Δες τα 25 και πλέον από τα ψιλά σου που ήταν 30 όπως είχες πει και πρόσεχε μέχρι τέλος του χρόνου μην μένεις εσυ εγκλωβισμένος με τον πουλο, καλά έκανε το γκομενακι σου και σε παράτησε ρε θα κατάλαβε τι μαλάκας και υπερόπτης είσαι εδώ κατάλαβα εγώ με 3-4 μέρες διάβασμα ψώνιο. Δίνεις και συμβουλές πουλάς και πνεύμα τι νομίζεις ότι είναι ρε λακ για τα μαλλιά?
Και για να μην μπερδευτείς δεν με ενδιαφέρει η μετοχή αλλά η λέξη ηλίθιοι ηλίθιε. Παιδιά συγγνώμη αν αναστάτωσα την κουβέντα με τις εκφράσεις μου, πρώτη φορά γράφω αλλά δεν ανέχομαι κάποιος να λέει κάποιον ηλίθιο επειδή αυτός νομίζει ότι είναι γνωστής Ο καθένας με το πορτοφόλι του και ο καιρός θα δείξει όπως συγκεκριμένα πριν 1-2 χρόνια με το βωβό όσοι έμειναν λονγ τριπλασίασαν
όπως είπα φίλε μου ο καθένας το πορτοφόλι του, το αν είμαι χαμένος το ξέρω εγώ και γελαω τράβα να δεις εκεί που βλέπεις να δεις και με τι μέσο όρο είμαι. Διότι έχω μάθει σεμνά να πορεύομαι ούτε το αμάξι μου θα βάλω Φώτο ουτε την μηχανή μου ούτε το φουσκωτό μου ούτε τα σπίτια μου ούτε τα ομολόγα μου ούτε τις εντολές μου το μπράβο το λέω εγώ στον εαυτό μου αλλά όπως και να είναι δεν θα βγω και θα πω εσένα η οποιονδήποτε άλλο ηλίθιο επειδή κατά την γνώμη μου παραμένεις σε μια μετοχή. Όταν η ετε είχε πάλιτο 2008… 9 ευρώ ένας τραπεζίτης μου είπε πάρε και άστες εκεί αφού δεν τα θες που δεν τα δες. Όταν πήγαν 28 τα έδωσα ποιο απέφερε ποιο πολλά??? Το trading από το 8-12?Και πολλά άλλα άλλα δεν νομίζω να τα καταλάβεις. Άνοιξε λοιπόν ένα φορουν και γράφε πόσο καλός, έξυπνος, γνώστης, επενδυτής είσαι λοιπόν αλλά με το που θα κλείνεις το λαπτοπ σου θα ξέρεις ότι έχω δίκιο my friend
gemisame komotries exv kai omologa kai fobamai to koyrema oso nane
|