neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 104 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανάλυση Ενκλώ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 6:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΕΝΚΛΩ οεοεοεοε
Ειμαστε σε σχηματισμο βαθυ πατου. Η εκκινηση εχει δοθει. Το λεει και η αρχηγος μας. Ολοι θα προσκυνησουνε τα ΕΝΚΛΩ. Δεν φοβομαστε τιποτα. Η ανοδος ανηκει σε εμας.

ΕΝΚΛΩ οεοεοεοε
Δεν πιστευω να την παθουμε βρε αδερφια, οπως με ΒΕΤΑΝΕΤ. Σας ειπα οτι εχω λιγα κομματακια? Μηπως τα θελει κανεις ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 6:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Τωρα οσοι μπουν και κονομησουν σε βαρος των τελευταιων που θα μεινουν με τον μουτζουρη και αργοτερα αυτο θα αποδοθει στα κυματα του...υπερκυκλου,,,
ε τι να γραψω???
χειροτερη ντροπη σε αυτους

VERDI δεν εισαι ενταξει. Βγαινεις και τα μαρτυρας ολα. Ο φιλος σαπακεμπορας εχει σαρωσει τα παντα απο ενκλω. Εχει γινει στρατηγικος χωρις να τοχει παρει χαμπαρι κανενας. Σε ποιανου κεφαλι θα τα ριξει αν ανοιγεις τα ματια του κοσμου εσυ? :mrgreen:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 6:54 pm 
Χωρίς σύνδεση

frenchie έγραψε:
verdadeiro έγραψε:
Τωρα οσοι μπουν και κονομησουν σε βαρος των τελευταιων που θα μεινουν με τον μουτζουρη και αργοτερα αυτο θα αποδοθει στα κυματα του...υπερκυκλου,,,
ε τι να γραψω???
χειροτερη ντροπη σε αυτους

VERDI δεν εισαι ενταξει. Βγαινεις και τα μαρτυρας ολα. Ο φιλος σαπακεμπορας εχει σαρωσει τα παντα απο ενκλω. Εχει γινει στρατηγικος χωρις να τοχει παρει χαμπαρι κανενας. Σε ποιανου κεφαλι θα τα ριξει αν ανοιγεις τα ματια του κοσμου εσυ? :mrgreen:

long στο καρβουνο, σας παρακαλω πολύ. Ο μουτζουρης σε μενα, εγω δεν ξεφορτωνω. Θα τα βαλω να κανουν παρεα στα ΒΕΤΑΝΕΤ μου και στις Λαυρεωτικες μου.
Τωρα που το ξανασκεφτομαι εκτος απο τις Ελλατεξ ειχα και κατι ΚΟΣΜΟΣ. Τα θυμαστε? Μηπως τα θελει κανεις?
ΕΝΚΛΩ οεοεοεοε
Κατω τα χερια απο την καλη μας την ΕΝΑΠ, που προσπαθει να μας οδηγησει σε λεωφορους επιτυχιων και κερδων.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 7:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΕΝΑΠ έγραψε:
soter76 έγραψε:
τώρα θα γίνω ενοχλητικός! :D

γιατί μετά το γύρισμα;

θα υπάρχει ψυχολογία να σπρώξει;

Θα υπάρχει χρήμα στις τσέπες πολλών από πρόσφατες πωλήσεις, που ψάχνεται...
.

Λετε αγαπητη ΕΝΑΠ, αυτο το χρημα που συμφωνω μαζι σας οτι θα υπαρξει, να ψαχνεται για να επενδυθει σε τετοιο.....κελεπουρι? :shock:

Τελευταία επεξεργασία από frenchie και Δευτ Ιουν 08, 2009 7:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 7:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

frenchie έγραψε:
ΕΝΑΠ έγραψε:
soter76 έγραψε:
τώρα θα γίνω ενοχλητικός! :D

γιατί μετά το γύρισμα;

θα υπάρχει ψυχολογία να σπρώξει;

Θα υπάρχει χρήμα στις τσέπες πολλών από πρόσφατες πωλήσεις, που ψάχνεται...
.

Λετε αγαπητη ΕΝΑΠ, αυτο το χρημα που συμφωνω μαζι σας οτι θα υπαρξει, ψαχνεται για να επενδυθει σε τετοιο.....κελεπουρι? :shock:

Οχι και τετοιο κελεπουρι. Πως μας τα λετε ετσι? Εδω μιλαμε για ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ.

Πειτε λογια κακα
Πειτε τα δραματικα
Κατω τα χερια απο την ΕΝΑΠ
Που μας δινει τα ΛΙΜΙΤ ΑΠ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 7:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σαπακέμπορας έγραψε:

Πειτε λογια κακα
Πειτε τα δραματικα

Μια και ξεπουλησα τη Παρασκευη τα παντα, λες φιλε σαπακεμπορα να κανω ντου στα ενκλω και να γινω κι εγω στρατηγικος μαζι σου? Αλλα με φοβισε εκεινος ο Verdadeiro μ αυτα που εγραψε, και ο αλλος, εκεινος ο φαντομας. Ολο κακιες γραφει για ενκλω,μαιλια κλπ, ο οποιος μου φαινεται οτι κατι σκαμπαζει απο τη μαρκετα κι εχω μπει σε βαθυστοχαστες σκεψεις. Απ την αλλη εχω και τη συνταγη στα 10 σαπακια το 1 κερδιζει. Κι αν μου κατσει το ενκλω? Εδω σε θελω καβουρα. ΟΤΕ η ενκλω? αλλα απ την αλλη φαινεται οτι ο ΟΤΕ παει για 5-6 ευρα.μελλοντικο σαπακι κι αυτος

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 7:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

frenchie έγραψε:
Σαπακέμπορας έγραψε:

Πειτε λογια κακα
Πειτε τα δραματικα

Μια και ξεπουλησα τη Παρασκευη τα παντα, λες φιλε σαπακεμπορα να κανω ντου στα ενκλω και να γινω κι εγω στρατηγικος μαζι σου? Αλλα με φοβισε εκεινος ο Verdadeiro μ αυτα που εγραψε, και ο αλλος, εκεινος ο φαντομας. Ολο κακιες γραφει για ενκλω,μαιλια κλπ, ο οποιος μου φαινεται οτι κατι σκαμπαζει απο τη μαρκετα κι εχω μπει σε βαθυστοχαστες σκεψεις. Απ την αλλη εχω και τη συνταγη στα 10 σαπακια το 1 κερδιζει. Κι αν μου κατσει το ενκλω? Εδω σε θελω καβουρα. ΟΤΕ η ενκλω?

Δεν θα παρετε τιποτα αυριο. Θα εχω στησει πρωι πρωι μια εντολη στο Limit up και θα ζηταω ολη την εταιρια.
Σορταρουμε ΟΤΕ και αγοραζουμε ΕΝΚΛΩ. Ο ΟΤΕ εινα σαπακι, η ΕΝΚΛΩ δυναμη, power. Δεν ειδατε τις αναλυσεις?
ΕΝΚΛΩ οεοεοεοε
Τι να μας πουν τωρα οι Φαντομαδες και οι Verdadeiροι. Αναλυτές είναι? Ή μηπως ειναι οικονομολογοι επιπεδου?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 7:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

Κύριε σαπακέμπορα
Αν θέλετε να σας δώσω και Θεμελιοδομή και Αιολική να συμπληρώσετε όλες τις καλές
:lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 8:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

giorgos100 έγραψε:
Κύριε σαπακέμπορα
Αν θέλετε να σας δώσω και Θεμελιοδομή και Αιολική να συμπληρώσετε όλες τις καλές
:lol: :lol: :lol:

Βρε που τη θυμηθηκατε αυτη τη Θεμελιοδομη. Ειχα και απο αυτην. Ευτυχως ομως. Δυο μερες πριν την αναστολη σκεφτηκα οτι επρεπε να παρω ΚΟΡΑΣΙΔΗ και ετσι την πουλησα και αγορασα Κορασιδη και τα γλυτωσα τα λεφτα μου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 8:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σαπακέμπορας έγραψε:
Βρε που τη θυμηθηκατε αυτη τη Θεμελιοδομη. Ειχα και απο αυτην. Ευτυχως ομως. Δυο μερες πριν την αναστολη σκεφτηκα οτι επρεπε να παρω ΚΟΡΑΣΙΔΗ και ετσι την πουλησα και αγορασα Κορασιδη και τα γλυτωσα τα λεφτα μου.

Σαπακεμπορα εισαι πολυ μοναχοφαης αδερφε μου. Το ηξερες αυτο το μυστικο γιαυτο φορτωνες τοσο καιρο?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 03, 2009 3:08 pm

soter76 έγραψε:
Mε κομμάτια που βγαίνουν σε κάθε ξεκίνημα στο 8, και με "διόρθωση" ,δίνοντας και άλλα στις 1και25 αν ο μεσοσταθμικός γέρνει στο 9 ,κρατάνε εντέχνως τα 8 λεπτά...

περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια του έργου...

ΕΝΑΠ
H Ενκλώ Σωτήρη, θα κάνει ΤΗΝ ανοδική εκκίνηση 3-5 ημέρες μετά την πτωτική εκκίνηση των τραπεζών. ΗΤΑΝ ένα μυστικό καλά φυλαγμένο μέχρι ΤΩΡΑ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 104 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: