neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 733, 734, 735, 736, 737, 738, 739 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 28, 2010 9:40 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Na φίλε Βαγγέλη και φαινόμενα αρμπιτράζ στην Κύπρου....
Πουλήθηκαν μέχρι 3,73 αφού με τα δικαιώματα κοστίζει 3,65

Έχει το ενδιαφέρον του

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 28, 2010 10:08 am 
Χωρίς σύνδεση

still waiting με 35.000 στην άκρη για ΕΤΕ. νομίζω αυτό θα είναι το τελευταίο μου χρηματιστηριακό χαρτί και ότι βγεί, μετά τέλος το ΧΑ μέχρι να αποκτήσουμε οικονομία

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 28, 2010 12:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

favlos έγραψε:
Na φίλε Βαγγέλη και φαινόμενα αρμπιτράζ στην Κύπρου....
Πουλήθηκαν μέχρι 3,73 αφού με τα δικαιώματα κοστίζει 3,65

Έχει το ενδιαφέρον του

Γεια σου φιλε μου Νικο..

Χαιρομαι που παρακολουθεις τα γραφομενα μου...

Η Κυπρου απο τα 3.71 περνα ο 200αρης της ;) ξερω τα παρακολουθεις αυτα

Την περιμενα υπομονετικα καιρο... :D

Παντως οπως το 7.51 [η τιμη αποκοπης ΕΤΕ δεν αντεξε] ετσι και σε δαυτην ο 200αρης δεν φαινεται να αντεχει...το trade μας παντως το live πλησιαζει η μερα που θα το ξεκινησουμε..οκ?

Ελπιζω να γραφεις και εδω συχνοτερα...

Απο αυριο θα....φανουν οι ...αγοραστες :D που γραφει και ο ...Πετραν :D

Τελευταία επεξεργασία από verdadeiro και Τρί Σεπ 28, 2010 12:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 28, 2010 12:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Στο ΕΤΕΔ πάντως αλλά και στο ΕΤΕΟ2 εμφανίστηκαν αγοραστές γύρω από το 0,40 με ένα μέσο όρο 7,25 περίπου...αν ασκηθούν τελικά.

Πήρα τόσα όσα μπορώ χωρίς πίεση να ασκήσω.

αν βέβαια κάνει το δικαίωμα κάποιο ραλάκι,δεν θα τα κρατήσω....και θα περιμένω πάλι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 28, 2010 12:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

favlos έγραψε:
Στο ΕΤΕΔ πάντως αλλά και στο ΕΤΕΟ2 εμφανίστηκαν αγοραστές γύρω από το 0,40 με ένα μέσο όρο 7,25 περίπου...αν ασκηθούν τελικά.

Πήρα τόσα όσα μπορώ χωρίς πίεση να ασκήσω.

αν βέβαια κάνει το δικαίωμα κάποιο ραλάκι,δεν θα τα κρατήσω....και θα περιμένω πάλι.

Σωστος!!

Εγω που επιμενω για μετοχη,θα περιμενω και αυριο!!

Αλλωστε τα κουπονια ετσι η αλλιως τα κρατησα,οπως και της Κυπρου αλλωστε
και θα μπω στην αυξηση της με χαρα..
αλλωστε ειδικα στους Κυπριους φιλους μας,το κοστος ειναι μηδενικο..

Το trade παντως αλλο ζητημα :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 28, 2010 1:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα σε όλους
διαβάζοντας σχετικά με την αγορά του ρώσου τα εξής

Η Odella Resources Ltd αγόρασε 45.300.000 μετοχές από τα Ταμεία Προνοίας των Υπαλλήλων της Τράπεζας Κύπρου στην τιμή των 4,90 ευρώ ανά μετοχή και 424.213 μετοχές από την αγορά (Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και Χρηματιστήριο Αθηνών) με μέση τιμή κτήσης 4,066 ευρώ.
Η Odella Resources Ltd έχει επίσης συνάψει συμφωνία με τα Ταμεία Προνοίας των Υπαλλήλων της Τράπεζας Κύπρου για απόκτηση 29.400.000 δικαιωμάτων προτίμησης (nil paid rights) με την έναρξη της διαπραγμάτευσής τους σε μέση τιμή 0,8286 ευρώ που μετά την άσκησή τους θα αντιστοιχούν σε 8.400.000 νέες μετοχές.

Παρατήρησα ότι ψώνισε με αρκετό premium (και συνήθως έτσι γίνεται όταν θέλεις να πάρεις ένα μεγάλο πακέτο)
Εδώ θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι δείχνει την εμπιστοσύνη του για την τράπεζα
Από την άλλη έρχονται στο μυαλό μου μερικές περιπτώσεις όπου κάποιος ισχυρός μπαίνει σε μια εταιρία με τα χίλια και μετά βλέπουμε την μετοχή να πηγαίνει κατά διαόλου σχετικές περιπτώσεις που μπορώ ν αναφέρω
Οι αγορές του μάγου Βγενόπουλου και η κατάληξη τους
Η είσοδος του Dubai στην MIG και στην Marfin Bank και η αύξηση των ποσοστών τους σε τρελές τιμές
Η είσοδος των γερμανών στον ΟΤΕ
Η είσοδος του άλλου μάγου Λαυρεντιάδη στην Πρότον

Και σκέφτομαι ποιος μας λέει ότι και εδώ δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο;
Θέλω να είμαι αισιόδοξος αλλά κάτι τέτοιες περιπτώσεις με κάνουν να το ξανασκεφτώ
Θα ήθελα την γνώμη σας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 28, 2010 3:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

georgepag έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους
διαβάζοντας σχετικά με την αγορά του ρώσου τα εξής

Η Odella Resources Ltd αγόρασε 45.300.000 μετοχές από τα Ταμεία Προνοίας των Υπαλλήλων της Τράπεζας Κύπρου στην τιμή των 4,90 ευρώ ανά μετοχή και 424.213 μετοχές από την αγορά (Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και Χρηματιστήριο Αθηνών) με μέση τιμή κτήσης 4,066 ευρώ.
Η Odella Resources Ltd έχει επίσης συνάψει συμφωνία με τα Ταμεία Προνοίας των Υπαλλήλων της Τράπεζας Κύπρου για απόκτηση 29.400.000 δικαιωμάτων προτίμησης (nil paid rights) με την έναρξη της διαπραγμάτευσής τους σε μέση τιμή 0,8286 ευρώ που μετά την άσκησή τους θα αντιστοιχούν σε 8.400.000 νέες μετοχές.

Παρατήρησα ότι ψώνισε με αρκετό premium (και συνήθως έτσι γίνεται όταν θέλεις να πάρεις ένα μεγάλο πακέτο)
Εδώ θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι δείχνει την εμπιστοσύνη του για την τράπεζα
Από την άλλη έρχονται στο μυαλό μου μερικές περιπτώσεις όπου κάποιος ισχυρός μπαίνει σε μια εταιρία με τα χίλια και μετά βλέπουμε την μετοχή να πηγαίνει κατά διαόλου σχετικές περιπτώσεις που μπορώ ν αναφέρω
Οι αγορές του μάγου Βγενόπουλου και η κατάληξη τους
Η είσοδος του Dubai στην MIG και στην Marfin Bank και η αύξηση των ποσοστών τους σε τρελές τιμές
Η είσοδος των γερμανών στον ΟΤΕ
Η είσοδος του άλλου μάγου Λαυρεντιάδη στην Πρότον

Και σκέφτομαι ποιος μας λέει ότι και εδώ δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο;
Θέλω να είμαι αισιόδοξος αλλά κάτι τέτοιες περιπτώσεις με κάνουν να το ξανασκεφτώ
Θα ήθελα την γνώμη σας.

Καλησπερα αγαπητε!!

Για Κυπρου το βασικο της πλεονεκτημα ειναι οτι απο την μια εχει ελαχιστη εκθεση σε ελληνικα ομολογα,απο την αλλη προσβαση σε μια αγορα οπως η ρωσικη ,που καμμια αλλη Τραπεζα δεν εχει..

Βεβαια σε περιπτωση γενικευμενης ελληνικης κρισης πιστωτητας,μονο ανεπηρεαστη δεν θα μεινει

Στρατηγικη μου ειναι αποκλειστικα το trade σε αυτην [δεν ξεκινησε ακομα!!εννοω οι αγορες μου,μετα την εδω και καιρο πωληση των μαμαδων,νομιζω θα πιεστει και αλλο η τιμη]
και συμμετοχη στην αυξηση στα 2 ευρω που θεωρω τιμη σχετικης ασφαλειας για πιο μακρο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 28, 2010 3:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Το κλεισιμο ΕΤΕ στα 7.38 ηταν γενικευμενη προσπαθεια στηριξης στην ληξη και ετσι δεν ενεργοποιησε τα αγοραστικα μας αντανακλαστικα

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ
αν και το χαμηλο των 7.16 σημερα και το 0.36 στα κουπονια[τιμη 6.98!!] μας δινει ενα μπουσουλα για την συνεχεια ,
για το που περιπου θα αρχισουμε τις αγορες μας ,παντα υπο μορφη trade με στοχο τον....γκισε

Θα εξηγησω αργοτερα!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 28, 2010 6:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ευχαριστώ για την απάντηση, οπωσδήποτε οι φόβοι μου έχουν να κάνουν με την χρονική περίοδο μετά την λήξη των αυξήσεων και κυρίως μετά την είσοδο των νέων μετοχών και αναλόγως του κλίματος εντός και εκτός συνόρων

Όταν μιλάς για Trade εννοείς αγορά και πώληση του δικαιώματος ή αγορά δικαιώματος – εξάσκηση και μετά πώληση (οταν εισαχθούν) και αυτό αφορά ίδια τακτική και στις δυο τράπεζες ή κατά περίπτωση

Συγνώμη που επιμένω αλλά προσπαθώ να κάνω τα κουμάντα μου σχετικά με το πόσα χρήματα πρέπει να μείνουν στην μπάντα για την εξάσκηση των δικαιωμάτων και πόσα θα μπούνε σε αγορές δικαιωμάτων
Πιστεύεις ότι θα υπάρξουν και θα δωθούν τυχών αδιάθετες ή θα τις κρατήσουν για τον εαυτό τους;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 28, 2010 6:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

Βαγγέλη,

Μια επιπλέον σημαντική ενημέρωση από ΕΤΕΣΕΠ αφού σήμερα είχαμε νέο δανεισμό 495.400 μετοχών της ΕΤΕ με επιτόκιο 3.5-10 !!!!! %.

Αρκετές από τις πωλήσεις σήμερα σύμφωνα με έγκυρες πηγές έγιναν από ταμεία και όχι από short....

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 733, 734, 735, 736, 737, 738, 739 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 137 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: