Κύριε Verdadeiro ΣΩΣΤΑ
Φαντομάς έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Ο Φαντομάς επιφυλάσσεται να σας ανταποδώσει την ενημέρωση που του κάνατε.
Λίγο πάνω από το 1 όμως ο Φαντομάς θα αποχωριστεί την καλή του. Ο Φαντομάς άπληστος δεν υπήρξε ποτέ.
Γεια σας κύριε verdadeiro
Όπως σας είπε ο Φαντομάς αποχωρίστηκε την καλή του, λίγο πάνω από το 1. Πάμε για φρέσκα κουλούρια που να τρώγονται, γιατί τα σαπισμένα κουλουράκια μπορεί να του κάτσουν και εις το λάρυγγα.
Τώρα έχω μπροστά μου μια υπέροχη ανάλυση της ΦΟΡΘ και τη μελετώ.
Έλεγε αυτή η ανάλυση στις 14/09/2008 ότι ο πτωτικός σχηματισμός της ΦΟΡΘ αναμένεται να ολοκληρωθεί είτε περίπου στα 1,42, είτε περίπου στα 1,16.
Φυσικά μετά την πανωλεθρία και την παταγώδη αποτυχία, ενεργοποιήσαμε στις 16/10/2008 το εναλλακτικό σενάριο του βαθμού του υπερκύκλου.
Βρε όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Η ΦΟΡΘ είναι σαπάκιον βρε πάρτε το χαμπάρι, αν και όταν πάψει να είναι σαπάκιον θα δούμε και τα τετράγωνα και τους κύβους και τους υπερκύβους.
Όσο για τους διάφορους φανατικούς θαυμαστές, τους παραπέμπω να διαβάσουν το μύθο του Αισώπου με τον Μυλωνά και το γάιδαρό του και να ρωτήσουν να μάθουν ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα του μύθου.
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
viewtopic.php?f=78&t=73&start=40Άρα
η κυρία με την ανάλυση της για άλλη μια φορά ΑΠΕΤΥΧΕ. Για θυμίστε μου τώρα τι έκανε βραχυπρόθεσμα η ΦΟΡΘ όταν έγραψα το παραπάνω κύριε Verdadeiro.
Στη συνέχεια
Φαντομάς έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
Γεια σας και από εμένα. Καλορίζικος και στο νέο σας στέκι.
Εσείς μου φαίνεστε γνώστης της μαρκέτας, με καλό αισθητήριο για την αγορά.
Τι γνώμη έχετε για τη Forthnet?? Πάμε για άνοδο τουλάχιστον 30% με 40% από αυτά τα επίπεδα??? Ναι ή όχι?? Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρετε ή έχετε ακούσει.
Σαπάκιον ναι, αλλά κάτι τρέχει. Ιδέα μου?? Ρίξτε μας τα φώτα σας.
Κύριε verdadeiro ο Φαντομάς νοιώθει δικαιωμένος γιατί η πρόβλεψη του στις 14/04 έδινε τιμή στόχο 1,15 με 1,25 , αλλά δεν είναι άπληστος. Εξάλλου ο Φαντομάς ήταν αγορασμένος χαμηλότερα και δεν παίζει λίγα, οπότε πρέπει να βγαίνει εγκαίρως - να κερδίζουν και άλλοι.
Τώρα για τις αντιστάσεις και τις στηρίξεις ο Φαντομάς ως μέτρ του είδους τις ξέρει καλύτερα από τους Τεχνικούς παίκτες, που νομίζουν ότι κάτι ξέρουν.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα σας κατανοώ.
Γιατί τι έχει το nick του Φαντομά?? Φαντομάς και ωραίος!! Είδατε φωτογραφία?? Σούπερ ο φαντομάς με το κόντρα ξυρισματάκι του και με αυτό το ψαρωτικό βλέμμα που διαβάζει το ταμπλό της Σοφοκλέους από μίλια μακρυά. Έχει και ωραία μύτη ο Φαντομάς. Οσμίζεται τα πάντα. Τι να τις κάνει τις αντιστάσεις και τις στηρίξεις???
Στη συνέχεια είχαμε
Φαντομάς έγραψε:
XANODOS έγραψε:
ενα πουλάκι μου ψιθύρισε απο ψηλά ότι αυτή την φορά
μάλλον θα πάμε στα μικρά και μεσαία... και δη στα παραγωγικά....
Φαντομά
αυτό της Φορθνετ πολύ μου μυρίζει...
ετοιμάζετε ξεφόρτωμα στο πλήθος μέσω ανακοινώσεων...
Κύριε XANODOS το δικό μου το πουλάκι, που είναι και παπαγαλάκι, μου ψιθύρισε κάτι για δημόσια πρόταση και επιθετική εξαγορά. Το δικός σας το πουλάκι φαίνεται θα είναι καναρινάκι.
Και στο τέλος έρχεται η αποκάλυψη απο τον Φαντομά
Φαντομάς έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
XANODOS έγραψε:
ενα πουλάκι μου ψιθύρισε απο ψηλά ότι αυτή την φορά
μάλλον θα πάμε στα μικρά και μεσαία... και δη στα παραγωγικά....
Φαντομά
αυτό της Φορθνετ πολύ μου μυρίζει...
ετοιμάζετε ξεφόρτωμα στο πλήθος μέσω ανακοινώσεων...
Κύριε XANODOS το δικό μου το πουλάκι, που είναι και παπαγαλάκι, μου ψιθύρισε κάτι για δημόσια πρόταση και επιθετική εξαγορά. Το δικός σας το πουλάκι φαίνεται θα είναι καναρινάκι.
Αγαπημένο μου καναρινάκι, πείτε και στο παπαγαλάκι του Φαντομά, ποια είναι η τιμή κτήσης των κουτόφραγκων Αράβων στη ΦΟΡΘ?
Ή τώρα ή ποτέ σερ Σώκρατες.
Φαντομάς έγραψε:
Κύριε verdadeiro το well done του Φαντομά θα είναι, όταν επιβεβαιωθούν οι παπαγαλίσκοι του. Ο Φαντομάς ρώτησε και κανείς δεν απάντησε. Που έχουν αγοράσει οι κουτόφραγκοι Άραβες τη ΦΟΡΘ?
Άλλη μια δικαίωση για το Φαντομά, όπως και για Βασιλόπουλο, για ΣΕΝΤΡα. πρώτος έγραψα για 30 εκ αύξηση με τιμή τα 1,25. πρώτος πρώτος πρώτος. Αλλά αυτό λίγο με ενδιαφέρει. Η ουσία είναι άλλη. Ότι η μεγάλη μας αναλύτρια πάλι απέτυχε. Η τίμη στόχος της ΦΟΡΘ που έδωσε ήταν τραγική και την συνέτριψαν οι Φαντομάδες της ΦΟΡΘ. Τώρα βέβαια θα αρχίσουν τα update και τα τρέχα γύρευε.