neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 455 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 46  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 33%  33%  [ 4 ]
** 0%  0%  [ 0 ]
*** 0%  0%  [ 0 ]
**** 0%  0%  [ 0 ]
***** 67%  67%  [ 8 ]
Σύνολο ψήφων : 12
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ημουνα σημερα και θα ειμαι και αυριο η τελειωσα;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 05, 2009 1:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΕΝΑΠ έγραψε:
Εδώ και ένα μήνα περίπου, άλλαξε σε ορισμένα σημεία το άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα και ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟΥ

Εκεί είναι πλέον το ζουμί της υπόθεσης.

Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, όσοι έχουν μέση τιμή κτήσης στη Λανέτ κάτω των 0,30 ευρώ, θα βγουν κερδισμένοι.
Αλλά θα αργήσει.
Βέβαια αυτό υπολογίστε το εσείς που έχετε Λανέτ, γιατί μπορεί να κάνω και λάθος, και το ποσό να είναι ακόμη μεγαλύτερο ή και μικρότερο.

Βρε τι άλλο θα διαβάσουμε. Ώστε εκεί είναι το ζουμί της υπόθεσης έ??
Εδώ έχουν ξεζουμίσει τον κοσμάκι και εσείς τους λέτε για τα ζουμιά της υπόθεσης.
Ευθέως σας ερωτώ. Πόσα ΛΑΝΕΤ θέλετε για να μεσολαβήσει ο Φαντομάς να σας τα προσφέρουν διάφοροι ατυχήσαντες. Έχετε τρελάνει τον κοσμάκη και εσείς συνεχίζετε ακάθεκτη. Βρε τα ίδια θα πάθετε και με τα ΕΝΚΛΩ, τα ίδια, μόλις οι τράπεζες σας χώσουν μέσα στην αύξηση και πάρουν μερικά φέσια πίσω. Κοιτάτε μετά μην σας δω να λέτε ότι εσείς δεν έχετε ποτέ προτείνει κανένα Λαναρόχαρτο.
Αμετανόητα επικίνδυνη. Σιγά μην τους πάρουν και τηλέφωνο όλους τους Λανετοκαπνισμένους και τους προσφέρουν και λεφτά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 05, 2009 1:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φαντομάς έγραψε:
ΕΝΑΠ έγραψε:
Εδώ και ένα μήνα περίπου, άλλαξε σε ορισμένα σημεία το άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα και ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟΥ

Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, όσοι έχουν μέση τιμή κτήσης στη Λανέτ κάτω των 0,30 ευρώ, θα βγουν κερδισμένοι.
Αλλά θα αργήσει.
Βέβαια αυτό υπολογίστε το εσείς που έχετε Λανέτ, γιατί μπορεί να κάνω και λάθος, και το ποσό να είναι ακόμη μεγαλύτερο ή και μικρότερο.

Εδώ έχουν ξεζουμίσει τον κοσμάκι και εσείς τους λέτε για τα ζουμιά της υπόθεσης.
Ευθέως σας ερωτώ. Πόσα ΛΑΝΕΤ θέλετε για να μεσολαβήσει ο Φαντομάς να σας τα προσφέρουν διάφοροι ατυχήσαντες. Έχετε τρελάνει τον κοσμάκη και εσείς συνεχίζετε ακάθεκτη. Βρε τα ίδια θα πάθετε και με τα ΕΝΚΛΩ, τα ίδια, μόλις οι τράπεζες σας χώσουν μέσα στην αύξηση και πάρουν μερικά φέσια πίσω. Κοιτάτε μετά μην σας δω να λέτε ότι εσείς δεν έχετε ποτέ προτείνει κανένα Λαναρόχαρτο.
Αμετανόητα επικίνδυνη. Σιγά μην τους πάρουν και τηλέφωνο όλους τους Λανετοκαπνισμένους και τους προσφέρουν και λεφτά.

Τσέκαρε μεγάλε το κλείδωμα των ΕΝΚΛΩ! :o :o :o :o Πάνω από 1.000.000 χαρτιά στη ζήτηση είναι πολλά ή καλά? Τι λές? ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 05, 2009 1:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

leonidast έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
ΕΝΑΠ έγραψε:

Αλλά θα αργήσει.

Τσέκαρε μεγάλε το κλείδωμα των ΕΝΚΛΩ! :o :o :o :o Πάνω από 1.000.000 χαρτιά στη ζήτηση είναι πολλά ή καλά? Τι λές? ;)

Τι λες βρε άνθρωπε μου. 1000.000 τεμάχια ίσον 100.000 ευρώ, δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ.
Πήγαινε και διάβασε τι έγραψε ο Φαντομάς πρωί πρωί, ότι αγοράζετε εσείς τα πρόβατα στα 7 σέντσια και περιμένετε να πουλήσετε στα 14 σέντια μήπως και βρεθεί μεγαλύτερο πρόβατο και ίσως κατανοήσεις ότι η κίνηση των ΕΝΚΛΩ σήμερα ήταν γνωστή από το Φαντομά, γιατί δεν υπάρχει κανένας με καλύτερο timing από το Φαντομά. Μην ρωτάς γιατί, που και πώς, μόνο δώσε λίγη βάση ότι ο κύκλος εργασιών της ΕΝΚΛΩ ήταν 450 χιλ. δηλαδή ΛΟΥΚΕΤΟ. Αν δεν χρώσταγε τόσα φέσια στις Τράπεζες ήδη θα είχε κλείσει, προς το παρόν παίρνει αναστολή.
Εγώ να κερδίσεις θέλω άνθρωπε μου, αλλά είσαι σε λάθος χαρτί. Θες να το πιστέψεις πίστεψε το, δεν θες να είσαι καλά και πάρτους τα, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 05, 2009 1:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

Τσέκαρε μεγάλε το κλείδωμα των ΕΝΚΛΩ! :o :o :o :o Πάνω από 1.000.000 χαρτιά στη ζήτηση είναι πολλά ή καλά? Τι λές? ;)[/quote]
Τι λες βρε άνθρωπε μου. 1000.000 τεμάχια ίσον 100.000 ευρώ, δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ.
Πήγαινε και διάβασε τι έγραψε ο Φαντομάς πρωί πρωί, ότι αγοράζετε εσείς τα πρόβατα στα 7 σέντσια και περιμένετε να πουλήσετε στα 14 σέντια μήπως και βρεθεί μεγαλύτερο πρόβατο και ίσως κατανοήσεις ότι η κίνηση των ΕΝΚΛΩ σήμερα ήταν γνωστή από το Φαντομά, γιατί δεν υπάρχει κανένας με καλύτερο timing από το Φαντομά. Μην ρωτάς γιατί, που και πώς, μόνο δώσε λίγη βάση ότι ο κύκλος εργασιών της ΕΝΚΛΩ ήταν 450 χιλ. δηλαδή ΛΟΥΚΕΤΟ. Αν δεν χρώσταγε τόσα φέσια στις Τράπεζες ήδη θα είχε κλείσει, προς το παρόν παίρνει αναστολή.
Εγώ να κερδίσεις θέλω άνθρωπε μου, αλλά είσαι σε λάθος χαρτί. Θες να το πιστέψεις πίστεψε το, δεν θες να είσαι καλά και πάρτους τα, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.[/quote]

:arrow: ΦΑΝΤΟΜΑΣ
αυτό κάνω, τους τα παίρνω, με τη σωστή συμβουλή της ΕΝΑΠ και στην ώρα της- 3 ημέρες πριν στο 0,08. Τσέκαρε τα σωστά της σχόλια σε θέμα των ΕΝΚΛΩ...

Εσύ, την άκουσες την ΕΝΑΠ? Μπήκες στο χαρτί? Γιατί τελικά η ΕΝΚΛΩ έγινε "φαντομάς"!! Πετάει!! Μπάς και εσύ είσαι ο "μαιμού" Φαντομάς???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 05, 2009 1:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

ποιός σου είπε να τρέχεις στα εξωτερικά
να αλλάζεις και nicknames, σου μάθανε και το κόλπο να αλλάζεις ip address και νομίζεις οτι αυτά δεν τα ξέρει ο admin???

αυτό κάνουν τα ταξίδια....
- έχασες την ΙΝΤΚΑ, βρές μου άλλη να έχει τρέξει τόσο 0,55 - 1,82 ή 230%
- έχασες τον ΜΑΙΚ
- χάνεις και τα ΕΝΚΛΩ

Δευτέρα τρέξε να σορτάρεις?? κόντρα στα 0,10 1,004,907

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 05, 2009 2:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

XANODOS έγραψε:
ποιός σου είπε να τρέχεις στα εξωτερικά
να αλλάζεις και nicknames, σου μάθανε και το κόλπο να αλλάζεις ip address και νομίζεις οτι αυτά δεν τα ξέρει ο admin???

αυτό κάνουν τα ταξίδια....
- έχασες την ΙΝΤΚΑ, βρές μου άλλη να έχει τρέξει τόσο 0,55 - 1,82 ή 230%
- έχασες τον ΜΑΙΚ
- χάνεις και τα ΕΝΚΛΩ

Δευτέρα τρέξε να σορτάρεις?? κόντρα στα 0,10 1,004,907

[b]Φαντομας.

Καλά και σοφά τα λέει ο "xanodos".
:shock: Τι περιμένεις, χώσε στο κεφάλι τους 2.000.000 κομμάτια στα ΕΝΚΛΩ τώρα. Και λεφτά θα βγάλεις, και η ΕΝΑΠ δεν θα ξαναμιλήσει μετά από τέτοια ήττα. :o Αντε μεγάλε, να σε δω!
8-) 8-) [/b]

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 05, 2009 2:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε ΑΝODOS διεκδικείτε τον τίτλο του προβάτου με περικεφαλαία ανάμεσα από πολλούς ισάξιους σας.
Ευτυχώς που έχασα και την ΛΑΝΕΤ :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 05, 2009 2:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φαντομάς έγραψε:
Κύριε ΑΝODOS διεκδικείτε τον τίτλο του προβάτου με περικεφαλαία ανάμεσα από πολλούς ισάξιους σας.
Ευτυχώς που έχασα και την ΛΑΝΕΤ :lol: :lol:

Φαντομάς.

Ασε τον XANODOS, αυτός είναι αγρίκος! Τρέχα να σορτάρεις τα ΕΝΚΛΩ, θα βγάλεις λεφταααααααά...και δεν θα ξαναμιλήσει και η ΕΝΑΠ. :oops:

P.S.: Thanks που μίλησες και για τη ΛΑΝΕΤ, μετά από τις ΤΟΣΕΣ επιτυχίες σου(Μαικ κλπ) μάλλον ήρθε και η ώρα της ΛΑΝΕΤ μιας και το λες ΕΣΥ, ο "100 τα 100 πέφτω έξω σε όλα"!
:lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 05, 2009 6:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φαντομα Φαντομα σου πεσαν ολα τα μαλλια
ο Θωμας ο Θωμας μας πηρε ολα τα λεφτα
ΕΝΚΛΩ οεοεοεοε
Τα Λανετ μας πηγαν καταστροφη
Τα ΕΝΚΛΩ μας παθαν διαστροφη
ΕΝΚΛΩ οεοεοεοε
Σαν φτασει 2 ευρω
εγω θα απεγκλωβιστω
ΕΝΚΛΩ οεοεοεοε

Κουραγιο λεβεντες και τον φαγαμε το Φαντομα, τον τρεψαμε σε φυγη.
ΕΝΚΛΩ οεοεοεοε

Εχω και Ελλατεξ, μηπως ενδιαφερεται κανεις?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 05, 2009 6:36 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σαπακέμπορας έγραψε:

Εχω και Ελλατεξ, μηπως ενδιαφερεται κανεις?

Φιλε σαπακεμπορα, μου ειχαν σφυριξει οτι εχετε καλλιτεχνικη φλεβα και δε το πιστευα :D Εκτος απο ελλατεξ τι αλλο καλουδι εχετε? Εκεινο το καρβουνο που εχετε λονγκαρει πως παει? λετε να υπαρχει και λιοκοκι στο εμπορευματων? αυτο το εχει παρει ο διαολος και θελω να το σορταρω. τι λετε εσεις ? :lol: :lol: ;) Μηπως να ρωτησω κανεναν ειδικο επι των σορτ?

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 455 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 46  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: