neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 186 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Επόμενο

X.A. : Πάνω... ? ! ή Κάτω... ? ! Ψηφίστε Καθημερινά - Αλλάξτε την Ψήφο σας αν το επιθυμείτε...
Πάνω... ! 63%  63%  [ 36 ]
Κάτω... ! 37%  37%  [ 21 ]
Σύνολο ψήφων : 57
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Full Πάνω... ? ! ή ξεφόρτωμα... ? !
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 26, 2011 7:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δεν ήταν άσχημο το σημερινό... :D

Το δημοψήφισμα δεν τραβάει :?: ...Στο 50-50 με μόνο 10 ψήφους...

Παρακαλώ Ψηφίστε :!: ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 26, 2011 10:31 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπέρα,
Έχουν παίξει κάποιες καλές ειδήσεις για να δικαιολογούν το πάνω, δύσκολα να καταλάβει κάποιος πόσο θα κρατήσει οπότε ας το απολάυσουμε..
Γράφω για πρώτη φορά και θα ήθελα να συνχαρώ την προσπάθεια που κάνετε, πολλά μπράβο σε όλους τους κύριους που μοιράζονται τις γνώσεις τους μαζί μας.
καλή συνέχεια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 27, 2011 12:01 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Παιδια καλησπερα.Προσωπικα πιστευω το αντιθετο απο αυτο που λεει ο Νικος.
Οτι το συνεχιζομενο πανω δεν δικαιολογειται απο τις ειδησεις που εχουν παιξει.
Προσωπικα βλεπω οπισθοχωρηση και αλλαγη τασης ,αν θεωρησουμε οτι η ταση εχει μετατραπει σε ανοδικη αυτον τον καιρο.

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΣΩ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...

ΑΓΩΝΙΑ........

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 27, 2011 12:25 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Χαιρετώ τον καινούριο φίλο Νίκο :D

Συμφωνώ φίλε μαζί σου πως τα όσα ακούγονται είναι καλά.

Το ζητούμενο για εμένα είναι τι θα γίνει με τις αποφάσεις που θα πάρουν οι μεγάλοι για τα προβλήματα της Ευρώπης...

Όπως είπε και ο favlos χτες στο video του viewtopic.php?f=6&t=5321&start=20

τα κεφάλαια που μπαίνουν αν αποφασίσουν ότι τελικά δεν τους αρέσει, θα πετάξουν τα χαρτιά για πλάκα.

Αν πάλι τους αρέσει... Εδώ θα είμαστε να τραγουδήσουμε παρέα.

Φίλε Stavro σεβαστή η άποψη σου και την δικαιολογείς, αλλά σκέψου πως και το τόσο ξύλο που ρίχνανε τόσο καιρό, αν τελικά δεν το αξίζαμε, θα φέρει και το ανάλογο πάνω... ;)

Για να δούμε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 27, 2011 2:25 am 
Χωρίς σύνδεση

Τι αλλαξε για την Ελλαδα μεσα στις τελευταιες 10 ημερες?? (αναφέρομαι στο μακροοικονομικο μας προβλημα)
Νομιζω το πληθος των δημοσιευματων, αναλύσεων, υποδειξεων κλπ για την αναδιάρθρωση του χρέους.
Μα καλα αυτο ειναι καινούργιο?? Ολοι αυτοι οι περισπουδαστοι Τωρα ανακαλυψαν την αναγκαια λύση ??
Φυσικα και ΟΧΙ. Δεν χρειαζεται ενα ετος σκέψης για να καταλήξουν στο σχεδον αυτονόητο.
Τοτε ??
Μηπως ενα ετος ηταν αρκετο στους ευρωπαιους "να σώσουν οτιδήποτε, αν σώζεται"
Μηπως "Ήγγικεν η ώρα" να πιουμε το πικρο ποτηρι της χρεωκοπίας?? Ελεγχομενης βέβαια, με ισχυρούς διαχειριστες (ας οψεται το κοινο νομισμα), αλλα ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ.
Μηπως εχει αρχισει να το αποτιμα και το ΧΑΑ (ανοδος 2% και Εθνικη, Αλφα, Eurobank με πτωση!!!!!!! )

Ειμαστε λοιπον μπροστα στην γερμανικη συνολικη λυση του χρεους της ευρωζωνης ? (κατι σαν ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ με οικονομικους ορους μου κανει).
Let it be. Ας τελειώνουμε. Ας πατωσουμε.

Αλλα εαν το ανεδαφικο μνημονιο εχει αποδειχθει τοσο οδυνηρο μεχρι τωρα και μαλιστα χωρις καν να εχει ξετιλυχτει μεχρι τελος,
οι οροι της συνολικης λυσης (λυση για την ευρωζωνη φυσικα) ποιοι θα ειναι, με τι θα μοιαζει η επερχομενη κατασταση??
Ειναι δυνατον να επελθει η κάθαρση χωρις να απονεμηθει η δεουσα πληρωμη στους "τεμπέληδες " του νοτου?
Φυσικα αναλαμπες μεσα στην καταγίδα θα υπάρχουν (οπως τωρα), τα χρηματιστηρια ειναι παντα επιδεκτικα σε υπερβολες(ειθε θετικες),
καποιες εταιρειες θα επιπλευσουν χωρις τα βαριδια του εθνικου μακροοικονομικου κινδυνου αλλα μεχρι εκει προς το παρον. Ας τις εκμεταλλευτουμε οσο μπορουμε.

Μακαρι το φως στο τούνελ που αρχιζει να προεξοφλει το ΧΑΑ να ειναι πιο σιμα απο οσο υπολογιζω, αλλα
"Στ' αυτιά μου δεν χωράνε υποσχέσεις
το έργο το 'χω δει μη με τρελαίνετε "

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 27, 2011 8:04 am 
Χωρίς σύνδεση

oxi

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 27, 2011 8:56 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Τις τελευταίες δεκαετίες κάθε φορά που είχαμε προγραμματισμένες ανακοινώσεις από την FED, οκτώ φορές για φέτος, οι αγορές στις ΗΠΑ παρουσίαζαν μία έντονη μεταβλητότητα μέχρι να γίνουν αντιληπτές οι επιπτώσεις της.

Χθες για πρώτη φορά δεν κουνήθηκε φύλο.

Ο S&P 500, που είναι ο πλέον αντιπροσωπευτικός δείκτης έχει πάρει περίπου 30% από το τέλος Ιουνίου 2010 και πάει σερί προς τα πάνω από τις αρχές Δεκεμβρίου 2010. Παρουσιάζει όμως σημεία κόπωσης και η παραπάνω παρατήρηση πιστεύω ότι το επιβεβαιώνει.

Αυτή η κόπωση οδηγεί τους θεσμικούς σε Αγορές που είναι πιεσμένες και έχουν μία πιθανότητα ανόδου. Σε αυτό αποδίδω την παρατηρούμενη βελτίωση του κλίματος στην Ελλάδα. Επίσης οι προγραμματισμένες αυξήσεις κεφαλαίου των Τραπεζών μας προαπαιτούν καλό κλίμα για το οποίο πιστεύω ότι βάζουν το χεράκι τους πολλοί θεσμικοί.

Το αν θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε πάνω ή παρατηρούμε ένα ξεφόρτωμα θα κριθεί μόνο εκ του αποτελέσματος μια και υπάρχει ένα μείζον σημείο, πρωτοφανές για την Ελλάδα.

Θα τα βολέψουμε τα δημοσιονομικά μας ή θα φάμε πόρτα ;

Για αυτό και οι βραχυπρόθεσμες κινήσεις με στόχο τις λίγες ημέρες τοποθέτησης είναι πιστεύω οι πλέον ενδεικνυόμενες. Με άλλα λόγια είναι περίοδος που καλό είναι να συμμετέχουμε στην Αγορά μας αλλά έτοιμοι να κλείσουμε θέσεις ανά πάσα στιγμή.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 27, 2011 9:42 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μονο και μονο το οτι προσπαθουμε να ανακαλυψουμε τα αιτια της ανοδου λεει πολλα...

Συμφωνω οτι εχει πεσει πολυ ξυλο αλλα αν σκεφτουμε οτι η Ελλαδα ειναι πρωτη στις πιθανοτητες χρεοκοπιας μαζι με την Βενεζουελα
θεωρω οτι δικαιολογει το ολο κλιμα.Αλλα πολυ πιθανο να παρουν κρισιμες αποφασεις οι Ευρωπαιοι και ολα να αλλαξουν.
Προσωπικα θελω να δω την σημερινη και την αυριανη συνεδριαση για να επιβεβαιωσω στο μυαλο μου την αλλαγη της τασης.
Εχω αμφιβολιες ακομα.Αν δω ελεγχομενη διορθωση μαλλον παμε για πανω....
Τα ματια μου στα τραπεζικα χαρτια.....Το να ανεβαινει η Κοκα Κολα και η Δεη ,δεν μου λεει και πολλα.

ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ(ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ) ΟΙ ΞΕΝΟΙ:

MAΓΚΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ''ΑΛΛΕΣ'' ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ 20ΑΡΗ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 27, 2011 12:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΤΖΕΤΑΚΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ 2011 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΖΕΤΑΚΗ...(ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ)...

Ο ΤRADER 13 KANEI ΚΗΔΕΙΑ!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 27, 2011 1:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ,ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΤΕΧΑΣ HOLDEM! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ!ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΩΡΑ,ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 186 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: