neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 757, 758, 759, 760, 761, 762, 763 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 12, 2010 3:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

kanouchr έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα. Απλά επισήμανα το παράλογο.

Τώρα η ερώτηση είναι: μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με τυπωμένα λεφτά στην Ευρώπη? Αν νομίζουμε πως αυτό είναι δυνατό, τι θα χρειαστεί για να πειστεί η Γερμανία να προχωρήσει σε τύπωμα?

Πάντως η πρώτη ερώτηση είναι η πιο σημαντική...Την έχουμε σαν δεδομένη την απάντηση αλλα ίσος πρέπει να το ξανασκεφτούμε.

Για μενα ΑΥΤΟ ειναι το πρωτο βημα!!

Να επανελθει η ρευστοτητα...
τωρα καλο θαναι σχεδον παραλληλα να προχωρησουν διαρθρωτικες αλλαγες και ιδιωτικοποιησεις σωστα

Αλλα χωρις ρευστο.πληθωρισμο αξιων πως θα γινει αυτο στις σημερινες απαξιωμενες τιμες??

Οσο για Γερμανια...ε εκει φιλε μου την γνωμη μου την εχω πει..

Θα πρεπει να φτασουν τα πραγματα στο μη παρεκει για τοι ευρο,για να το δεχτουν

π.ς.

Και ομως η FED τους δειχνει τον δρομο..

Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουν?/

Μολις προχτες η GOOGLE ΑΥΞΗΣΕ τους μισθους των υπαλληλων της κατα 10% :shock:

Το φανταζονται ..ονειρευονται αυτο στην Ευρωζωνη??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 12, 2010 3:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σωστά όλα αυτά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως είναι ότι η Ευρώπη είναι πλέον κορεσμένη από το μεγάλο κράτος και από την υψηλή φορολογία. Αυτά αντέξανε όσο καιρό όλα πήγαιναν καλά. Tώρα που τσάκισε αυτά τα 2 είναι τελειωμένη υπόθεση. Η θα αφήσουν τον λαό ελεύθερο να βγάλει χρήμα, η θα μας δίνουν ελεημοσύνη οι Κινέζοι σε μερικά χρονια.

Ακόμα και εδώ στην Αγγλία σκέφτομαι να βγάλω λεφτά - έχω φτάσει σε σημείο να μην θέλω αύξηση! Tο 51% θα πάει με την μια στο κράτος και από τα υπόλοιπα θα μου πάρουν το 20% τουλάχιστον...Άρα πρέπει εγώ να πεθαίνω στην δουλειά για να μου μείνει το 30%? Δεν πάω για μπάνια καλύτερα...Αντίσκηνο σε μια παραλια και αστους να ξυρίζονται που θα πάω εγώ από καρδια στα 40 για να ξεχρεώσω τον κάθε τεμπέλη και το διαφθαρμένο κράτος...

Δεν υπάρχουν κίνητρα πλέον για παραγωγή πλούτου, όχι μονο στην Ελλάδα αλλα σχεδόν σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 12, 2010 8:25 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αυτοί είναι πολιτικοί. Όχι σαν τα δικά μας τα χαϊβάνια. Έβλεπα μια εκπομπή στην Ιταλική τηλεόραση και ήταν ένας πολιτικός που θεωρεί τον εαυτό του κεντρώο (δηλαδή ούτε δεξιά ούτε αριστερά) αλλά στην πραγματικότητα είναι κεντροδεξιός με τα ελληνικά δεδομένα και είπε την πιο γαμάουα ατάκα σε μια κοπέλα που μιλούσε για τους νέους και την ανεργία. Λέει αυτή, "δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείτε να μιλάτε εσείς οι κεντρώοι και η αριστερά ή η κεντροδεξιά του Μπερλουσκόνι για οικογένεια όταν δεν έχετε κάνει τίποτα για τους νέους για να έχουν δουλειά και να μπορούν να την δημιουργήσουν την οικογένεια. Πολύ χάρηκα όταν άκουσα την ομιλία του Φίνι(σ.σ είναι ο Συγκάτοικος του Μπερλουσκόνι στην κυβέρνηση που δεν του δίνει πια ψήφο εμπιστοσύνης κι έχει κάνει δικό του κόμμα για τις επόμενες εκλογές αλλά είναι και ανάδοχος του πρώην φασίστα leader της Ιταλίας. Όταν λέω φασίστας το εννοώ πραγματικά και όχι μεταφορικά. Δηλωμένο ως φασιστικό κόμμα ήταν η Αλεάντζα Νατσιονάλε) στην Περούτζια που μίλησε τόσο καλά και θα ψηφίσω την δεξιά του Φίνι". Και της απαντάει ο κεντρώος Καζίνι "ξέρεις με βρίσκεις σύμφωνο στο ότι είχες κάποτε κάνει μια επιλογή ακροδεξιά γιατί αυτό πίστευες αλλά στην Ιταλία υπάρχει κομματοκρατία χωρίς κόμματα και αυτό πρέπει εσείς οι νέοι να το καταλάβετε". χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Καλό ε? Της είπε στα μούτρα ότι αν δεν έχει βύσμα όσα κόμματα και να ψηφίσει δεν πρόκειται να βρει δουλειά. Γαμάτος. Στην Ελλάδα που να βρούμε πολιτικούς με τέτοιο τακτ γμτ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Νοέμ 13, 2010 4:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verda,

θα ήθελα να μας κάνεις μια εκτίμηση για την ΕΤΕ.

Δηλαδή, πρώτον, πιστεύεις πως θα κρατήσει την στήριξη του 7,00; Και από τι μπορεί να εξαρτάται αυτό;
α) από την πορεία των ελληνικών κρατικών ομολόγων (σπρέντ)
[δηλαδή από τις διαθέσεις της ΕΚΤ και του Τρισέ να αγοράσει κι' άλλα ελληνικά ομόλογα και να ρίξει τα spread, όπως έκανε με τα ιρλανδικά.
Για μένα είναι εμφανές πως η τιμή της μτχ είναι "δεμένη" με τα επιτόκια των κρατικών ομολόγων, θα τολμούσα να πω πως είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας
που επηρεάζει την τιμή ΕΤΕ]
β) από τις διαθέσεις των αναδόχων
[που, μάλλον, δεν βγήκαν ακόμα από το χαρτί, εκτίμηση βάσει των ημερησίων όγκων τις ΕΤΕ που δεν είναι πολύ μεγάλα . Ή μήπως βγήκαν ...]
γ) από τους "σορτάκηδες" που χτηπάνε ανελέητα το χαρτί.
[Σημειωτέον, και οι ανάδοχοι μπορεί, αν αποφασήσουν, να σορτάρουν το χαρτί ...]

Δεύτερον, αν σπάσει το 7,00 μέχρι που θα πάει. Συμμερίζεσαι την άποψη που λέει -30% ( http://www.bankingnews.gr )

Και, τελευταίο, αν κρατήσει το 7,00 η ανοδική διόρθωση λες να είναι αναιμική ή ένα μίνι ράλλυ ΕΤΕ;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Νοέμ 13, 2010 9:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλησπερα συντροφε και συναγωνιστη verdadeiro σε παρακολουθω καιρο και ηρθε η ωρα να στειλω και εγω καποιες ερωτησεις
1)Ποια η γνωμη σου για πειραιως πιστευεις οτι η αγορα εχει προεξοφησει την ΑΜΚ η παει κι αλλο πιο κατω τι θα γινει δλδ οταν θα πραγματοποιειται η ΑΜΚ και μια τιμη κατα την γνωμη σου να μπουμε.
2)Ξερω την αποψη σου για το μουαγιεν αλλα με μουαγιεν και παιζοντας δυνατα την ΑΜΚ της εθνικης καταφερα να ριξω την τιμη της στο χαρτοφυλακιο μου στα 7,02 αλλα στεγνωσα απο ρευστο για να το πετυχω τοσο χαμηλα εκανα καλα?
3)Ποια η γνωμη σου για τον ελλακτωρ μεγαλη ευκαιρια η "χρυσοθηρια " χωρις αντικρισμα?αγορασα στα 3,13 πιστευεις οτι θα πληρωθω με ραβδους χρυσου αντι για μερισμα σε ευρω του χρονου?
4)Ποια η γνωμη σου για την ΜΙG η μετοχη κατρακυλα ακομα και σε ανοδο του ΓΔ ο βγενοπουλος αφαντος εγκαινιαζει νοσοκομεια στα βαλκανια ενω σε λιγο με τις τσιχλες στα περιπτερα θα περνουμε δωρο και μια μετοχη.Παρατηρωμτας και τους ογκους της υψηλους προβληματιζομαι πολυ ξεφορτωμα ,τι παιχνιδια παιζονται? εχω αγορασει στα 0,76 τι λες να κανω?
Ευχαριστω και περιμενω με αγωνια να απολαυσω τις απαντησεις

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Νοέμ 13, 2010 10:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ganick έγραψε:
verda,

θα ήθελα να μας κάνεις μια εκτίμηση για την ΕΤΕ.

Δηλαδή, πρώτον, πιστεύεις πως θα κρατήσει την στήριξη του 7,00; Και από τι μπορεί να εξαρτάται αυτό;
α) από την πορεία των ελληνικών κρατικών ομολόγων (σπρέντ)
[δηλαδή από τις διαθέσεις της ΕΚΤ και του Τρισέ να αγοράσει κι' άλλα ελληνικά ομόλογα και να ρίξει τα spread, όπως έκανε με τα ιρλανδικά.
Για μένα είναι εμφανές πως η τιμή της μτχ είναι "δεμένη" με τα επιτόκια των κρατικών ομολόγων, θα τολμούσα να πω πως είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας
που επηρεάζει την τιμή ΕΤΕ]
β) από τις διαθέσεις των αναδόχων
[που, μάλλον, δεν βγήκαν ακόμα από το χαρτί, εκτίμηση βάσει των ημερησίων όγκων τις ΕΤΕ που δεν είναι πολύ μεγάλα . Ή μήπως βγήκαν ...]
γ) από τους "σορτάκηδες" που χτηπάνε ανελέητα το χαρτί.
[Σημειωτέον, και οι ανάδοχοι μπορεί, αν αποφασήσουν, να σορτάρουν το χαρτί ...]

Δεύτερον, αν σπάσει το 7,00 μέχρι που θα πάει. Συμμερίζεσαι την άποψη που λέει -30% ( http://www.bankingnews.gr )

Και, τελευταίο, αν κρατήσει το 7,00 η ανοδική διόρθωση λες να είναι αναιμική ή ένα μίνι ράλλυ ΕΤΕ;

Λοιπον απαντησεις!!!

Καταρχας το σημαδι[τοχω γραψει πολλες μερες τωρα ]

δεν ειναι το ..7 ,αλλα το 6.90 και εχει την σημασια του αυτο!!!

ΕΚΕΙ ειναι το σημειο εισοδου των αναδοχων...]
συνυπολογιζομενου του δικαιωματος στο ευρος που ..επαιξε κατα την διαρκεια της αυξησης

Αλλωστε απο κει κοντα ΗΔΗ εδωσε πολλες αντιδρασεις

Τωρα αν πιστευω οτι θα το σπασει ΟΧΙ επισης τοχω γραψει,τουλαχιστον οχι φετος το 2010

Οι αναδοχοι εχουν πολυ πραγμα ακομα και νομιζω θελουν να το δωσουν ψηλοτερα

Εκτιμω οτι Γεναρη θα ξαναδουμε την ζωνη αντιστασης[πρωην στηριξης] 8.60-8.80

ΑΛΛΑ αν κανω λαθος και η ζωνη σπασει πριν,
τοτε αυτο θα σημαινειι οτι κατι πολυ ασχημο θα εχει συμβει
για την Χωρα μας νωριτερα[το απευχομαι ειλικρινα!!!]

Και τοτε ΟΧΙ προβλεψη δεν μπορω να κανω που θα καταληξει

Μια που μιλαμε για ασκησεις επι Χαρτου,σταματω εδω

Την προσωπικη μου στρατηγικη την εχω γραψει μηνες πριν αλλωστε..
παραμενω εκτος και απλα εκμεταλευομαι απο καιρου εις καιρου τις διακυμανσεις χαρτιων του 20αρη

Και επειδη πολλοι το παιζουν στα διαφορα φορουμ πολυξεροι και γκουρουδες ΕΚ των υστερων
,
αφου εχουν γραψει διαφορα ηξεις αφιξεις.

αυτην την εκμεταλευση των διακυμανσεων που κανω προσωπικα
την κανω live εδω μεσα,....

Και θα συνεχισω να το κανω live για ολους τους φιλους του neoforum

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Νοέμ 13, 2010 11:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

GRESLACK έγραψε:
καλησπερα συντροφε και συναγωνιστη verdadeiro σε παρακολουθω καιρο και ηρθε η ωρα να στειλω και εγω καποιες ερωτησεις
1)Ποια η γνωμη σου για πειραιως πιστευεις οτι η αγορα εχει προεξοφησει την ΑΜΚ η παει κι αλλο πιο κατω τι θα γινει δλδ οταν θα πραγματοποιειται η ΑΜΚ και μια τιμη κατα την γνωμη σου να μπουμε.
2)Ξερω την αποψη σου για το μουαγιεν αλλα με μουαγιεν και παιζοντας δυνατα την ΑΜΚ της εθνικης καταφερα να ριξω την τιμη της στο χαρτοφυλακιο μου στα 7,02 αλλα στεγνωσα απο ρευστο για να το πετυχω τοσο χαμηλα εκανα καλα?
3)Ποια η γνωμη σου για τον ελλακτωρ μεγαλη ευκαιρια η "χρυσοθηρια " χωρις αντικρισμα?αγορασα στα 3,13 πιστευεις οτι θα πληρωθω με ραβδους χρυσου αντι για μερισμα σε ευρω του χρονου?
4)Ποια η γνωμη σου για την ΜΙG η μετοχη κατρακυλα ακομα και σε ανοδο του ΓΔ ο βγενοπουλος αφαντος εγκαινιαζει νοσοκομεια στα βαλκανια ενω σε λιγο με τις τσιχλες στα περιπτερα θα περνουμε δωρο και μια μετοχη.Παρατηρωμτας και τους ογκους της υψηλους προβληματιζομαι πολυ ξεφορτωμα ,τι παιχνιδια παιζονται? εχω αγορασει στα 0,76 τι λες να κανω?
Ευχαριστω και περιμενω με αγωνια να απολαυσω τις απαντησεις

Να απαντησω φιλε,..

1.

Πειραιως καμμια απολυτως κινηση τοποθετησης,
προτου μαθουμε με ακριβεια τους ΟΡΟΥΣ της αυξησης τελος του μηνα..

Οσο για trading σε δαυτην,αν με ρωτας αυτο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ το θα το κανω live εδω μεσα
οταν η ωρα φτασει
και εχω ξαναπει τα κριτηρια μου ΔΕΝ ειναι αριθμητικα ειναι ΧΡΟΝΙΚΑ

2.

Για ΕΤΕ ηδη απαντησα ...εχεις καλη τιμη κτησης..
αλλα για μενα στην πανω ζωνη του καναλιου που εκτιμω θα κινηθει τους επομενους μηνες ,
καλο ειναι να ...αποκαταστησεις...το...στεγνωμα σου :D ,με ρευστο ξανα

3.

Ελλακτωρ ΑΡΙΣΤΗ μετοχη σε χαμηλες αποτιμησεις,αλλα τοχω σημειωσει

Οποιος γραφει απο τωρα τι θα συμβει του χρονου σε επιπεδο φορολογησης κερδων των επιχειρησεων ,θα πρεπει ναχει μαντικες ικανοτητες ..εγω δεν εχω!!

Οποτε για τι θεμελιωδη να μιλαμε για να σημειωσω αν κατι ειναι οντως φτηνο η οχι??
πολυ περισσοτερο πως θα επηρεαστει απο κατι τετοιο το οποιο μερισμα??

4.

Η ΜΙΓ στην εποχη που ζουμε για λογους που εχω και ..τηλεοπτικα εξηγησει
ειναι μια μετοχη που πρεπει στις τωρινες συνθηκες να ειμαστε εκτος

Το ιδιο αλλωστε για παρομοιους λογους ισχυει και για Αλαπις

Ειναι μετοχες για bullmarket οχι για τωρα

Τωρα αν προσκαιρα σου δωσει τιμες απεγκλωβισμου με κερδος δεν το ξερω..
αλλα αν συμβει[πιθανο.εισαι χαμηλα] κοιτα να το εκμεταλευτεις

π.ς.

Να επαναλαβω αν χρειαζεται

Προκειται για προσωπικη μου γνωμη τα ανωτερω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 14, 2010 12:46 am 
Χωρίς σύνδεση

μιας και απαντησες για ετε..να σου θεσω και τον δικο μου 'καημο' :mrgreen:
στην περιοδο των δικαιωματων αγορασα ετε στα 7,20 (Χωρις να παρω δικαιωματα)και πουλησα στα 8.45 μετα απο ενα μηνα.
τωρα ξαναπειρα ετε στα 7,07 με σκοπο να την δω μακροπροθεσμα και για προσωπικους λογους(φευγω φανταρος.. :D ),πιστευεις οτι αξιζει?ή θα συνεχισει να εχει αυτα τα πανω κατω οπως τωρα και να πλησιαζει τα 7αρια..αρα να συνεχισω το 'trαding' μεχρι να δω δειγματα οτι το χαα μπορει να ανεβει?και κατι πολυ γενικο...ποια θα μπορουσαν να ναι αυτα τα 'δειγματα'? μιας κ ειμαι πολυ νεος στον χωρο.

επισης ποια η αποψη σου για ιντρακομ?

p.s βαλε ενα 'DONATE' στην υπογραφη σου..μπορει να πιασει ..μιας και σπαταλας και τοσο χρονο για ολους εμας :mrgreen:
(φυσικα αστειευομαι..και ευχαριστω εκ των προτερων.)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 14, 2010 9:15 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

dgram έγραψε:
μιας και απαντησες για ετε..να σου θεσω και τον δικο μου 'καημο' :mrgreen:
στην περιοδο των δικαιωματων αγορασα ετε στα 7,20 (Χωρις να παρω δικαιωματα)και πουλησα στα 8.45 μετα απο ενα μηνα.
τωρα ξαναπειρα ετε στα 7,07 με σκοπο να την δω μακροπροθεσμα και για προσωπικους λογους(φευγω φανταρος.. :D ),πιστευεις οτι αξιζει?ή θα συνεχισει να εχει αυτα τα πανω κατω οπως τωρα και να πλησιαζει τα 7αρια..αρα να συνεχισω το 'trαding' μεχρι να δω δειγματα οτι το χαα μπορει να ανεβει?και κατι πολυ γενικο...ποια θα μπορουσαν να ναι αυτα τα 'δειγματα'? μιας κ ειμαι πολυ νεος στον χωρο.

επισης ποια η αποψη σου για ιντρακομ?

p.s βαλε ενα 'DONATE' στην υπογραφη σου..μπορει να πιασει ..μιας και σπαταλας και τοσο χρονο για ολους εμας :mrgreen:
(φυσικα αστειευομαι..και ευχαριστω εκ των προτερων.)

Για ΕΤΕ νεε μου φιλε ΗΔΗ απαντησα

Ειναι καλη η τιμη που εχεις θα σου δωσει καποιες υπεραξιες μεχρι Γεναρη[γνωμη μου] αλλα ΔΕΝ ειναι εποχη για διακρατηση καμμια μετοχη τουτη την ωρα

Για Ινρακομ κλπ ταχω ξαναγραψει αν δεν βγουμε ξανα στις Αγορες για ξεχωριστες μετοχες
δεν θελω να μιλω...

Για ..σημαδια ταχω γραψει....placemend μεγαλα καταρχας στην Μεγαλη μας Φιλη ,
οπως περυσι 2009 την Πασχαλια

Θα συνοδευτει απο...αναβαθμισεις κλπ

Καλο ειναι να γινει κατανοητο...
οι ξενοι δερνεναγες απο το 1999 και δωθε κατευθυνουν τα πραγματα..
οσο αυτοι ειναι απαισιοδοξοι για την αγορα,
οση αισιοδοξια και αν εχουμε οι εγχωριοι δυστυχως ΔΕΝ φτανει

π.ς.

ΟΛΑ οσα γραφω ισως να πρεπει να ξανασημειωσω ΔΕν θα ισχυουν σαν συμπερασματα
αν ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ πεσει στο Συστημα
και οι Γερμανοι ΣΥΡΘΟΥΝ απο τις καταστασεις να εκδωσουν ευρωομολογα

Εκει πρεπει να το ξανασυζητησουμε το πραγμα!!

Για αυτο λεω ΚΑΛΟ ειναι να παρακολουθουμε την Αγορα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 16, 2010 10:55 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Την Καλημερα μου...

Συμπαθατε με φιλοι ,που δεν γραφω τοσο συχνα,αλλα οντας εκτος Ελληνικης Αγορας
και απλα περιμενοντας την ωρα του trading του Γεναρη
,απλα επικεντρωνομαι στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ που μπορουν να φερουν την ανατροπη
και την γνωμη μου να αλλαζει...προς το πλεον αισιοδοξο

Τα πραγματα ειναι σχετικα απλα

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ= ΡEΥΣΤΟΤΗΤΑ

Οριστε οι σημερινες εξελιξεις επαυτου

Μέσα σε όλα αυτά, από κύκλους του προεδρείου του Εurogroup επανέρχεται στο προσκήνιο η πρόταση έκδοσης ευρωομολόγου με τη λογική να αντιμετωπιστούν οι αυξανόμενες δανειακές ανάγκες πολλών χωρών που βρίσκονται σε επικίνδυνη δημοσιονομική κατάσταση.
Δεν είναι η πρώτη φορά όπου συνεργάτες του κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αφήνουν την πρόταση να διαρρεύσει.
Έχει γίνει άλλες δύο φορές μέσα στον τελευταίο χρόνο και θεωρήθηκε επικοινωνιακό τρικ ώστε να ηρεμήσουν οι αγορές.

Και αυτό γιατί είναι ιδιαίτερα πολύπλοκος και χρονοβόρος ο μηχανισμός έκδοσης ενός ευρωομολόγου, που χρειάζεται βεβαίως και ομοφωνία.

Υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγου τάχθηκε και ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου,
ο οποίος αναμένεται, εκτός από τον κ. Νικολά Σαρκοζί,
να συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο κ. Άγκελα Μέρκελ και τον Βρετανό πρωθυπουργό κ. Τζέιμς Κάμερον.

Απλα αναμενουμε να καμθει η Γερμανικη αδιαλλαξια.......

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 757, 758, 759, 760, 761, 762, 763 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 170 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: