neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 14, 2010 3:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Χρηστο δεν συζητάμε αν αξίζει το χαρτί η όχι.

Το χαρτί στηρίζεται εξόφθαλμα. Αυτά εμενα δεν μου αρέσουν γιατί οι στηρίξεις έχουν ημερομηνία λήξης.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 14, 2010 4:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Χάνουμε ύψος αργά και σταθερά.
Πέσαμε απο τα 9,5 στα 9,3 (χιλιάδες πόδια)
Ηδη τα flaps έχουν κατέβη,την άλλη εβδομάδα θα κατέβουν και οι τροχοί.

ΥΓ1 Τα αερόστατα ανεβαίνουν πολύ-πολύ αργά.
ΥΓ2 Το -5% της ΠΕΙΡ μιλάει απο μόνο του.

TORA-TORA-TORA

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 14, 2010 4:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εκτος και αν γυρίσει ολόκληρη η αγορά από αύριο... Παίζει και αυτό νομίζω.

Βεβαια γνώμη μου είναι ότι η ΕΤΕ θα υποαποδόσει για τώρα στο πάνω αλλα θα στηρίζεται στο κάτω - μέχρι την αποκοπή τουλάχιστον.

Το θέμα είναι όλα αυτά τα κομμάτια που μαζεύουν τώρα με το ζόρι, τι θα τα κάνουν μετά? Μήπως μας τα φορτώσουν στο κεφάλι μετά από ένα στημένο mini ράλλη στο χαρτί?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 14, 2010 4:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Πάντως η λογική λέει ότι το ράλι ξεφορτώματος θα γίνει μόλις λήξει η διαπραγμάτευση των δικαωμάτων και πριν μπούνε τα καινούργια χαρτιά στην αγορά. Ακριβώς στην μέση αυτής της περιόδου. Άσχετα από το τι θα κάνει η αγορά τότε, νομίζω εκεί θα παιχτεί ένα καλο ραλλακι, μονο που κανένας δεν θα έχει χαρτιά να πουλήσει γιατί όλοι οι ενεργοί θα έχουν γυρίσει τα χαρτιά σε δικαιώματα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 14, 2010 7:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ρώτησαν 12 επαγγελματίες "πώς πάνε οι δουλειές";

Φούρναρης:Ψίχουλα
Μανάβης:Κολοκύθια
Ανθοπώλης:Μαρασμός
Υφασματέμπορος:Πανί με πανί
Ψαράς:Ούτε λέπι
Φαρμακοποιός:Με το σταγονόμετρο
Ηλεκτρολόγος:Δε βλέπω φώς
Μηχανικός αυτοκ:Στο ρελαντί
Εμπορος χαλιών:Χάλια
Κουρέας:Τρίχες
Ψιλικατζής:Ψιλοπράγματα
Νεκροθάφτης:Νέκρα

TORA-TORA-TORA

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 15, 2010 6:55 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

gd και ftsem

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ή ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ? (triple witch ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Συνημμένα:
gd5.gif
gd5.gif [ 23.21 KiB | 2242 προβολές ]
ftsem.gif
ftsem.gif [ 19.25 KiB | 2236 προβολές ]

Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 15, 2010 7:51 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καθησυχάζει για double-dip ύφεση ο Buffett
14/9/2010
09:22

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο μεγαλοεπενδυτής Warren Buffett, τονίζοντας πως δεν περιμένει ότι η επιβράδυνση της οικονομίας των ΗΠΑ θα επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό που να οδηγήσει σε μια double dip ύφεση.

Μάλιστα, υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη για ένα τέτοιο «αρνητικό» κλίμα, στα τελευταία αποτελέσματα των πολυάριθμων λειτουργικών δραστηριοτήτων της Berkshire Hathaway.

Μιλώντας χθες στο Οικονομικό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Μοντάνα, ο Buffett δήλωσε ότι έχει «bullish θέση για αυτή τη χώρα.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να έχουμε double-dip ύφεση», σύμφωνα με το Associated Press.

Το Bloomberg επισημαίνει ότι ο Buffett δήλωσε ακόμη
«έχω δει το κλίμα να γίνεται αρνητικό (ξινό) τους τελευταίους τρεις μήνες περίπου.
Δεν το έχω δει όμως στις δραστηριότητές μας.
Βλέπω ότι πλέον απασχολούμε περισσότερους ανθρώπους σε σχέση με πριν από ένα ή δύο μήνες».

Πρόσθεσε ακόμη πως οι αμερικανικές τράπεζες είναι προετοιμασμένες να αυξήσουν το δανεισμό τους.

Χαρακτηριστικό είναι πως το CNBC σχολιάζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Buffett απορρίπτει ισχυρισμούς σχετικά με το ότι η αμερικανική οικονομία μπορεί να περιέλθει εκ νέου σε ύφεση, σύντομα.

Προσθέτει δε πως τα σημερινά σχόλια φαίνεται να αντανακλούν μια πιο αισιόδοξη προοπτική, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά για μια αναιμική ανάκαμψη.

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.capital.gr/messages/showTopi ... st_1840755

"Παρά το γεγονός ότι οι δημοπρασίες των εντόκων
ελέγχονται»

σε ποσοστό 90% από τις εγχώριες τράπεζες,

δεν κατέστη δυνατό να πιέσουν πτωτικά τα επιτόκια σε σχέση με την προηγούμενη δημοπρασία.
Το γεγονός είναι ιδιαίτερα αρνητικό καθώς συμπίπτει με την εκστρατεία ενημέρωσης του υπουργείου Οικονομικών σε ξένους επενδυτές σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη. "

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ"

ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 15, 2010 10:25 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλά όλα αυτά αλλα εγώ έχω καταλήξει στο ότι το κατακόρυφο ράλλη πρέπει να το ξεχάσουμε στην Ελλάδα τουλάχιστον.

Σίγουρα θα δούμε - ίσος και άμεσα - καλά ραλλακια της τάξεως των 200-300 μονάδων, αλλα μετά από αυτά θα υπάρχει διόρθωση και η πραγματική "καθαρή" άνοδος θα είναι πολύ πιο αργή.

Όπως είπα περιμένω 2000 το καλοκαίρι του 2011. Νομίζω τότε οι 2000 μονάδες θα είναι ο πάτος του πλάγιο-ανοδικού κύματος με την κορυφή να μπορεί να παίζει και μέχρι 2200.

Δεν βλέπω κανένα λόγο η διάθεση για κάτι διαφορετικό και κατά πολύ περίεργο τρόπο μια πλάγιο-ανοδική πορεία είναι αυτό που δεν περιμένει κανένας! Γιατί κανένας δεν περιμένει το αυτονόητο δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχουμε συνηθίσει στα απότομα φαίνεται.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 15, 2010 10:36 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 15, 2010 10:47 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Λοιπόν, έτσι για να συνεχίσω να κάνω την πυθία (και να φάω και εγώ τα μούτρα μου στο τέλος) προσθέτω τα έξεις...

Το παραπάνω σενάριο θα είναι πολύ πιο πιθανό αν η πτώση που έχουμε τώρα σταματήσει στις 1500 μονάδες η ελάχιστα πιο κάτω (~ 1480-1490).

Το επόμενο ράλλη μπορεί να μας πάει μέχρι 1850 μονάδες maximum πριν προσγειωθεί και πάλι στις 1600.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: