Λιγα λογια για την Αγορα
Η επιστροφη της Πειραιως πλησιον των χαμηλων της [απεχει μαλιστα!!!]2.70 περιξ ηταν τον Νοεμβρη απολυτα φυσιολογικη εξελιξη αν συνυπολογισουμε που εχει καταληξει η ΕΤΕ
Βοηθησαν βεβαια σε αυτο οι οροι της αυξησης που..καταδικαζουν σε αναγκαστικη συμμετοχη τους δυστυχους παλιους της μετοχους...
στο δικαιωμα τις πρωτες μερες διαπραγματευσης ,θα γινει κυριολεκτικα σφαγη..
Θα την δουμε οταν η ωρα φτασει
απο την νεα ενοτητα Verdadeiro Live trade τοσο αυτη οσο και την Μαρφβ
Η σημερινη κατασταση ..απολυτα φυσιολογικη καταληξη των αβεβαιοτητων που υπαρχουν για την Ελληνικη Οικονομια λογω του δημοσιονομικου της και παρα την ανοδο των Ξενων Αγορων...σε ...επιτηρηση
εμεις ,ταχουμε χιλιοπει..
π.ς.
Επειδη απο διαφορους πικραμενους χασουρηδες ,βλεπω μια διαθεση ισοπεδωτισμου σε αποψεις που διαψευτηκαν ,με αλλες που δικαιωθηκαν ΠΛΗΡΩΣ,
να γραψω δυο λογια
Η δικη μου η αποψη για το ΧΑ απο Ιουνη 2010 και που καταγραφηκε στο πρωτο βιντεο
ηταν μονιμα ΕΚΤΟΣ ΑΓΟΡΑς
εκτος συγκεκριμενων περιοδων που καλλωπιζονται οι αποτιμησεις..τοτε επιχειρουμε trading
Επισης για οσους επιμενουν εντος
χαρτια που δεν εχουν ομολογα
τυπου 3Ε η ΔΕΗ η ΟΠΑΠ που ελαχιστα εχασαν ,
καποια μαλιστα δινουν και μικρες αποδοσεις
Ετσι η θαραλλεα γραπτη μου αποψη για ΕΚΤΟΣ
απο το τελευταιο trading που επιχειρησαμε μαζι φιλοι μου
και που καταληξε σε Live Πωλησεις πανω απο 8.10 για ΕΤΕ και 4.10 σε Κυπρου τον Οκτωβριο
ΜΑς ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ
[ευτυχως το καναμε και live φαντασου τι θα ακουγαμε αλλιως

]
Η ωρα που θα επιχειρησουμε το επομενο trading μαζι φιλοι μου..3 μηνες μετα..πλησιαζει
Αυτο το επενδυτικο ημερολογιο θα συνεχισει για τους ανθρωπους που ψυχραιμα διακρινουν
τις ευκαιριες και τις εκμεταλευονται ,ακομα και σε πτωτικο Χρηματιστηριοι..
.οσοι διαρκως μεμψιμοιρουν με τα παντα
διαλεξαν λαθος τοπο εκτονωσης και μαλιστα πολυ δαπανηρο