Την Καλημερα μου!!
Τρ. Πειραιώς: Στις 3 Ιανουαρίου οι όροι της αμκΓια ένα δύσκολο επόμενο εξάμηνο έκανε λόγο στη γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Πειραιώς ο πρόεδρος του ομίλου Μιχάλης Σάλλας.
Η γενική συνέλευση έδωσε εξουσιοδότηση για την αμκ των 800 εκατ. ευρώ υπέρ των παλαιών μετόχων, προσδιορίζοντας τους όρους και τη διαδικασία έκδοσης.
Όπως τόνισε ο κ. Σάλλας, επειδή το διάστημα των επόμενων δύο εβδομάδων υπάρχει λόγω της χρονικής περιόδου αυξημένη αβεβαιότητα, σε συνεργασία με τους αναδόχους κρίθηκε ότι για την προστασία των μετόχων και της μετοχής της τράπεζας οι αποφάσεις για τη διαδικασία της αμκ να ληφθούν με το νέο έτος.
Η γενική συνέλευση ενέκρινε και την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους μέχρι 250 εκατ. ευρώ, με κατάργηση των δικαιωμάτων προτίμησης των παλαιών μετόχων.
Η τιμή μετατροπής των ομολογιών αποφασίστηκε να είναι υψηλότερη από τη μέση σταθμισμένη τιμή της μετοχής για διάστημα 30 ημερών πριν από την ημερομηνία της απόφασης του δ.σ. για την έκδοσή τους.
Η γενική συνέλευση αποφάσισε επίσης τη μείωση της ονομαστικής αξίας των κοινών ονομαστικών μετοχών, σε 0,30 ευρώ, με σχηματισμό ειδικού αποθεματικού.Όπως είπε ο κ. Σάλλας, η μείωση αυτή είναι καθαρά τεχνικού χαρακτήρα, και δεν έχει επίπτωση στα ίδια κεφάλαια της τράπεζας, ενώ δεν πρόκειται να εκδοθούν δωρεάν μετοχές.
Σε ό,τι αφορά στο χρονοδιάγραμμα της αύξησης, εκτιμάται ότι στις 10 Ιανουαρίου 2011 θα γίνει η αποκοπή του δικαιώματος συμμετοχής στην αύξηση, στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων συμμετοχής στην αύξηση, ενώ στις 31 Ιανουαρίου προσδιορίζεται η λήξη της περιόδου εγγραφών.
Η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο ΧΑ εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου.
Πηγή:www.capital.gr
Εχουμε πλεον χρονικες σταθερες για το trade μας
και βεβαια επιβραβευομαστε για την επιμονη μας
για ΕΚΤΟΣ μεχρι τοτε!!
Διαβαστε προσεκτικα τα υπογραμμισμενα σημεια....
Και βεβαια η ...διακριτικη στηριξη ωστε η τιμη της αυξησης ναναι ελκυστικη,συνεχιζεται..
ΗΔΗ η τιμη απο τα χαμηλα της εχει ανακαμψει 35%

οταν της ΕΤΕ ας πουμε μολις 10%
Το live trade μας με ζωντανες τιμες εισοδου-εξοδου,στην Πειραιως ,αλλα και στην ΜΑΡΦΒ
θα γινουν οπως εχω υποσχεθει σε αυτην την ενοτητα τον Γεναρη!!
ΟΙ διαφοροι..προφητες εκ των υστερων,
μπορουν να συνεχισουν
να μοναστερωνουν την ΚΑΘΑΡΙΑ αντρικια αποψη μου...
Οι υπολοιποι φιλοι ,που με χαρα δισπιστωσα πλεον οτι ειναι πολλοι ,
θα συνεχισουν να παρακολουθουν τα υπολοιπα live trade μου ,
μεσα απο νεα ενοτητα,που θα ξεκινησει του...χρονου