neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 11, 2009 8:23 am 
Χωρίς σύνδεση

έχω ανεβάσει θέμα για τις 1200 μέχρι τέλη του οκτώβρη
έχω ψηφίσει στο θέμα του Μιχάλη 1500 με τέλη Σεπτεμβρίου Αρχές Οκτώβρη

Εάν μέχρι και μέσα αυγούστου διατηρηθούμε στο διάστημα από 2800 > αλλάζω οπτική

Αν όχι πουλάω και μένω απ έξω

Ουτως η άλλος ΟΤΕ κάτω από τα 14.5 - 15 δεν θα τον δώσω
αν κρίνω απ τα πακετάκια που θα αρχίσουν να πέφτουν

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 11, 2009 8:30 am 
Χωρίς σύνδεση

για την ΠΕΙΡ τώρα
δείτε το παρακάτω

Παράθεση:
Τράπεζα Πειραιώς: Ποιοι απέκτησαν μετοχές στην ΑΜΚ

Τα ονόματα των μελών του Δ.Σ. και στελεχών της τράπεζας που απέκτησαν μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς λόγω συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, έδωσε στη δημοσιότητα η τράπεζα.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, την 5/6/2009 απέκτησαν μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς λόγω συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση του καθαρού ποσού του διανεμητέου μερίσματος χρήσης 2008, οι εξής:
- κος Μιχάλης Σάλλας του Γεωργίου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου & CEO, 86.910 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 414.560,70 ευρώ
- κα Σοφία Στάικου του Ζήση, (σύζυγος του κ. Μιχάλη Σάλλα), 1.665 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 7.942,05 ευρώ
- ο κος Θεόδωρος Πανταλάκης του Νικολάου, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου & Αναπληρωτής CEO, 6.186 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 29.507,22 ευρώ
- ο κος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος του Παναγιώτη, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, 91.096 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 434.527,92 ευρώ- η κα Ευανθία Παπαγιαννοπούλου του Χαράλαμπου, (σύζυγος του κ. Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου), 361 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 1.721,97 ευρώ
- ο κος Ιωάννης Βαρδινογιάννης του Βαρδή, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, 10.303 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 49.145,31 ευρώ
- η εταιρία ΓΕΝΕΣΙΣ Α.Ε. (συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον κ. Ιωάννη Βαρδινογιάννη), 54 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 257,58 ευρώ
- ο κος Αλέξανδρος Μάνος του Στέφανου, Διευθύνων Σύμβουλος, 4.395 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 20.964,15 ευρώ
- ο κος Σταύρος Λεκκάκος του Μιχαήλ, Διευθύνων Σύμβουλος, 7.624 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 36.366,48 ευρώ
- η εταιρία ΣΑΝΥΟ Ελλάς Συμμετοχική ΑΕΒΕ, (συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον κ. Σταύρο Λεκκάκο), 1.851 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 8.829,27 ευρώ

- ο κος Χριστόδουλος Αντωνιάδης του Γεωργίου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, 4.180 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 19.938,60 ευρώ
- ο κος Ηλίας Μίλης του Δημητρίου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, 4.436 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 21.159,72 ευρώ
- ο κος Σπυρίδωνας Παπασπύρου του Αθανασίου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, 2.847 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 13.580,19 ευρώ
- ο κος Γεώργιος Αλεξανδρίδης του Παράσχου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, 5.334 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 25.443,18 ευρώ- η κα Χαρίκλεια Απαλαγάκη του Ανδρέα, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου & Νομικός Σύμβουλος της Τράπεζας, 574 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 2.737,98 ευρώ
- ο κος Ευτύχιος Βασιλάκης του Θεόδωρου, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, 4.852 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 23.144,04 ευρώ
- ο κος Ιάκωβος Γεωργάνας του Γεωργίου, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, 18.182 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 86.728,14 ευρώ
- ο κος Στυλιανός Γκολέμης του Δημητρίου, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, 11.406 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 54.406,62 ευρώ- η κα Φωτεινή Καραμανλή του Αχιλλέα, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, 329 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 1.569,33 ευρώ
- ο κος Θεόδωρος Μυλωνάς του Παύλου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, 326 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 1.555,02 ευρώ
- η κα Νικολέττα Μυλωνά του Ιωακείμ, (σύζυγος του κ. Θεόδωρου Μυλωνά), 106 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 505,62 ευρώ
- η εταιρία Mileva Ανώνυμος Κτηματική Επενδυτική Συμβουλευτική Εταιρία, (συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον κ. Θεόδωρο Μυλωνά), 1.957 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 9.334,89 ευρώ
- ο κος Βασίλειος Φουρλής του Στυλιανού, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, 4.530 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 21.608,10 ευρώ
- ο κος Γεώργιος Χιώτης του Πέτρου, Εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου, 6 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 28,62 ευρώ
- ο κος Ιωάννης Βιγγόπουλος του Φωτίου, Γενικός Διευθυντής, 5.524 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 26.349,48 ευρώ
- η κα Μαρίνα Βιγγοπούλου του Ιωάννη, (σύζυγος του κ. Ιωάννη Βιγγόπουλου), 470 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 2.241,90 ευρώ
- ο κος Δημήτριος Παπαδημητρίου του Δημοσθένη, Γενικός Διευθυντής, 1.359 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 6.482,43 ευρώ
- ο κος Ιωάννης Σγουροβασιλάκης του Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής, 4.592 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 21.903,84 ευρώ
- ο κος Κωνσταντίνος Γεωργίου του Θεόδωρου, Γενικός Διευθυντής, 4.042 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 19.280,34 ευρώ
- ο κος Γεώργιος Λιακόπουλος του Ιωάννη, Γενικός Διευθυντής, 2.328 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 11.104,56 ευρώ
- ο κος Αθανάσιος Ψαθάς του Γεωργίου, Υπεύθυνος Εσωτερικού Ελέγχου, 1.301 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 6.205,77 ευρώ- ο κος Γεώργιος Στασινόπουλος του Ιωάννη, Προϊστάμενος Νομικών Υπηρεσιών, (Κοινή Επενδυτική Μερίδα) 106 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 505,62 ευρώ
- ο κος Αθανάσιος Αρβανίτης του Μάρκου, Διευθυντικό Στέλεχος, 2.102 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 10.026,54 ευρώ
- ο κος Γεώργιος Πουλόπουλος του Ιωάννη, Διευθυντικό Στέλεχος, 1.266 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 6.038,82 ευρώ
- ο κος Γεώργιος Πετρής του Παναγιώτη, Προϊστάμενος Λογιστηρίου, 385 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 1.836,45 ευρώ
- η κα Ελένη Πετρή του Γεωργίου, (σύζυγος του κ. Γεωργίου Πετρή), 40 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 190,80 ευρώ
- ο κος Αγαμέμνων Πολίτης του Ευάγγελου, Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών, 1.023 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 4.879,71 ευρώ
- η κα Κυριακή Φραγκαλέξη του Παναγιώτη, Προϊστάμενος Νομικών Υπηρεσιών, 551 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 2.628,27 ευρώ
- η κα Μαρία Ζαπάντη του Αντωνίου, Προϊστάμενος Υπηρεσίας Εταιρικών Ανακοινώσεων, 70 μετοχές εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς συνολικής αξίας 333,90 ευρώ

όσους έχω σημάνει με BOLD να έχετε υπόψη ότι είτε γνωρίζουν πολλά και για την τράπεζα και για το σύστημα είτε είναι λαμόγια κ τρώνε από 10 μπαντες, είτε είναι πνιγμένοι στα χρέη....και ΑΥΤΟΙ ειδικά δεν τους έχω για να χάνουν χρήματα...ελπίζω να με εννοήσατε ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 11, 2009 8:56 am 
Χωρίς σύνδεση

από τον Καγκελάριο της Ημερησίας

πολυ καλη ένδειξη αυτά που γράφει

Οτι γράφει το αντίθετο συμβαίνει χαχαχα

διαβάστε να γελάσετε

Παράθεση:
Προτιμά ΑΛΦΑ
Για την ΕΤΕ ο οίκος κρατάει ουδέτερη στάση με τιμή-στόχο στα 19,5 ευρώ
"Η" Online 11/6 07:43 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ONLINE

περισσότερα »Τράπεζες. Η ΑΛΦΑ παραμένει η κορυφαία επιλογή της Nomura από τον εγχώριο τραπεζικό κλάδο, δίνοντας τιμή-στόχο 8,8 ευρώ. Για την ΕΤΕ ο οίκος κρατάει ουδέτερη στάση με τιμή-στόχο στα 19,5 ευρώ, ενώ για ΕΥΡΩΒ και ΠΕΙΡ συστήνει μείωση των θέσεων βάζοντας τον πήχη στα 7,2 και 4,4 ευρώ αντίστοιχα

η ΠΕΙΡ στα 4.4 σημερα, αυριο σε 10 χρόνια η ΕΥΡΩΒ ΄τα 7,2....Δε νομίζω καμία νομουρα να εδωσε κάτι τετοιο, άλλα αντι άλλων ακόμα μια φορά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 11, 2009 8:58 am 
Χωρίς σύνδεση

διαβάστε επίσης

Παράθεση:
ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο όμιλος για το α’ τρίμηνο του 2009, η Marfin Analysis ανεβάζει την τιμή-στόχο στα 8,20 ευρώ (από 7,50 ευρώ πριν). Η χρηματιστηριακή είναι αισιόδοξη για τις μελλοντικές προοπτικές της εταιρείας λόγω του υψηλού ανεκτέλεστου των έργων (ύψους 4,4 δισ. ευρώ) αλλά και της ικανότητας του ομίλου να συμμετέχει σε μεγάλα projects του εξωτερικού (όπως π.χ. πρόσφατα στη Ρουμανία μαζί με τη Vinci)

Αν δεν βρέξει μπορει και να χιονίσει και αν δε χιονίσει θα έχει ηλιοφάνεια
ασε που προσωπική γνωμη δεν τον έχω δει να εκφραζει ποτε αναμασα τις επενδυτικές

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 11, 2009 10:01 am 
Χωρίς σύνδεση

αρχιζω κ κοιταζω σιγα σιγα μια εταιρια που δεν εχει πολυ ακουστει
s and b

σαν εταιρια κολοσσος σαν μετοχη θεωρώ υποτιμημένη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 11, 2009 12:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΜΑΡΧΑΤΖ επειδή μάλλον σε νιώθω, έχω να σου πω το εξής...

(στο οποίο εγώ κατά κορον την πατάω)

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...Παρε το χαρτάκι σου κ κοιταζε το στο τελος...και εγώ ξέρεις ποσες φορε΄ς με έτρωγε το χεράκι μου και έδωσα χαρτια που ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ πχ τρέξαν σαν τρελά

αυτό το πήδημα από κλαδάκι σε κλαδάκι ευτυχισμένους κάνει μονο τους διαχειριστές σου με τις προμήθειες που παιρνουν

ατελειωταααα τα παραδειγματα

δες ΑΛΑΠΙ, δες ΑΣΠΤ, δες, ΦΡΛΚ, δες ΣΑΤΟ, δες Ακτωρα, δες ΕΛΠΕ, δες ΜΥΤΙΛ, δες δες δες...ατελείωτος ο κατάλογος

περίμενε ΠΟΤΕ θα σου δώσει την απόδωση που περιμένεις και ΧΤΥΠΑ με μαρκετιά την κατάλληλη στιγμη

εγώ έπρεπε φέτος μετά από τοσα χρόνια να το διαπιστώσω αυτό οτι ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ

και κάτι τελευταίο, αν η αγορά γυρίσει σε ανοδική (που προσωπικά δεν έχω πιστεί ακόμα τελειως) τότε κάθε διόρθωση ειναι ευκαιρία μπασίματος
σε καθοδική αγορά απλά σου δείχνει που σπανε οι αντιστάσεις

αν τα λεω λάθος ας με διορθώσει οποιος θέλει

πχ το δικο μου το παραδειγμα απο οκτωβρη και μετα

κερδισμενος το νοέμβρη (50% λογιστικά τα άλλα τα παντελόνιασα)
χαμένος μέχρι και τον μάρτη (και κει έφαγα και λογιστικη χασούρα και πραγματική ένα 30% του χαρτοφυλακιου)
γυρνάω θετικός αρχές μαίου (30% σε σχέση με το ΑΡΧΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΆΚΙΟ και υπερκαλύπτωντας και τις ζημίες)
και παίζω το στοίχημα του βωβου για υπεραξία

τώρα που μιλάμε είμαι στα λεφτά μου ακριβως και λιγο κερδισμενος

οπότε συμπεράσματα
1. Μην πηδάς από κλαδί σε κλαδί καθε μέρα
2. Παντελόνιαζε σε καλές αποδόσεις κ φυγε πηγαινε αλλου
3. Μην είσαι άπληστος (εγω ειμαι γμτ)

αυτα

Νb Εχεις ιδέα πως με τρώει το χέρι μου εδώ και μία βδομάδα να σουτάρω την ΠΕΙΡ που έχω, ή όλη μου τη θέση στη ΝΙΟΥΣ ή και την μικρή θέση στην ΟΤΕ ????
ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ και με θαυμάζω μπορώ να πω...περιμένω...γαιδουριιιι

ειδικα στον ΟΤΕ πρώτα θα μου βγει η ψυχή και μετά θα μου πάρουν το χαρτί...

τα λαθη που εκανα στον ΜΥΤΙΛ δεν τα ξανακανω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 11, 2009 12:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Lestat έγραψε:
εγώ έπρεπε φέτος μετά από τοσα χρόνια να το διαπιστώσω αυτό οτι ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ

εγω τοχω διαπιστωσει απο χρονια, αλλα μ ετρωγε το χερι μου. Τελευταια προσπαθω να κοψω τις κακες συνηθειες :D

Τελευταία επεξεργασία από frenchie και Πέμ Ιουν 11, 2009 12:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 11, 2009 12:21 pm 
Χωρίς σύνδεση

Lestat
Αυτό που λες το εφαρμόζω από την αρχή της ανόδου …το μεγαλύτερο μέρος του χαρτοφυλακίου μου το έχω σε μετοχές που σε κάθε γύρισμα τις μάζευα βέβαια έχω και ένα μέρος για γρήγορες κινήσεις …τώρα είμαι σε δίλλημα βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο με μεγάλος αποδόσεις και με ανησυχεί το ρίσκο που παίρνουμε με φοβίζει το άδειασμα τίποτε άλλο …να παντελονιασω η όχι ακόμα?... αυτό σκεφτωμε!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 11, 2009 12:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Διαβαζοντας το τελευταιο μυνημα του Λεστατ ..χαιρομαι πολυ!!!

Ολο και περισσοτεροι φιλοι καταλαβαινουν την αξια της διακρατησης σε ανοδικη Αγορα,με ρευστοποιηση ΜΟΝΟ σε τιμες στοχους!!!

Οσοι προσπαθουν να το παιξουν traders
απλα γεμιζουν την τσεπη του χρηματιστη τους!!! :D

Κατι ακομα...

Καθε [καλο] χαρτι εχει την ΔΙΚΗ του ωρα της κορυφωσης 8-)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 11, 2009 12:30 pm 
Χωρίς σύνδεση

προσωπικά αν ειχα κερδη σαν τα δικά σου ΜΑΡΧΑΤΖ, απλώς θα ανέβαζα ψηλότερα το στοπ λος σε κάθε βημα ανόδου
αν κάνει απότομη κίνηση, αλλά μιλάμε στον θεο, είτε πάνω είτε κάτω παντελονιάζεις και στις 2 περιπτώσεις. Συνηθίζω να παίζω το κάθε χαρτί σε συνάρτηση με επίπεδα δείκτη είτε επιμέρους (κλαδικου) είτε γενικών. και αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ το ίδιο, το οποίο ως αμυντικο πχ σε μία πτώση θα το ξεφορτωθείς άνετα σε μία άνοδο ομως δε θα σου δώσει. εκεί παντελονιασμένος θα μπω σε άλλο χαρτί που σημείωσε χαμηλά σε συνάρτηση με την πορεία του δείκτη...

frenchie αυτά σε καλή αγορά είναι εύκολα... όσο το έκανα μέχρι κ τον μαιο του 2008 μετά από κάποιες υπεραποδόσεις ήμουν λιιιιγο κερδισμένος

τελικά μια καλή μοίρα- κακή τότε- με εξανάγκασε να ρευστοποιήσω όλη μου τη θέση

ξαναμπήκα οκτωβρη 2008

εμενα να δεις πως με τρωει το χερι μου ορισμενες φορές

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: