stylia έγραψε:
αγαπητέ φίλε,
παραθέτω το παρακάτω δημοσιεύμα που αν επαληθευτεί το 2011 θα είναι μια καλή χρονιά για τους επενδυτές επιζητώντας το σχολιό σου.
Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο ως προς την επενδυτική στρατηγική του 2011. Ράλι 26% για τις ευρωπαϊκές μετοχές. Η επενδυτική πρόταση της Goldman Sachs εστιάζονται στο σύνθημα: «Τεράστια κέρδη σε μετοχές και εμπορεύματα»! Ο αμερικανικός οίκος «βλέπει»: Ανοδο 22% για τις αμερικάνικες μετοχές και τον δείκτη S&P 500, κέρδη 15% για το ευρώ έναντι του δολαρίου (με στόχο το 1,50), στο +6,7% η ισοτιμία δολαρίου/γεν, κέρδη 15% για τη στερλίνα, τρελό ράλι της τάξης του 34% στο χαλκό, πάρτι της τάξης του 24% στο χρυσό, ισχυρό πετρέλαιο που θα αγγίξει τα 105 δολάρια το βαρέλι με κέρδη 23%
http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1387628&nt=103επίσης επειδή σε διαβάζω από παληά , χωρίς να γράφω, θέλω να σε ευχαριστήσω γιά όσα σημαντικά , με απλό και κατανοητό τρόπο μοιράζεσαι εδώ μαζί μας και μάλιστα σε καιρούς δύσκολους όπως τώρα.
με ιδιαίτερη εκτίμηση
stylia
Σε ευχαριστω απο καρδιας,καταρχας φιλε μου..
Οσο για το σχολιο μου,ευχαριστως..
Το τριψηφιο στο οιλ και η πληρης συσχετιση του με τα Χρηματιστηρια,οσο και αν καποιοι φιλοι δυσανασχετουν οταν το αναφερω,δεν μπορει πλεον να αμφισβητηθει στα σοβαρα απο κανενα..
Οπως ΟΛΟΙ βλεπουν ΝΕΑ ΨΗΛΑ στο οιλ σημαινουν ΝΕΑ ΨΗΛΑ στα Χρηματιστηρια
και βεβαια στα μεταλλα , στα εμπορευματα παντου
Οσο για τα...105 που λεει τωρα η Goldman οταν στην αρχη του 2010
εβλεπαν οι παντες σχεδον τα ..50.ουδεν σχολιο...
εχω ειλικρινα κουραστει με την απεραντοσυνη της αγνοιας καποιων.
Τωρα η εκτιμησεις της Goldman μας απεδειξαν ηδη αυτοι κυριοι.
οτι τις εκτιμησεις τους πρεπει να τις παιρνουμε πολυ στα σοβαρα..
Θυμηθειτε το ..Πεντελικο περυσι τον Νοεμβρη και τι σημαινε για την Αγορα μας,τελικα....
Αλλαγη τασης
Για την δικη μας ταλαιπωρη Αγορα μας,παντως που φανταζομαι σε ενδιαφερει το συνθημα
περα απο τα... ωραια λογια,
θα μας το δωσουν τοποθετησεις υπο μορφη πακετων στην Μεγαλη μας Φιλη
,οπως εγινε περυσι την Πασχαλια..
ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ το συνθημα μακροτοποθετησεων δοθει ,
τοτε και η δικη μου οπτικη θα αλλαξει στο πλεον μακρο της διακρατησης ,
αδιαφορωντας για τα...κυματα
Προς το παρον επιμενω μονο για trading φιλε μου,
απλα γιατι τετοιο ...συνθημα
οπως το placemend ιδιων της ΕΤΕ,που δοθηκαν στους ξενους τον Απριλη του 2009 ΔΕΝ βλεπω
Ευχομαι απο καρδιας,παντως συντομα να το δω..
μην ξεχνας οτι τιμη στοχος της Goldman για την ΕΤΕ την σηματωρο μας ,
συνεχιζει ναναι το 7.30