mesa έγραψε:
Χαιρετω Βαγγελη
Το trade με την ΕΤΕ βγαινει μια χαρα.
"Ευγε Ευαγγελε" που θαλεγε και ο σωστος δασκαλος μιας καποιας παλιοτερης εποχης!
Εγω περιμενα οτι θα τοχανε το 7 η ΕΤΕ αλλα τζιφος,...ελπιζω οταν βγουν τα χαρτακια
να ξανακατεβει αρκετα.
Πως βλεπεις την κατασταση με τις αλλες 2-3 "τραπεζουλες"?
ΑΛΦΑ και ΕΥΡΩΒ κανουν σημαντικα νουμερα τελευταια, αλλα ουτε τα σεναρια
συνομιλιων / συγχωνευσεων ειναι ξεκαθαρα ουτε αν θα χρειαστουν, η θα κανουν ΑΜΚ.
Οπως το αντιλαμβανομαι (μες στην ασχετιλα μου) μεχρι να ληξει πετυχημενα (υποθετω)
η ΑΜΚ της ΕΤΕ και της ΚΥΠΡ μαλλον δεν θα γινει καποια κινηση.
ΠΕΙΡ φαινεται πιο "κοιμησμενη".
Ενα παιχνιδακι στην περιοχη 4.5 και 5.5 στην ΑΛΦΑ και την ΕΥΡΩΒ φαινεται να γινεται
οχι βεβαια τωρα, οταν και αν ξανακτεβουν, που υποθετω οτι θα γινει με την εισοδο
των καινουργιων μετοχων της ΕΤΕ.
Θα εκτιμουσα το σχολιο σου ?
Γεια σου ,παλιε μου καλε φιλε!!
Σε ευχαριστω καταρχας για τα καλα σου λογια για το live trade που εκανα εδω μεσα και που ελπιζω καποιοι να επωφεληθηκαν!!
Ειχα εξηγησει και στον φιλο Θανο ,που ευελπιστουσε να αγορασει κατω των 7,
οτι το trade μας που θα τελειωσει οπου ναναι,
ειχε να κανει με χρονικα και οχι αριθμητικα κριτηρια!!
Η αυξηση επρεπε να πετυχει και για αυτο υπαρχουν καποιες σταθερες
Τωρα για Αλφα -Ευρομπανκ ασχετα που γυρναει ρευστοτητα που ειχε διαχυθει για τα ματια της Εθνικης,αν ειναι να βγει καποιο deal αυτο πρεπει να γινει αμεσα...αλλως θα παει οντως μετα το περας των αυξησεων και την εισαγωγη των νεων κομματιων..
Ευλογα γιατι??
Η σταθμιση της ΕΤΕ στον γενικο ,
που αποκλειει συνθηκες για deal στις αλλες,
εννοω αριθμητικα κατω απο το βαρος εισαγωγης των νεων,που θα γινει κιολας σε 2 δοσεις!!
Οποτε αν δεν γινει κατι ΑΜΕΣΑ ..παμε για Νοεμβρη!!
Η Περιαιως ειναι η πιο...μουλωχτη και απο εκει μπορει ισως ναρθει η εκπληξη ξαφνικα
Νασαι παντα καλα ,φιλε μου ο vavel τι γινεται??
ολα καλα?
πες του να μας γραφει και αυτος ποτε -ποτε