fufutos έγραψε:
Κατά τί ώρα βλέπεις την αρχή της κατάρρευσης της αγοράς σήμερα verda? Δεν ξέρω αλλά αυτά τα πολλά τα πράσινα δε μου προμηνύουν κάτι καλό. Όλοι πράσινοι είναι. Ο μόνος που προδίδει την αμηχανία είναι η Ιταλία στο 40 που παίζει μια έτσι και μια αλλιώς αλλά εδώ έχουμε και κρίση στην κυβέρνηση και πηγαίνουμε για εκλογές την άνοιξη κατά πάσα πιθανότητα στις 27-28 Μαρτίου(εδώ ψηφίζουν κυριακή και δευτέρα). Το βλέπω να κάνει μπλουμ κάποια στιγμή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που θα αρχίσει.
Με επιφύλαξη.
Κοιτα φιλε μου..
Αυριο κλεινουν παραγωγα..
Γενικοτερα με την Αγορα σε αυτην την κατασταση,δεν ειναι για να κανουμε..προβλεψεις!!
Οσο ευκολα μπορει να ..καταρευσει,αλλο τοσο επισης ευκολα μπορει να...απογειωθει προς τα πανω!!
Γενικοτερα οσο τα πραγματα παραμενουν θολα στο δημοσιονομικο,καλο ειναι να κραταμε μικρο καλαθι
Αυτο που σιγουρα πιστευω ειναι οτι προς το τελος των αυξησεων των Τραπεζων τον Γεναρη,
θα πρεπει να φτιαξουν κλιμα να ..καταθεσει τον οβολο του το κοινο,
οπως εκανε με Κυπρου,ΕΤΕ
Και δυστυχως οπως σε ΕΤΕ εδειξα live το να την πανε απο 7.10 στα 8.60
το κανουν πανευκολα οταν συντρεχουν λογοι
Οποτε για Ελληνικη Αγορα μια που εξηγησα με τον φιλο Φαυλο μοιαζει με μετοχη..επιτηρησης,
οπως ειναι τωρα σε...γυαλα,
οποιαδηποτε προβλεψη περα απο την εποχη των αυξησεων,
ειναι ακρως παρακινδυνευμενη
Παρολαυτα το γενικοτερο περιγραμμα της ΔΙΚΗΣ μου γνωμης,ανεγραψα καθαρα στο πρωινο μου post