neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 755, 756, 757, 758, 759, 760, 761 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 10, 2010 10:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Το βασικο ζητημα ειναι το υψος του ελλειματος και η επομενη...δοση!!

Τελικά έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι το μονο που δεν έχει σημασία πλέον είναι αυτό...

Τα 5 κουκιά όσες φορες και να τα μετρήσεις 5 κουκιά θα είναι. Τώρα αν περάσει ένα πουλάκι και σου κλέψει το ένα, η σου φέρει ένα, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Αλλιώς τα 5 κουκιά, 5 θα μείνουν.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 11, 2010 12:10 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μια γνώμη για ΕΛΠΕ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 11, 2010 2:02 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ganick έγραψε:
Μια γνώμη για ΕΛΠΕ...

Καλη μερισματικη,αμυντικη σχετικα...

Διαγραμματικα δειχνει να θελει να επιβεβαιωσει τα χαμηλα του 2003 περιξ των 5

Αν ηθελε καποιος να το δει μακρο το πραγμα
[προσωπικα το αποφευγω ,εχω εξηγησει γιατι]

θα ηταν μια αριστη επιλογη,σε κεινες τις τιμες

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 11, 2010 2:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Την αγορά διετών ελληνικών κρατικών ομολόγων στη δευτερογενή αγορά προτείνει στους επενδυτές η Citigroup, καθώς θεωρεί απίθανο το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους εντός της προσεχούς διετίας.
“Είναι μια καλή επένδυση και από πλευράς αποδόσεων τα διετή κρατικά ομόλογα της Ελλάδας παρά το αρνητικό κλίμα που επικρατεί”, δήλωσε ο Steven Mansell, στρατηγικός αναλυτής εισοδήματος της Citigroup.
“Είναι σχεδόν απίθανη η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους μέχρι να ωριμάσουν τα ομόλογα αυτά. Θεωρώ ότι η Ελλάδα θα εξαντλήσει χρονικά το συμφωνημένο χρόνο του προγράμματος στήριξης, το οποίο ακολουθεί”, συνέχισε ο Mansell.

Tην Καλημερα μου!!

Παρα την καθολικη φοβια :D [αναμενομενη αλλωστε]
το range της ΕΤΕ οπου κατω απο εκει χανουν οι αναδοχοι ΜΗΝ το ξεχνατε!!

Επισης το κλεισιμο βιβλιων που ερχεται!!!

Για λογους προσωπικης διαχειρισης εχω εξηγησει οτι live trade θα κανω ξανα για ολους τους φιλους του neoforoum μονο τον Γεναρη,
παρολαυτα για οσους επιμενουν εντος
καθοριστικο η στηριξη του 6.90 στο ελαχιστο της ΕΤΕ να κρατησει[νομιζω θα γινει!!]

Αν παντως εχω αδικο , διασπαση εκεινου του επιπεδου ,λειτουργει σαν stoploss

Ολα αυτα για οσους επαναλαμβανω επιμενουν εντος του ΧΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 11, 2010 4:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Το θέμα φιλε Verd δεν είναι αν επιμένουμε η όχι εντός της αγοράς. Το θέμα είναι αν πουλήσουμε, τι θα τα κάνουμε τα λεφτά? Να τα βάλουμε στην τράπεζα η να πάρουμε κανένα ακίνητο μήπως? Μα αν ο γενικός πάει 800 μονάδες δεν θα υπάρχει τράπεζα...Αν πάλι πάει 1200 τότε είναι οριακά αν θα υπάρχει η όχι. Αν υπάρχει ακόμα, τότε οι 1200 θα είναι προσωρινές. Αν όχι τότε μια η άλλη.

Τι να σορταρεις πλέον από αυτήν την αγορά (πουλώντας και ελπίζοντας να αγοράσεις χαμηλότερα)? Είναι σαν να μπαίνεις long το 99... Λένε όλοι ότι ο πάτος θα έρθει όταν δεν υπάρχει φως. Δηλαδή τώρα υπάρχει και εγώ δεν το βλέπω? Εμενα όλα μου φαίνοντα μαύρα, πικρα της πίκρας...Άρα που να πάω? Μέσα και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 11, 2010 5:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά νομίζω ότι έχω παρατηρήσει κάτι. Όλη τη μέρα μέχρι το κλείσιμο σχεδόν του ΧΑΑ οι τράπεζες καταποντίζονται και κάποια στιγμή κάτι citi kai HBSC αγοράζουν αβέρτα και σταθεροποιούν την τιμή. Τώρα με βάση το γεγονός ότι είναι οι ίδιοι που πουλούν κάθε πρωί και είναι οι ίδιοι που αγοράζουν και με βάση το γεγονός ότι κανείς δεν είναι μακάκας από αυτούς για να χώνει λεφτά σε τρύπες μάλλον συμβαίνει αυτό που συνέβει με την Ελλάδα τέλος δεκαετίας 90. Εγώ βλέπω ότι η πλασματική αγορά έχει στερέψει και πάλι από χρήμα και ψαρεύει την πραγματική αγορά δηλαδή εμάς για να βάλουμε εμείς στην τρύπα. Και φυσικα οι πτώσεις αυτές είναι ο καλύτερος εκφοβισμός και αν όχι εκφοβισμός είναι τουλάχιστον το παιχνίδι του ποιός θα αντέξει. Το πρόβλημα είναι στα τρεχούμενα φράγκα. Όποιος τα έχει εκεί και δεν τον νοιάζει άμεσα το μόνο που έχει να φοβηθεί είναι η χρεωκοπεία. Πιστεύετε αλήθεια ´οτι η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει? Πάπαλα. Εγώ δεν το πιστεύω καθόλου. Ελεγχόμενη χρεωκοπεία θα έιναι. Τι συμφέρει περισσότερο? Να πεθάνει ο ασθενής ή να του τα παίρνουμε συνέχεια σε φάρμακα? Άρα όποιος τα έχει για φαγητό είναι να τα μαζεύει και ότι έχασε έχασε. Όποιος τα έχει για να τα έχει, τα αφήνει εκεί και περιμένει. Αλλά αδέρφια, θα περιμένουμε πολύ. Πάρα πολύ. Και οι τράπεζες δεν πέφτουν στον καιάδα έτσι. Συμφέρει πιό πολύ την οποιαδήποτε ξένη τράπεζα να αγοράσει μια Ευρώ, Άλφα, Πειρ ή όποια είναι τελοσπάντων παρά να την χρεοκοπήσει. Αν τη χρεοκοπήσει θα χάσει και όλα τα αβαντάζ και θα πρέπει να ξαναχτίσει από την αρχή. Και στο κάτω κάτω θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουμε επιχειρηματίες τελείως χαιβάνια. Πάντως σε όσα λέω συναύδουν και αυτά που γίνονται στην Αμερική και το τι γίνεται με το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και το χρυσό. Εν τέλει πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που γίνεται όλο αυτό είναι να συρρικνωθεί η οικονομία μας και να γίνει βιώσιμη αλλά για περιορισμένο αριθμό πληθυσμού. Απλά η παγκοσμιοποίηση άρχισε να λειτουργεί. Αυτό που θα γίνει θα είναι να γίνουμε παραγωγική χώρα με λίγες ανέσεις μεν αλλά με φτηνή δουλειά για όλους. Αυτό θα μας κάνει να είμαστε μια χώρα με περιορισμένα μικρά δάνει αλλά με τεράστια μεγάλα δάνεια. Ανάπτυξη μηδέν στην πραγματική οικονομία και ανάπτυξη φουλ στην πλασματική. Δυστυχώς πηγαίνουμε ακριβώς εκεί που πρότινος ήταν ο εχθρός του καπιταλισμού. Στο μοντέλο Κίνα που είναι κουμουνιστικό εκ των έσω, καπιταλιστικό εκ των έξω. Πιστεύω να είδατε την οικονομία της Κίνας τελευταία, ε?

Υ.Γ. Τελικά μόνο η εργατική-αγροτική επανάσταση θα μας σώσει. Το θέμα είναι πότε θα γίνει η αρχή. Αυτοί πιστεύουν ότι επειδή τα όπλα είναι υπερσύγχρονα θα μπορέσουν να βάλουν τον πληθυσμό σε ζάπι. Κι εμείς, όσοι κερδίσουμε, θα κερδίσουμε ακριβώς από το φόβο του πληθυσμού. Ας μην γελιόμαστε. Κι εμείς μέρος του συστήματος είμαστε. Μόνο μη μας πάρουν χαμπάρι οι γείτονες.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 11, 2010 5:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

kanouchr έγραψε:
Το θέμα φιλε Verd δεν είναι αν επιμένουμε η όχι εντός της αγοράς. Το θέμα είναι αν πουλήσουμε, τι θα τα κάνουμε τα λεφτά? Να τα βάλουμε στην τράπεζα η να πάρουμε κανένα ακίνητο μήπως? Μα αν ο γενικός πάει 800 μονάδες δεν θα υπάρχει τράπεζα...Αν πάλι πάει 1200 τότε είναι οριακά αν θα υπάρχει η όχι. Αν υπάρχει ακόμα, τότε οι 1200 θα είναι προσωρινές. Αν όχι τότε μια η άλλη.

Τι να σορταρεις πλέον από αυτήν την αγορά (πουλώντας και ελπίζοντας να αγοράσεις χαμηλότερα)? Είναι σαν να μπαίνεις long το 99... Λένε όλοι ότι ο πάτος θα έρθει όταν δεν υπάρχει φως. Δηλαδή τώρα υπάρχει και εγώ δεν το βλέπω? Εμενα όλα μου φαίνοντα μαύρα, πικρα της πίκρας...Άρα που να πάω? Μέσα και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Λυπαμαι αλλα διαφωνω φιλε μου!

Δηλ το να κραταμε ρευστο εξω ΕΤΟΙΜΟΙ να εκμεταλευτουμε τις διακυμανσεις
ωστε να το αυγατισουμε,γιατι σου φαινεται λαθος ως στρατηγικη?

Δεν με ενδιαφερει που θα καταληξουν τον γενικο,αλλα εμεις θα μπουμε μακρο οταν θα διακρινουμε αλλαγη τασης προς το ανοδικον

Και τα σημαδια [τοποθετησεις ξενων] θαναι ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΑ οπως ηταν περυσι την Πασχαλια ,νασαι βεβαιος

π.ς.

Εξηγησα και τηλεοπτικα οτι ...ΠΑΤΟΙ στα Χρηματιστηρια ΔΕΝ υπαρχουν..

ΤΑΣΕΙς υπαρχουν

Η αξια της αιωνιας διακρατησης απεβιωσε το σωτηριο ετος 2008

Μεχρι ο Μπαφετ που την ευαγγελιζοταν εκανε τεραστιες μαλιστα trading κινησεις

Τα Χρηματιστηρια ,οπως και η ζωη εξελισονται..

Το ιδιο πρεπει και εμεις!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 11, 2010 5:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

fufutos έγραψε:
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά νομίζω ότι έχω παρατηρήσει κάτι. Όλη τη μέρα μέχρι το κλείσιμο σχεδόν του ΧΑΑ οι τράπεζες καταποντίζονται και κάποια στιγμή κάτι citi kai HBSC αγοράζουν αβέρτα και σταθεροποιούν την τιμή. Τώρα με βάση το γεγονός ότι είναι οι ίδιοι που πουλούν κάθε πρωί και είναι οι ίδιοι που αγοράζουν και με βάση το γεγονός ότι κανείς δεν είναι μακάκας από αυτούς για να χώνει λεφτά σε τρύπες μάλλον συμβαίνει αυτό που συνέβει με την Ελλάδα τέλος δεκαετίας 90. Εγώ βλέπω ότι η πλασματική αγορά έχει στερέψει και πάλι από χρήμα και ψαρεύει την πραγματική αγορά δηλαδή εμάς για να βάλουμε εμείς στην τρύπα. Και φυσικα οι πτώσεις αυτές είναι ο καλύτερος εκφοβισμός και αν όχι εκφοβισμός είναι τουλάχιστον το παιχνίδι του ποιός θα αντέξει. Το πρόβλημα είναι στα τρεχούμενα φράγκα. Όποιος τα έχει εκεί και δεν τον νοιάζει άμεσα το μόνο που έχει να φοβηθεί είναι η χρεωκοπεία. Πιστεύετε αλήθεια ´οτι η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει? Πάπαλα. Εγώ δεν το πιστεύω καθόλου. Ελεγχόμενη χρεωκοπεία θα έιναι. Τι συμφέρει περισσότερο? Να πεθάνει ο ασθενής ή να του τα παίρνουμε συνέχεια σε φάρμακα? Άρα όποιος τα έχει για φαγητό είναι να τα μαζεύει και ότι έχασε έχασε. Όποιος τα έχει για να τα έχει, τα αφήνει εκεί και περιμένει. Αλλά αδέρφια, θα περιμένουμε πολύ. Πάρα πολύ. Και οι τράπεζες δεν πέφτουν στον καιάδα έτσι. Συμφέρει πιό πολύ την οποιαδήποτε ξένη τράπεζα να αγοράσει μια Ευρώ, Άλφα, Πειρ ή όποια είναι τελοσπάντων παρά να την χρεοκοπήσει. Αν τη χρεοκοπήσει θα χάσει και όλα τα αβαντάζ και θα πρέπει να ξαναχτίσει από την αρχή. Και στο κάτω κάτω θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουμε επιχειρηματίες τελείως χαιβάνια. Πάντως σε όσα λέω συναύδουν και αυτά που γίνονται στην Αμερική και το τι γίνεται με το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και το χρυσό. Εν τέλει πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που γίνεται όλο αυτό είναι να συρρικνωθεί η οικονομία μας και να γίνει βιώσιμη αλλά για περιορισμένο αριθμό πληθυσμού. Απλά η παγκοσμιοποίηση άρχισε να λειτουργεί. Αυτό που θα γίνει θα είναι να γίνουμε παραγωγική χώρα με λίγες ανέσεις μεν αλλά με φτηνή δουλειά για όλους. Αυτό θα μας κάνει να είμαστε μια χώρα με περιορισμένα μικρά δάνει αλλά με τεράστια μεγάλα δάνεια. Ανάπτυξη μηδέν στην πραγματική οικονομία και ανάπτυξη φουλ στην πλασματική. Δυστυχώς πηγαίνουμε ακριβώς εκεί που πρότινος ήταν ο εχθρός του καπιταλισμού. Στο μοντέλο Κίνα που είναι κουμουνιστικό εκ των έσω, καπιταλιστικό εκ των έξω. Πιστεύω να είδατε την οικονομία της Κίνας τελευταία, ε?

Υ.Γ. Τελικά μόνο η εργατική-αγροτική επανάσταση θα μας σώσει. Το θέμα είναι πότε θα γίνει η αρχή. Αυτοί πιστεύουν ότι επειδή τα όπλα είναι υπερσύγχρονα θα μπορέσουν να βάλουν τον πληθυσμό σε ζάπι. Κι εμείς, όσοι κερδίσουμε, θα κερδίσουμε ακριβώς από το φόβο του πληθυσμού. Ας μην γελιόμαστε. Κι εμείς μέρος του συστήματος είμαστε. Μόνο μη μας πάρουν χαμπάρι οι γείτονες.

Ευχαριστω για την τοποθετηση,αγαπητε..

Ενδιαφερουσα τοποθετηση αξια σχολιασμου..απο αυτες που χαιρομαι να διαβαζω,
ανεξαρτητα αν συμφωνω η οχι μαζι τους

Την δικη μου[εκτυπωση χρηματος ,παραλληλα με μεταρυθμισεις..ηδη διατυπωσα ..τηλεοπτικα :D ]

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 11, 2010 5:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

Συγνώμη αλλά δεν παρακολούθησα το τηλεοπτικό σου και δεν ξέρω τι εννοείς. Αλλά η εκτύπωση χρήματος εμένα μου λέει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Για να λειτουργήσει θα πρέπει να μοιραστεί εκτός πλασματικής οικονομίας, Τυπωμένο χρήμα που μένει στο συρτάρι για να μπορεί ο ένας να δώσει στον άλλον με πλασματικό τρόπο δεν προσφέρει τίποτα. Δηλαδή η υπόθεση είναι τούμπαλι. Ή θα πέσει στην πραγματική αγορά των εκατοντάδων εκκατομυρίων καταναλωτών ή τζάμπα το σταμπάρουν. Αυτό δεν έγινε στην Ελλάδα? Για να καλύψουμε τη διαφορά που μας ήρθε ευρώ δραχμή στο κεφάλι μας δώσαν φράγκα σε δάνεια και τώρα χρωστάμε. Δηλαδή τί προσπαθούν να κάνουν? Να γυρίσουν πίσω στα δάνεια? Το θέμα είναι αν γυρίσουν πίσω τις αξίες. Και αν δεν δοθεί αξία στον πρωτογενή πλούτο όπως και να λέγεται αυτός (αγρότες, κτηνοτρόφοι, μεταλλωρύχοι) τα χαρτιά θα τα τυπώνουν για ορχικό σύμβολο. Ποιός τα έχει πιο πολλά. Αν έναν αγρότη τον συμφέρει να φυτέψει φοτοβολταικά φαντάσου τώρα εσύ που πήγαν οι αγρότες. Στην πλασματική οικονομία. Ντομάτες δε βλέπω στην πιάτσα. Και δεν τις πετάνε και στον Πρωθυπουργό ρε γμτ. Τι να έγιναν άραγε?
Δεν ξέρω αν αυτό έλεγες και στο βίντεο σου. Πάντως όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις, θα αργήσουν να έχουν αποτέλεσμα. Πάρα μα πάρα πολύ. Και αν θα έχουν αποτέλεσμα. Η μεταρρύθμιση πρέπει να είναι βασισμένη σε βιώσιμο μοντέλο. Όχι σε χρεωκοπημένο. Οι μεταρρυθμίσεις που προωθούνται δεν έχουν τίποτε το καινούριο. Προβάλλονται μοντέλα τα οποία είναι τρέχοντα σε ανεπτυγμένες χώρες και τα οποία χρεωκοπούν καθημερινά. Ο απλός πολίτης για να μπει στη διαδικασία του νέου μοντέλου θα χρειαστεί αν όχι 2 τουλάχιστον 1 δεκαετία. Άποψή μου είναι ότι σε 10 χρόνια τα δεδομένα θα έχουν αλλάξει άρδην και αυτά τα μοντέλα δε θα συμβαδίζουν καθόλου. Είναι και θέμα κουλτούρας επίσης. Άντε πες τώρα στον Έλληνα που ακόμη κι αν ζει πρωτεύουσα έχει διατηρήσει την νοοτροπία του ταγαριού να κάνει επένδυση. Απορώ πώς υπάρχουν ακόμη λεφτά στις τράπεζες. Κι αν δώσεις λεφτά τώρα, πάλι στις τράπεζες θα πάνε η στο μπαούλο ή στο στρώμα. Πιστεύεις ότι θα κάτσει το ταγάρι να κάνει επένδυση?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 11, 2010 8:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

Άσχετο με όλα τα παραπάνω. Κάτι συμβαίνει στην Ευρώπη και ή πολύ καλό είναι ή θα έχουμε τεράστια ρήξη. Ο Μπερλουσκόνι εδώ στην Ιταλία είναι συνεχώς στην πίεση. Ο βασικός υποστηρικτής της κυβέρνησης ο Φίνι δεν τον υποστηρίζει πλέον και ζήτησε ήδη να γίνουν εκλογές. Όλα λένε ότι θα γίνουν εκλογές την άνοιξη. Η Unicredit παρά το θετικότατο ενεργό έχει πιάσει πατώματα. Η κεντροαριστερά ζητάει τεχνική κυβέρνηση που να αλλάξει μόνο τον εκλογικό νόμο και να ψηφίσει τον προυπολογισμό και το ίδιο και ο Φίνι και ο Μπερλουσκόνι πήγε στο G20 και είπε ότι έχει κάτι μικροπροβλήματα και δε θέλει να παριατηθεί με τίποτα. Δεν μπορώ να σας μεταφέρω όλη την κατάσταση γιατί είναι και θέμα γενικού κλίματος που ζούμε εδώ, πάντως όλα αυτά μαζί μπορούν να δώσουν δύο τινά. Ή Μπερλουσκόνι δε θέλει να φύγει γιατί αν πάει σε εκλογές και τις χάσει θα γίνει ότι έγινε και στην Ελλάδα το 2009 οπότε δεν τον συμφέρει γιατί έτσι εκτός από την οικονομική καταστροφή η οποία θα είναι και χειρότερη από της Ελλάδας θα καταλήξει και ο ίδιος στη φυλακή ή στην Αντιγκουα (εκέι αγόρασε το τελευταίο νησί) ή ξέρει ότι η Ιταλία έχει αφεθεί στην άκρη από την επίθεση χάριν των οικονομικών διασυνδέσεων με την Αμερικανική αγορά (βλέπε ανακοινώσεις Moodys που τη νύχτα υποβάθμισε και το πρωί αναβάθμισε ζητώντας συγνώμη για τον ανεύθυνο trader) αλλά ξέρει και πολύ καλά ότι προκειμένου να σωθούν οι Αμερικάνοι δεν θα υπολογίσουν την Ιταλία και θα κλείσουν τη στρόφιγγα.(Ο ίδιος ο Μαρκιόνε της Φιατ δήλωσε πριν μια εβδομάδα ότι η Φιατ στην Ιταλία έχει ζημία και ότι βασίζεται στα έσοδα της Αμερικανικής αγοράς και ότι δεν την συμφέρει η Ιταλία αλλά την κρατάει για ιστορικούς λόγους. Εμ, βεβαια, 7% του ΑΕΠ είναι μεγάλος ιστορικός λόγος).

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 755, 756, 757, 758, 759, 760, 761 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 178 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: