kanouchr έγραψε:
Δεν σε κατηγορώ για το trading φιλε Verd. Απλός το trading θέλει πολύ χρόνο και συγκεκριμένες εμπειρικές γνώσεις κάτι που δεν το έχουν όλοι.
Το θέμα είναι κάποιος που δεν γνωρίζει η δεν έχει χρόνο τι κάνει τώρα?
Νομίζω αυτή η ερώτηση ενδιαφέρει πολλούς εδώ μέσα.
Επειδή και εγώ είμαι ένας από αυτούς που απλός δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν ενεργά την παρούσα στιγμή θα με ενδιάφερε να ακούσω την άποψη σου. Φυσικά γνωρίζεις τι ρίσκο έχω πάρει με πλήρη γνώση μου...
P.S.
Επειδή σε φέρνω σε δύσκολη θέση, να πω μερικές εναλλακτικές ιδέες (θεωρητικές) και πες μου εσέι με πια συμφωνείς περισσότερο
1) Κλείνουμε την θέση έστω και με χασούρα και το ξεχνάμε για 3 χρονια
2) Κάνουμε σταδιακές αγορές λίγα κάθε μηνα και ότι βγει σε 3 χρονια...
3) Κρατάμε την θέση και ελπίζουμε ότι είμαστε κοντά στον πάτο
4) Αυξάνουμε την θέση τώρα σκεφτόμενοι πως και να πέσει, θα γυρίσει σύντομα.
Εγώ αυτήν την στιγμή κλείνω προς το νούμερο 2 αλλα χωρίς καμια σιγουριά ότι αυτό είναι το σωστό, απλός και μονο με βάση το που είμαστε στον χρηματιστηριακό κύκλο.
Λοιπον..λιγα λογια
Την απαντηση μου ,την εχεις διαβασει μηνες τωρα φιλε μου,οταν ευθαρσως υποστηριζω οτι η ταση εχει μεταβληθει σε σαφως πτωτικη
[καμμια σημασια το 2200 η το 1800 σε βαθος χρονου για τους αγοραστες]
και κανενα νοημα δεν εχει η διακρατηση σε τετοια Αγορα,
αλλα ΜΟΝΟ η αξιοποιηση του trading εκμεταλευομενοι ειδικα την περιοδο των αυξησεων[ιδε ΕΤΕ -Κυπρου]
Θα το κανουμε και σε αλλες αργοτερα παντα live
ωστε να απανταμε
στους παντολογης ειδους χασουρηδες ..γκουρουδες

της συμφορας[φιλε Χαρο..καλοοοο

]
Αλλωστε το ρευστο το διατηρουμε περιμενοντας υπομονετικα τον...Γεναρη
ΕΚΤΟΣ βεβαια αν αλλαξουν δραματικα προς το καλυτερο τα πραγματα νωριτερα[εκδοση Ευρωομολογων] χλωμο το βλεπω τοσο συντομα
Τωρα διαχειριστικες συμβουλες δημοσια ποτε μου δεν εδωσα και ουτε βεβαια θα το κανω..
Την φτωχη μου γνωμη καταγραφω σε αυτο το επενδυτικο ημερολογιο
Δικα σας τα χρηματα ,δικες σας και οι αποφασειςΠαντως θεωρω εγκληματικο για καποιον
να βρισκεται εκτειθιμενος σε τετοια Αγορα μοιρολατρικα ...εγκλωβισμενος,
χωρις επαγγελματικη βοηθεια απο την Χρηματιστηριακη του..
Να επαναλαβω για οσους ΔΕΝ θελουν να το εννοησουν
Η τακτικη του ΑΓΟΡΑΖΩ και ΔΙΑΚΡΑΤΩ αιωνια no matter what
απεβιωσε ιστορικα το 2008
και ο βασικος της εκφραστης ο Μπαφετ εβαλε το οριστικο τελος σε αυτην την Ιστορια
Τα Χρηματιστηρια αλλαζουν,εξελισσονται,το ιδιο θα πρεπει και οι επενδυτικες τακτικες μας
Αλλως...μουαγιαριετε την ΕΤΕ απο τα ..47 και ...περιμενετε
Εγω διαφωνω με αυτην την λογικη και ΕΜΠΡΑΧΤΑ εχω αποδειξει οτι ακομα και σε πτωτικη Αγορα βγαινουν κερδη με σωστες κινησεις ,την καταλληλη στιγμη
Και για τους δυσπιστους τον Γεναρη θα το ξανακανω παντα σε live τιμες