neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 751, 752, 753, 754, 755, 756, 757 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 04, 2010 12:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Αν κάποιος θελήσει να βγάλει γρήγορα κέρδη τους επόμενους μήνες δεν πρέπει να αποκλείσει τα κερδοσκοπικά παιγνίδια με τραπεζικές μετοχές.

Κάποιος που θέλει να επενδύσει όμως μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να τις αποφύγει μέχρι αυτές να ξεκαθαρίσουν πλήρως τα σκοτεινά σημεία που όλοι υποψιαζόμαστε ότι υπάρχουν.

Οι αυξήσεις κεφαλαίου, τις οποίες εγγυώνται διεθνείς χρηματοπιστωτικοί οίκοι, θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα κέρδη.
Ίσως και μακροπρόθεσμα, αλλά το τελευταίο δεν είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε με σχετική εγκυρότητα ακόμη.

Πηγή:www.capital.gr Κωστας Στουπας

Χαιρομαι που ο φιλος Κωστας με διαβαζει,τοσο προσεκτικα

Μεγαλη η προοδος του απο τα Κλωναρια και τα Ναουκια,που τοσα χρονια διαλαλουσε...

Χαιρομαι πολυ να βλεπω δημοσιογραφους,να μην μεταφερουν απλα ειδησεις,παπαγαλιστες,
αλλα ναχουν επιτελους και αποψη χρηματιστηριακη..

Για αυτο ειναι τα χρηματιστηριακα site για καλοπιστη ανταλλαγη αποψεων,..
οχι για ανταλλαγη αλληλοκατηγοριων χωρις νοημα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 04, 2010 12:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

τον αδικείς και μάλιστα πολύ...

αδικείς και τον εαυτόν σου, με το να ασχολείσαι και να υποβιβάζεις τους άλλους...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 04, 2010 1:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Verd για AMK στην Proton βλέπεις να υπάρχει περίπτωση? Εδώ που είναι τι λεφτά να μαζέψει με μια AMK ακόμα και αν μπορούσε να γίνει με κάποιο discount πράγμα που φαίνεται αδύνατο λόγο του ότι η ονομαστική αξια δύσκολα μπορεί να μειωθεί κάτω από τα 3 euro.

Το να κάνει μια AMK και να μαζέψει 35εκ (sta 0.60) ας πούμε δεν νομίζω να έχει νόημα. Και όπως είπα εγώ το βλέπω δύσκολο έως αδύνατο αλλα και εκτος αυτού από ότι γνωρίζω ο Λαυρέντης θα τα έφερνε δύσκολα να συμμετάσχει σε μια τέτοια διαδικασία.

Η άλλη ερώτηση βεβαια είναι αν χρειάζεται AMK. Με κεφαλαιακή επάρκεια πάνω από 12% τώρα φαίνεται μια χαρά. Αλλα μπορεί να επιστρέψει τα λεφτά του δημοσιου χωρίς πρόβλημα? Αν δεν τα επιστρέψει (που δεν την συμφέρει να τα επιστρέψει!) τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Το να γίνει μετατροπή των προνομιακών σε κοινές εμενα δεν θα με χάλαγε καθόλου!

Ένα deal με ΑΤΤΙΚΗΣ πως θα το έβλεπες? Αν γίνει με βάση τις χρηματιστηριακές τιμές αυτήν την στιγμή θα αδικούσε παρα πολύ την Proton.

Πια είναι η γνώμη σου?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 04, 2010 2:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

kanouchr έγραψε:
Verd για AMK στην Proton βλέπεις να υπάρχει περίπτωση? Εδώ που είναι τι λεφτά να μαζέψει με μια AMK ακόμα και αν μπορούσε να γίνει με κάποιο discount πράγμα που φαίνεται αδύνατο λόγο του ότι η ονομαστική αξια δύσκολα μπορεί να μειωθεί κάτω από τα 3 euro.

Το να κάνει μια AMK και να μαζέψει 35εκ (sta 0.60) ας πούμε δεν νομίζω να έχει νόημα. Και όπως είπα εγώ το βλέπω δύσκολο έως αδύνατο αλλα και εκτος αυτού από ότι γνωρίζω ο Λαυρέντης θα τα έφερνε δύσκολα να συμμετάσχει σε μια τέτοια διαδικασία.

Η άλλη ερώτηση βεβαια είναι αν χρειάζεται AMK. Με κεφαλαιακή επάρκεια πάνω από 12% τώρα φαίνεται μια χαρά. Αλλα μπορεί να επιστρέψει τα λεφτά του δημοσιου χωρίς πρόβλημα? Αν δεν τα επιστρέψει (που δεν την συμφέρει να τα επιστρέψει!) τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Το να γίνει μετατροπή των προνομιακών σε κοινές εμενα δεν θα με χάλαγε καθόλου!

Ένα deal με ΑΤΤΙΚΗΣ πως θα το έβλεπες? Αν γίνει με βάση τις χρηματιστηριακές τιμές αυτήν την στιγμή θα αδικούσε παρα πολύ την Proton.

Πια είναι η γνώμη σου?

Αυτο το τελευταιο που εγραψες για Αττικης φαινεται ναναι το κλειδι!!

Εκεινης η ονομαστικη ειναι πολυ χαμηλοτερα και μια αυξηση αυτων των δυο...συγχωνευμενων φαινεται ναναι μια λυση!!

Τα 80εκκ του Κρατους πρεπει να επιστραφουν με καποιο τροπο για να μιλησουμε στα σοβαρα για χρηματ ανακαμψη της..και ισως [παρα τα μετοχικα μπερδεματα στην Αττικης]
μια συγχωνευση ναναι η λυση

Τωρα για την σχεση ανταλλαγης..τι να πω??

Καποια πραγματα θαναι μετοχικα επωδυνα

Δες σχεση ανταλλαγης Ευρομπανκ Δια επενδυτικη και την σχετικη επιστολη του ΣΕΔ

Δυστυχως καποιοι θα αδικηθουν

Αλλωστε με την εξωθεν καλη μαρτυρια για ΛΛ ναχει χαθει
[και δικαιως θα ελεγα..το παρατραβηξε το σχοινι με τους ερμους που επιμενουν για Αλαπις]
η ΠΡΟΤΟΝ θαταν ισως καλο να αλλαξει επικεφαλης ,εστω και μεσα απο ενωση τραπεζικη

π.ς.

Αγαπητε Xanodos καλα λογια τουγραψα...
χαιρομαι πολυ που διαπιστωνει τωρα,αυτα που τοσο καιρο γραφω εδω μεσα
για την αναγκη κερδοσκοπιας στις τραπεζικες αυξησεις,
οπως και το ..θολο της συνεχειας..
διαβασε αν θελεις ολο το κειμενο του στο capital

Αν παρεξηγηθηκες για λογαριασμο του[τυχαινει να τον ξερω καλα προσωπικα]
συμπαθα με...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 04, 2010 2:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Τα 80εκκ του Κρατους πρεπει να επιστραφουν με καποιο τροπο για να μιλησουμε στα σοβαρα για χρηματ ανακαμψη της...

Έτσι σκεφτόμουνα και εγώ στην αρχή...Τώρα όμως μου φαίνεται ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει σημαντικά και στην συκγκεκριμένη περίπτωση μάλλον το ανάποδο θα φέρει χρηματιστηριακό ξεκόλλημα. Όταν το κράτος σου δίνει 4.50 euro το κομμάτι, γιατί να πας με την Αττικής, που είναι πάλι κράτος, και να πάρεις 1 euro το κομμάτι (που έχει αναλογική αξια 0.50!). Μονο τρελός θα έκανε κάτι τέτοιο!

Όπως και να έχει πάλι το κράτος θα έχεις μέσα στα πόδια σου, που για την περίπτωση της Proton δεν είναι και ότι το χειρότερο...Άλλος ένας μεγαλομέτοχος δεν θα με χάλαγε και ας ήταν και το κράτος... Το σκέφτομαι λάθος?

Έχω πλέον πολλά κομμάτια και αν με συμφέρει εμενα δεν βλέπω πως δεν θα συμφέρει τους άλλους... Στο κάτω κάτω για να γίνει αυτό, απλός δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Για να γίνει οτιδήποτε άλλο χρειάζονται και λεφτά και κόπος - χωρίς όφελος. Το ίδιο ίσος ισχύει και για άλλες τράπεζες. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 04, 2010 2:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φίλε Βαγγέλη πως είδες το 9μηνο του ΟΤΕ;Μπορούμε να περιμένουμε υπεραξίες από την μετοχή;
Και για την ΚΛΕΜ,άν έχεις μάθει τίποτα,τρώει πολύ χώσιμο και έχει να δει θετικό κλείσιμο από τις 19/10....Τί έχει γίνει εδώ; :(

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 04, 2010 3:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μπορει να μου εξηγησει αυτος που εσβησε το μηνυμα μου σχετικα με τον Στουπα και τον Κωνστα.

Τι ειναι πιο κακο και κατακριτεο ???

Να κλεβεις τυροπιτακια και κεφτεδακια, και στη συνεχεια με δωρεαν ταξιδια στο εξωτερικο να πομπαρεις τις μετοχες αυτων που σου πληρωσαν τα εξοδα, και σου γεμισαν τις τσεπες με φυστικια............"Η να τους καταγγελεις.....

Υπαρχει απαντηση???????

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 04, 2010 3:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

kerkis έγραψε:
Μπορει να μου εξηγησει αυτος που εσβησε το μηνυμα μου σχετικα με τον Στουπα και τον Κωνστα.

Τι ειναι πιο κακο και κατακριτεο ???

Να κλεβεις τυροπιτακια και κεφτεδακια, και στη συνεχεια με δωρεαν ταξιδια στο εξωτερικο να πομπαρεις τις μετοχες αυτων που σου πληρωσαν τα εξοδα, και σου γεμισαν τις τσεπες με φυστικια............"Η να τους καταγγελεις.....

Υπαρχει απαντηση???????

Δεν εχω δει κανενα σχετικο μυνημα φιλε μου..

Αν θες ξαναγραψτο..ισως τεχνικο προβλημα

Αν ο admin το εσβησε θα τον παρακαλουσα να μην το ξανακανει στην δικη μου ενοτητα,
που καλως η κακως εγω διαχειριζομαι

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 04, 2010 3:12 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ευάγγελε,

οχι καθόλου

Απλά τα όποια προβλήματά μας-διαφορές μας, τις κρατάμε για τον εαυτόν μας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 04, 2010 3:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

firecode έγραψε:
Φίλε Βαγγέλη πως είδες το 9μηνο του ΟΤΕ;Μπορούμε να περιμένουμε υπεραξίες από την μετοχή;
Και για την ΚΛΕΜ,άν έχεις μάθει τίποτα,τρώει πολύ χώσιμο και έχει να δει θετικό κλείσιμο από τις 19/10....Τί έχει γίνει εδώ; :(

Για ΟΤΕ κοντα στα 5 πολλους μηνες πριν που ρωτηθηκα εξηγησα οτι δεν βλεπω πως μπορει καποιος να χασει σε αυτα τα επιπεδα,οσο γερμανικα παιγνια υποτιμητικα και αν υπαρξουν..

Τωρα για υπεραξιες επισης εξηγησα ΤΟΤΕ οτι ο καιρος που το Κρατος θαχει την δυναμη να δισθεσει το υπολοιπο ποσοστο του σε ψηλοτερα επιπεδα,παραμενει...αορατος

Για ΚΛΕμ οπως και για πολλες κερδοφορες εταιρειες που κανουν παρομοια πτωτικα ραλλυ,η εξηγηση προφανης..

Ελλειψη ρευστου απο αμοιβαια[ ο Θεος να τα κανει :twisted: ] τα αναγκαζει σε ρευστο σε οποιες τιμες

Τεχνικα[αν και δεν μου αρεσουν αυτα] το χασιμο του 1.50 χαμηλο πολλων ετων ,εξωθει και πολλους...traders σε ατακτη φυγη

Ταχω πει πολλες φορες...σε τετοιες συνθηκες ,ξεχαστε εταιρικα θεμελιωδη[ το 1999 απο την αναποδη] κρατηστε πυρομαχικα ΕΚΤΟΣ και εκμεταλευτειτε τις διακυμανσεις

Λυπαμαι που προτεινω αυτην την τακτικη του ανταρτοπολεμου,τοσους μηνες τωρα,αλλα θεωρω οτι ειναι η ενδεδειγμενη,παντα κατα την γνωμη μου..

π.ς.

Αγαπητε μου Xanodos για ποια προσωπικα προβληματα μιλας??

Ισα -ισα που χαιρομαι που εκφερει χρηματ αποψη και ακομα περισσοτερο που συμφωνει μαζι μου

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 751, 752, 753, 754, 755, 756, 757 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 189 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: