neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 5:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πανικοβλημένη μαρίδα . η μετοχή έχει κουράσει – τέλος μόνο όσοι αντέχουν ψυχολογικά θα τα πάρουν και εδώ θα είμαστε. Στα 3-4 ευρω ειδικά με το πρώτο μείον έχει φύγει η πολύ μαρίδα Είναι τζογο-χαρτο ναι είναι έτσι κατάντησε δεν με ενδιαφέρει το θέμα εγώ κοιτάζω τι θα βάλω στην τσέπη μου και αγοράζω όσο με παίρνει και ευελπιστώ με ορίζοντα στόχου και όχι χρόνου.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 5:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΣΤΟΝ CAPITAL .

ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΝΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ.

ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΕΟ!!

ΚΑΙ Η ΜΕΤΟΧΗ SHMERA ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ (-2.22%)ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣTIS 4 ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕ O SPECULATOR!!

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ!!!

ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ!!!

ΑΠΛΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ:BOTANIKOS-ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ!!!!

ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ-ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ!
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ-ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ 80%!

ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΟΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΡΟΣ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 5:49 pm 
Χωρίς σύνδεση

@macgyver Πόσο κοντά δηλαδή? Αυτά είναι μαλακιές του φαφούτη (georgioy speaking) όπως τότε με την εθνική το 2004 που έλεγε πουλο από τον δεύτερο γύρο. Και την έκταση δεν θα την αγοράσουν? Τώρα την έχουν τσάμπα – δωρεά του Μπάμπη δεν θα παει πάλι η τιμή στα ίδια? Δεν το παίρνω αψήφιστα αυτό που λες αλλά ο Μπενο-βγενο είχε πει ότι να δούμε πως θα καταφέρουμε να μειώσουμε το κόστος όχι πάμε αλλού, μην ξεχνάς και την στάση του μετρό στο Πουθενά ( βοτανικός δηλαδη). Μακάρι φίλε μου για την τσέπη μου να έχω εγώ δίκιο και όχι εσύ δεν κάνουμε κόντρα εγώ λέω τι νομίζω και ευελπιστώ. Στοίχημα είναι αν μου κάτσει μου έκατσε αν όχι τι να Πω δεν ξέρω τι θα κάνω η τι θα σκεφτώ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 5:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ-ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ 80%! Έχει προεξοφληθεί αυτό από τα 30-20 ευρώ που είχε η μετοχή στα 2.2-2-5 που είναι τώρα. Λόγο του ΣΤΕ και των συριζεων με τους κορμοράνους και τις παπαριες που λεγανε τα 131 λαμογια άντε στην χειροτερη να παει 1,50? Με 1 δις ακίνητα και 750 εκατομμύρια χρέη 7,5 ευρω είναι η καθαρή θέση της μετοχής αν τα πουλήσει όλα συν την αποζημίωση που θα πάρει από τον δήμο μιας και έχει φτιάξει το 70% του έργου με ψήφιση από το 70 της βουλής των λαμογιων

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 6:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ας τα πουλήσει όλα να πάρουμε 7,5 συν αποζημιώση οι μέτοχοι της βωβός και ας κλείσει μην χαλάσει και η ωραία περιοχή του βοτανικού και δεν έχουν που να πάνε οι κορμοράνοι
Έλεος πια και δεν μιλαω για μένα η για κάποιους σαν και μένα που έχουν μετοχές ειλικρινά στο κέρδος της πατρίδας αν είναι ει βάρος της ας χάσω, έχουν μια επένδυση 500 εκ και αντί να στηρίξουν ελληνικές πρωτοβουλίες ψάχνουν άραβες αυτο είναι το κράτος μας κύριοι αλλά τι σας λέω μήπως και δεν το τρώτε στην μάπα σαν και εμένα μια ζωή.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 9:33 pm 
Χωρίς σύνδεση

Όταν ο Καζαντζάκης γνώρισε τον Νίτσε

Μια μέρα εκεί που διάβαζα σκυμμένος στη Βιβλιοθήκη της Άγιας Γενεβιέβης, μια κοπέλα με ζύγωσε κι έγειρε από πάνω μου. Κρατούσε ανοιχτό ένα βιβλίο κι είχε βάλει το χέρι της κάτω από τη φωτογραφία ενός αντρός που ‘χε το βιβλίο, για να κρύψει τ’ όνομά του, και με κοίταζε με κατάπληξη.

-Ποιος είναι αυτός; με ρώτησε δείχνοντάς μου την εικόνα.

Σήκωσα τους ώμους: -Πώς θέλετε να ξέρω; Είπα.

-Μα είστε εσείς, έκαμε η κοπέλα, εσείς, απαράλλαχτος. Κοιτάχτε το μέτωπο, τα πυκνά φρύδια, τα βαθουλά μάτια. Μονάχα που αυτός είχε χοντρά κρεμαστά μουστάκια, κι εσείς δεν έχετε.

Κοίταξα αλαφιασμένος:

-Ποιος είναι λοιπόν; Έκανα προσπαθώντας ν’ αναμερίσω το χέρι της κοπέλας, να δω τ’ όνομα.

-Δεν τον γνωρίζετε; Πρώτη φορά τον βλέπετε; Ο Νίτσε!

Ο Νίτσε! Είχα ακούσει τ’ όνομά του, μα δεν είχα ακόμα τίποτα διαβάσει δικό του.

-Δε διαβάσατε τη Γένεση της Τραγωδίας, το Ζαρατούστρα του; Για τον Αιώνιο Γυρισμό, για τον Υπεράνθρωπο;

-Τίποτα, τίποτα, απαντούσα ντροπιασμένος, τίποτα.

-Περιμένετε! Είπε κι έφυγε η κοπέλα πεταχτή. Σε λίγο μου ‘φερνε το Ζαρατούστρα.

-Να, είπε γελώντας, να λιονταρίσια θροφή για το μυαλό σας – αν έχετε μυαλό. Κι αν το μυαλό σας πεινάει.

Ετούτη στάθηκε μια από τις πιο αποφασιστικές στιγμές της ζωής μου. Εδώ, στη Βιβλιοθήκη της Άγιας Γενεβιέβης, με τη μεσολάβηση μιας άγνωστης φοιτήτριας, μου ‘χε στήσει καρτέρι η μοίρα μου. Εδώ με περίμενε, φλογερός, αιματωμένος, μεγάλος πολεμιστής, ο Αντίχριστος. Στην αρχή με κατατρόμαξε. Τίποτα δεν του ‘λειπε: αναίδεια κι αλαζονεία, μυαλό απροσκύνητο, λύσσα καταστροφής, σαρκασμός, κυνισμός, ανόσιο γέλιο, όλα τα νύχια, τα δόντια και τα φτερά του Εωσφόρου. Μα με είχε συνεπάρει η ορμή του κι η περηφάνια, με είχε μεθύσει ο κίντυνος και βυθίζουμουν μέσα στο έργο του με λαχτάρα και τρόμο, σα να ‘μπαινα σε βουερή ζούγκλα, γεμάτη πεινασμένα θεριά και ζαλιστικά σερνικολούλουδα.

Βιάζουμουν να τελειώσουν τα μαθήματα στη Σορβόννη, να βραδιάσει, να γυρίσω σπίτι, να ‘ρθει η σπιτονοικοκυρά να ανάψει το τζάκι και ν’ ανοίξω τα βιβλία του –πυργώνουνταν όλα απάνω στο τραπέζι μου– και να αρχίζω μαζί του το πάλεμα. Σιγά σιγά είχα συνηθίσει τη φωνή του, την κομμένη ανάσα του, τις κραυγές του πόνου του. Δεν ήξερα, τώρα το μάθαινα, πως κι ο Αντίχριστος αγωνίζεται κι υποφέρει όπως κι ο Χριστός και πως κάποτε, στις στιγμές του πόνου τους, τα πρόσωπά τους μοιάζουν.

Ανόσιες μου φάνταζαν βλαστήμιες τα κηρύγματά του, κι ο Υπεράνθρωπός του δολοφόνος του Θεού. Κι όμως μια μυστική γοητεία είχε ο αντάρτης ετούτος, μαυλιστικό ξόρκι τα λόγια του, που ζάλιζε και μεθούσε κι έκανε την καρδιά σου να χορεύει. Αλήθεια, ένας χορός διονυσιακός ο στοχασμός του, ένας όρθιος παιάνας που υψώνεται θριαμβευτικά στην πιο ανέλπιδη στιγμή της ανθρώπινης κι υπερανθρώπινης τραγωδίας. Καμάρωνα, χωρίς να το θέλω, τη θλίψη του, την παλικαριά του και την αγνότητα και τις στάλες τα αίματα που περιράντιζαν το μέτωπό του, σαν να φορούσε και τούτος, ο Αντίχριστος, αγκάθινο στεφάνι.

Σιγά σιγά, χωρίς να το ‘χω διόλου συνειδητά στο νου μου, οι δυο μορφές, Χριστός κι Αντίχριστος, έσμιγαν. Δεν ήταν λοιπόν ετούτοι οι δυο, προαιώνιοι οχτροί, δεν είναι ο Εωσφόρος αντίμαχος του Θεού, μπορεί ποτέ το Κακό να μπει στην υπηρεσία του Καλού και να συνεργαστεί μαζί του; Με τον καιρό όσο μελετούσα το έργου του αντίθεου προφήτη, ανέβαινα από σκαλί σε σκαλί σε μια μυστική παράτολμη ενότητα. Το Καλό και το Κακό, έλεγα, είναι οχτροί, να το πρώτο σκαλοπάτι της μύησης. Το Καλό και το Κακό είναι συνεργάτες, αυτό είναι το δεύτερο, το πιο αψηλό σκαλοπάτι της μύησης. Το Καλό και το Κακό είναι ένα! Αυτό ‘ναι το πιο αψηλό, όπου ως τώρα μπόρεσα να φτάσω σκαλοπάτι. […]

Λιονταρίσια η τροφή που με τάισε ο Νίτσε στην πιο κρίσιμη, την πιο πεινασμένη στιγμή της νιότης. Θράσεψα, δεν μπορούσα πια να χωρέσω στο σημερινό άνθρωπο, όπως εκατάντησε, μήτε στο Χριστό, όπως τον κατάντησαν. Α! φώναζα αγαναχτισμένος, η παμπόνηρη θρησκεία που μετατοπίζει τις αμοιβές και τιμωρίες σε μελλούμενη ζωή, για να παρηγορήσει τους σκλάβους, τους κιότηδες, τους αδικημένους, και να μπορέσουν να βαστάξουν αγόγγυστα τη σίγουρη ετούτη επίγεια ζωή και να σκύβουν υπομονετικά το σβέρκο στους αφεντάδες! Τι οβραίικη Αγία Τράπεζα η θρησκεία ετούτη, που δίνεις μια πεντάρα στην επίγεια ζωή κι εισπράττεις αθάνατα εκατομμύρια στην άλλη! Τι απλοϊκότητα, τι πονηριά, τι τοκογλυφία! Όχι, δεν μπορεί να ‘ναι λεύτερος που ελπίζει Παράδεισο ή που φοβάται την Κόλαση. Ντροπή πια να μεθούμε στις ταβέρνες της ελπίδας! Ή κάτω στα υπόγεια του φόβου. Πόσα χρόνια και δεν το ‘χα καταλάβει, κι έπρεπε να ‘ρθει ο άγριος ετούτος προφήτης να μου ανοίξει τα μάτια! […]

Κι άξαφνα η εκκλησία του χριστού, όπως την κατάντησαν οι ρασοφόροι, μου φάνταξε μια μάντρα, όπου μερόνυχτα βελάζουν, ακουμπώντας το ένα στο άλλο, χιλιάδες πρόβατα κυριεμένα από πανικό κι απλώνουν το λαιμό κι αγλείφουν το χέρι και το μαχαίρι που τα σφάζει. Κι άλλα τρέμουν γιατί φοβούνται πως θα σουβλίζουνται αιώνια στις φλόγες, κι άλλα βιάζουνται να σφαχτούν για να βόσκουν στους αιώνες των αιώνων σε αθάνατο ανοιξιάτικο χορτάρι.[…]

H δικη μου ερωτηση ρε παιδια ειναι

Η εκκλησια τι δουλεια εχει με το ΧΑΑ και την ΕΤΕ ???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 9:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑΤΑΚΙ...

ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 10:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΙΟLA ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΜΚ ΤΗΣ ΕΤΕ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 11:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αν σ' αρέσει το ουράνιο τόξο θα πρέπει να δεχτείς πρώτα τη βροχή

Αγνώστου αποφθέγμα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 13, 2010 12:02 am 
Χωρίς σύνδεση

Πέφτει εκείνος που τρέχει, εκείνος που σέρνεται δεν πέφτει.

Πλίνιος.

Δεν αρκεί ν' αποκτήσεις γνώσεις, πρέπει και να βρεις τον σωστό τρόπο να τις εφαρμόζεις.
Γκαίτε*

Καλο ξημερωμα

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 35 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: