Παράθεση:
θα ήθελα να συμμετάσχω απλά για το ονορε και για την χαρά της συμμετοχής με 3 τιμές. Απαισιόδοξο σενάριο για 31.12 μου δίνει 7.03
Πιο μέσο σενάριο για 31.12. μου δίνει 7.70
όμως επειδή βλέπω ότι η συσσώρευση αρχίζει και ακυρώνεται θα δώσω την εξής τιμή σύμφωνα με ένα μοντέλο που έχω καταρτίσει και με 3 προυποθέσεις
1. η κατάσταση σιγά σιγά θα εξομαλύνεται
2. δεν θα έχουμε κάποιο γεγονός πέραν του κανονικού στην πραγματική οικονομία η τιμή που θα δώσω θα είναι η 8.33
βασίστηκα σε γραμμικό μοντέλο, απλής παλινδρόμησης (το οποίο βέβαια είναι τόσο απλό όσο δεν παίρνει για αυτο και ο λιγος χρονος που σπατάλησα) με την ομοσκεδαστικότητά της να είναι στα όρια του τυχαίου (το οποίο αγνόησα) έτσι όπως βλέπω στο scattered plot που έφτιαξα.
Η ανάλυση βέβαια που ταιριάζει εδώ είναι αυτή της πολλαπλής παλινδρόμησης απλά δεν έχω ουτε το πακέτο (spps) ούτε κάποιο άλλο εργαλείο να το κάνω τώρα.
Οπότε δίνω αυτή την τιμή 8,33 μαζί με τα άλλα 2 σενάρια που προανέφερα τα οποία θα χρησιμοποιήσω όταν δω ότι ακολουθούμε άλλο pattern καλημέρα και καλή συνέχεια
έχουμε και λέμε. Το 8.33 παρήλθε αμετάκλητα οπότε παίζουμε στα άλλα 2 σενάρια.
7,03 και 7,70 μετά το τέλος της σημερινής και της αυριανής συνεδρίασης θα δώσω την οριστική τιμή