neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 129 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Δωρεάν Γεύμα - Πρόβλεψη ΕΤΕ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 19, 2010 4:08 am 
Χωρίς σύνδεση

Είναι μικρό το ράλλυ προς το παρόν και είναι δύσκολο να κάνει κανείς προβλέψεις. Εγώ σκέφτομαι ότι οι τράπεζες θα σημειώσουν αυξήσεις αλλά όχι άνω του 20-25% επί της τρέχουσας τιμής τους για τον απλούστατο λόγο ότι 23 Δεκ. (αν δεν κάνω λάθος) έρχεται το τελευταίο για τη χρονιά πακέτο ενίσχυσης από την ΕΚΤ και γιατί η κυβέρνηση δεν θα κάτσει εν μέσω γιορτών να ανακοινώσει τρελλά πράγματα που να επηρεάζουν την πραγματική οικονομία. Κι επειδή τα λεφτά της πιάτσας είναι αυτά που θα παίξουν πολύ στο ΧΑΑ γιατί οι μεγάλοι ξέρουν ότι πρέπει να το ρίξουν στην αναμονή πιστεύω πως θα έχει μια ανοδική πορεία σε στυλάκι ράλλυ αλλά θα συγκρατηθούν πολλοί λόγω και των αμκ που είναι αναμενόμενες για τον Ιανουάριο και θα αποτελέσουν πόλο έλξης σίγουρα. Για μένα η τιμή ασφαλείας για την 31/12 στην ΕΤΕ διαμορφώνεται στα 7,50.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 19, 2010 4:13 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Η εκτίμησή μου για την ΕΤΕ στις 31/12/2010 είναι στα 7,77 ευρώ.

- Το κακό για εσένα είναι ότι θα χρειαστεί να ταξιδέψεις μέχρι την Ερέτρια.
- Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός.
- Το άλλο κακό είναι ότι θέλω αστακομακαρονάδα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 19, 2010 7:04 am 
Χωρίς σύνδεση

Ολύμπιε το κακό για σένα είναι ένα φίλε μου και χωρίς παρεξήγηση ότι ο εστιατόριο πρέπει να είναι εντός νομού Αττικής.

Πάντα φιλικά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 19, 2010 11:31 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

@ idroxoos

Σημείωσα το 7,65 για σένα. Εάν ο νικητής μένει εκτός Αττικής, το γεύμα θα γίνει όποτε μας επισκεφθεί. Υπάρχουν βέβαια και αρκετές περιοχές της Ελλάδας που επισκέπτομαι κάθε χρόνο οπότε ίσως, τονίζω το ίσως, να γίνει και εκτός Αττικής.

Πάντως τα τσιπουράδικα του Βόλου είναι ακτύπητα, αλλά θυμάμαι και μία καλή παραλιακή ταβέρνα που κάνει μόνο πίτες.

@ fufutos

Καταχώρησα το 7,50 σε σένα.

Ο συλλογισμός σου μου αρέσει και αυτό είναι ένα από τα θετικά που προκύπτουν από την διαδικασία. Το να ακούμε σκέψεις και απόψεις μελών διευρύνει το γνωστικό μας πεδίο και η παράθεση τους ή έστω και ο αντίλογος αφήνει μόνο οφέλη.

@ olympios

Το 7,77 είναι για σένα.

Στην Ερέτρια πηγαίνω συχνά τα καλοκαίρια για μπάνιο. Μάλιστα κάποτε έμενα στο νησάκι, που τα τελευταία χρόνια δυστυχώς δεν λειτουργεί.

Μια αστακομακαρονάδα για δύο στην Ερέτρια συν τα οδοιπορικά είναι φθηνότερα από ότι στη Βούλα... :)

Μέχρι τώρα έχουμε 27 προβλέψεις με μέση τιμή τα 7,60.
Αναλυτικά είναι:
5,38 5,75 6,90 6,96 6,98 7,00 7,01 7,32 7,46 7,50 7,55 7,58 7,65,7,66 7,72 7,77 7,80 7,86 7,98 7,99 8,00 8,22 8,30 8,33 8,45 8,51 9,50

Αν και τα προσθέτω δεν βγάζει το ...11880 :)

Περιμένω να κλείσουν αρκετά κενά τιμών !

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 19, 2010 1:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αγαπητε gem2004

Θα δωσω και εγω την προβλεψη μου
οχι γιατι εχω τις γνωσεις να το κανω
αλλα θεωρω οτι η συμμετοχη αξιζει περισσοτερο.

Δινω τιμη 8.80 ετσι απλα.
Κατι εχω στο μυαλο μου αλλα δεν εχει καμια σημασια.

Θελω ομως να σου πω το εξης.
ΑΝ λεμε ΑΝ κερδισω εγω θα εχω διπλο οφελος.
Γευμα δωρεαν και χρηματοοικονομικες πληροφοριες απο ενα εμπειρο της αγορας.
Εσυ και θα κερασεις και δεν θα μαθεις απο εμενα τιποτα.

Γι'αυτο το λογο αντιπροτεινω
ισης αξιας πανω-κατω θερμουδραυλικες εργασιες δωρεαν απο εμενα εντος Αττικης
ετσι για να εχει και απο την πλευρα σου ενδιαφερον και οχι να αδικιθεις.

σωστος??? θελεις να κερδισω?! ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 19, 2010 2:51 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

@ manos69

Έγραψα το 8,80 για σένα.

Φυσικά και θέλω να δω την ΕΤΕ σε αυτά τα επίπεδα και να κερδίσεις. Μην νομίσεις ότι δεν έχω τίποτα να μάθω από κάθε άνθρωπο.

Ξεκίνησα τη δημόσια παρουσία μου σχετικά με το ΧΑ στις αρχές του ’90. Έβαζα μια περίεργη αγγελία στον «Επενδυτή» για να προκαλέσω το ενδιαφέρον επενδυτών να μου τηλεφωνήσουν, που έγραφε «η ζημιά ενός επενδυτή είναι το κέρδος άλλου». Μου τηλεφωνούσαν περίπου 20-30 καινούργια άτομα κάθε εβδομάδα και τους ζητούσα να παραμείνουν ανώνυμοι. Μάθαινα πολλά έτσι με αυτό τον τρόπο για την Αγορά, τις Μετοχές και τους Χρηματιστές.

Αλλά το μείζον όφελος ήρθε από κάποιον άσχετο με την Αγορά. Ο αδελφός του ήταν στο λογιστήριο μίας μικρής κατασκευαστικής εταιρείας και μου είπε ότι πρόκειται περί απάτης. Εκείνη την περίοδο εγώ και οι φίλοι μου είχαμε τεράστια θέση στην εταιρεία. Με αφορμή το τηλεφώνημα έκανα πιεστικές έρευνες και διαπίστωσα ότι είχε δίκιο. Ρευστοποιήσαμε με μικρές απώλειες και αργότερα η μετοχή κατάρρευσε. Έκανα ένα απλό υπολογισμό πόσα γλύτωσα και το διαίρεσα με πόσες ώρες είχα συνολικά αφιερώσει με αφορμή την αγγελία. Το πηλίκο ξεπερνούσε την αμοιβή οποιουδήποτε γιατρού στην Ελλάδα.

Ακόμα και σήμερα είμαι ευγνώμων σε κάποιον που δεν ήξερε τίποτα για το ΧΑ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 19, 2010 6:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε gem2004 ευχαριστώ για την καταγραφή και την θετική κρίση στον τρόπο σκέψης μου. Λυπάμαι πολύ όμως που ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσω αυτή την τιμή. Πέρα από τις προσωπικές υποχρεώσεις μου το ΣΚ βρήκα χρόνο να "σπουδάσω" λίγο περισσότερο και να διαβάσω άρθρα εδώ κι εκεί. Θα δώσω φυσικά νέα τιμή μετά από ένα 24ωρο όπως προβλέπεται γιατί θέλω να δω και την αυριανή πορεία του ΧΑΑ και σίγουρα θα δώσω και στο τέλος της εβδομάδας αν όχι στην αρχή της επόμενης. Η γραμμή σκέψης είναι πάνω κάτω η ίδια άλλα αυτό που αλλάζει είναι κάποιες κριτικές που έρχονται από το εξωτερικό όπως και η υποβάθμιση και η συμπεριφορά των μεγάλων οικονομικών δυνάμεων που στρεβλώνουν πολύ την εικόνα προς του μικροεπενδυτές. Στην ανάλυσή μου, που δεν θα είναι καθόλου επιστημονική αλλά εμπειρική θα το εξηγήσω καλύτερα το σκεπτικό μου. Σε γενικές γραμμές κάτι μου λέει ότι θα δούμε μια κορυφή η οποία θα κρατήσει από 24ωρο και κάτω αλλά δεν μπορώ ακόμη να προσδιορίσω τη χρονική στιγμή και την ακριβή διάρκεια. Πιστεύω ότι την κορυφή θα την δούμε πριν τις 31 και στις 31 θα κλείσουμε σε μια λογική για τα δεδομένα τιμή. Και όπως έλεγα αν πετύχουν τα αμκ και ο προυπολογισμός προκαλέσει μικρότερες αντιδράσεις από τις αναμενόμενες η μετοχή θα γίνει τούρμπο μετά το μάρτη. Την τιμή θα τη γράψω μεθαύριο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 19, 2010 9:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

@ fufutos

Ένα πράγμα που έμαθα νωρίς στο ΧΑ είναι να διαμορφώνω απόψεις ανάλογα με τις εκάστοτε προσλαμβάνουσες. Όλες οι εκτιμήσεις μου έχουν τη στάμπα του χρόνου που γίνονται. Ιδιαίτερα με το intraday που κάνω στα παράγωγα ΗΠΑ, όπου την ίδια ημέρα μπορώ να αλλάξω από long σε short και το αντίστροφο αρκετές φορές.

Για αυτό το λόγο δεν μιλώ ποτέ συγκεκριμένα για μία μετοχή όταν δεν έχω τον μηχανισμό να επικοινωνήσω άμεσα τυχόν αλλαγές της εκτίμησης μου.

Οπότε κατανοώ πλήρως και θεωρώ εύλογο να μεσολαβήσουν γεγονότα μέχρι το τέλος της χρονιάς ώστε να σε οδηγήσουν σε διαφορετική πρόβλεψη. Αντίστροφα μου κάνει εντύπωση πως μέχρι σήμερα μόνο ένα μέλος του forum έχει δώσει 2 τιμές.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 19, 2010 10:12 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπέρα!

Πιστεύω ότι το γεύμα αν και χωρίς την ξανθιά, είναι πρόκληση ...
Όμως μεγαλύτερη πρόκληση είναι να δούμε την ΕΤΕ στις 31/12/10 στο 7,64€...

Οι τιμές που προκύπτουν από την τεχνική ανάλυση μου είναι πολύ υψηλότερες... θα περιοριστώ λοιπόν σε μπακαλίστικο 6% (*2) εβδομαδιαία άνοδο.

Θα ήθελα πολύ το 8,00€ αλλά μάλλον ο εγκλοβισμός που περιγράφει ο συνάδελφος θα είναι τον Ιανουάριο του 2011.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 19, 2010 10:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

@ drosxo

Το 7,64 το σημείωσα για σένα.

Ξανθιά μπορεί να μην υπάρχει στο γεύμα, εκτός αν μιλάμε για την μπύρα Corona. Ας αρκεστούμε προς το παρόν με τους Corona Indicators του Ehlers.

Με δύο λόγια, η τάση δείχνει επάνω.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 129 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 39 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: