχε θετικη επιπτωση στην τιμη της μετοχης,
πρεπει νασαι...γκουρου,
να το ψυλιαστεις???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 31, 2009 2:09 pm 
Χωρίς σύνδεση

Α ΡΕ φίλε verd τι τραβάς και εσύ!!! …απλά είναι άλλος ένας δυστυχής καταστροφολόγος-αρκουδος που περίμενε την αγορά σε τριψήφια νούμερα και αφού κρέμασε και μπόλικο κόσμο που επηρεάστηκε από αυτόν το φυσά και δεν κρυώνει περιμένοντας …!
Υ.Σ.
Verd είσαι παλιά καραβάνα και το έργο αυτό το έχεις ξαναδεί …δεν σε φοβάμαι αντέχεις εσύ!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 31, 2009 3:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

θα μπορούσα να καταγράψω αρκετά πικρόχολα σχόλια κάπου εδώ...

όπως έχω συζητήσει κ με τον ΚΟ Βαγγέλη παλαιότερα υπάρχουν ΟΝΟΜΑΣΤΑ δικηγορικά γραφεία στην Αθήνα που με τις αποφάσεις τους έχουν θάψει ΕΤΑΙΡΙΕΣ Κ ΕΤΑΙΡΙΕΣ...

Όπως υπάρχουν κ ερασιτέχνες του χώρου που με το μεράκι τους έχουν βάλει κολοσσους στη θέση τους...

Θέση ανάμεσα σε αυτό τον αντίλογο δεν θα πάρω

Απλα θα πω το εξής...

Εγώ σαν ανθρωπος αγγίζω μέχρι εκεί που γνωρίζω κ έχω δει, οχι παραπάνω

Μακάρι επαγγελματίες της αγοράς να είχαν τη συμπεριφορά του Βαγγέλη

Δυστυχώς οι επαγγελματίες της αγοράς, ή τουλάχιστον το 80% εξ αυτών αγνούν ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (MIFID, 3016, Πραξη Διοικητη ΤΕ, 3641-08, 3340-05, Vassel 2, Solvency, IFRS, US GAAP, SOA 404 302) αγνοούν ΚΑΝΟΝΕΣ (Βασικές επιχειρηματικές τακτικές, θεωρίες επιχειρηματικότητας, πρακτικές των αγορών σε commodities ή άλλα προϊόντα κλπ κλπ) και πολλά πολλά άλλα που τα ξέρει σε μεγάλο βαθμό ένας ερασιτέχνης αναλυτης ή κάποιος που ασχολείται με τις αγορές

Ο Βαγγέλης κατα πως τον έχω τσεκάρει σε κουβέντες μας δεν έχει άγνοια. Αντίθετα τώρα τελευταία βρέθηκα σε ημερίδες και άκουσα από καθέδρας και από ερωτήσεις ανθρώπους από επαγγελματίες της αγοράς που σε έκαναν αφενός να τραβας τα μαλλιά σου αφετέρου να μην ξέρεις τι να κάνεις...Να γελάσεις, να σκίσεις τα πτυχία σου κ να βλαστημίσεις την ώρα κ τη στιγμή που εσύ δουλεύεις σε εναν εργοδότη με 4 κ 5 χιλιαρικα το μήνα. ΤΙ?

Βαγγέλη συνέχισε αγόρι μου
και λάθος να είσαι ένα ξερω εγώ

2 πράγματα σε κρίνουν σ αυτή τη ζωή

Ο χρόνος κοι προθέσεις
για τον 2ο θα δούμε για τον πρώτο...θα δείξει κ θα κρίνει κ το 2ο

καλή συνέχεια

Υγ ΟΧΙ δεν πιστεύω σε ότι λέει Βαγγέλης ή η Εφη εδώ μέσα, αλλά δόξα τω διάολω το προσωπικό κριτήριο είναι αυτό που μας διαχωρίζει απ τα άλλα πλάσματα...και τα πρόβατα
ΥΓ 2 ΜΑΡΧΑΤΖ χάρηκα που ειδα σχολιο σου εδώ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 01, 2009 10:23 am 
Χωρίς σύνδεση

ΠΩ!!! ΠΩ!!! :o
τελικά είχαν στερητικό σύνδρομο οι σορτάκηδες :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 01, 2009 1:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΑΡΦΒ ΣΤΟ 2,28 ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΩ Η ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΩ???????????????????????????

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: