neoforum.gr



Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες




Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 829, 830, 831, 832, 833, 834, 835 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 02, 2011 8:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
legend έγραψε:
ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΘΕΣΑ
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ TRADING KI ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΛΟΥ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ LIVE TRADES ΣΟΥ
ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ


Οχι καλε μου φιλε..

Κανενα προβλημα..

Απλα σου απαντησα...

Αλλωστε και τεχνικα που καποιοι τα βλεπουν σαν..μαγικο φιλτρο,
πανω απο 8.80 της ΕΤΕ αλλαζει η ταση σε ΜΑΚΡΟανοδικη,με οτι σημαινει αυτο

Οσο για τοποθετησεις,
αν διαβαζεις ακομα την ενοτητα μου των live trade τα γραφω καθαρια τα νουμερα απο σημερα,
θα τα εξηγησω ακομα περισσοτερο ...τηλεοπτικα το Σαββατο

Παντα τα εγραφα καθαρα,
ποτε μου δεν ημουν ..εκ των υστερων ξερολας

Τωρα που επεσε η ΜΑΡΦΒ καποιοι γραφουν ας πουμε...αχ ναχαμε πουλησει στα 1.20

Μπα..ολοι προφητες εκ των υστερων το παιζουν,γραφει καποιος αλλος..

Ε..ΛΟΙΠΟΝ εγω δεν ειμαι εκ των υστερων ;)

Αν αυτο καποιους δαιμονιζει...δικαιωμα τους

π.ς.

Και μονο προφητειες δεν κανω,για να μην παρεξηγηθω..

Απλη λογικη του πως λειτουργουν οι αυξησεις μετοχικου

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 02, 2011 8:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιούλ 02, 2010 11:49 am
Δημοσιεύσεις: 2035
Τοποθεσία: Παιανία
LEGEND AYTO TO ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ HAIRCUT ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ,ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΚ.
ΕΓΩ 3 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΩ ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...

ΕΤΕ,ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΜΑΡΦΙΝ.

ΑΛΛΑ Ο VERDADEIRO ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΥΣΗ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΗΛΟΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΛΛΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΤΡΕΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΘΙΕΣ ΤΟΜΕΣ.
ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΩ ΠΧ Η ΕΤΕ ΕΙΝΑΙ FULL ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ....
ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΝΕΑ STRESS TESTS ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ HAIRCUT.ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ....
MOODY'S,FITCH,S&P & ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ'ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΤΑ 4 ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ.
ΒΕΒΑΙΑ...ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ....ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ!

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ(ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΡΥΨΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.... :P ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ!
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΙΝΗΣ!!!

_________________
Psi+ εν εξελίξει-Το νου σας...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 03, 2011 12:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
Την δυσαρέσκειά τους για τις υπαναχωρήσεις της κυβέρνησης, σε σχέση με τις επιταγές του μνημονίου, εκδηλώνουν όλο και συχνότερα το τελευταίο διάστημα κύκλοι της τρόικας, προκαλώντας ανησυχία για την επόμενη αξιολόγηση και το ενδεχόμενο να βρεθεί η χώρα εκτός στόχων ήδη από το πρώτο μισό της χρονιάς.

Θρυαλλίδα για τη μεταστροφή αποτέλεσε το νομοσχέδιο για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και τα μέτρα-"ασπιρίνες" για την εξυγίανση των ΔΕΚΟ.

"Είμαστε απογοητευμένοι για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε η κυβέρνηση το θέμα", δήλωσε πρόσφατα στο Euro2day στέλεχος του εν Ελλάδι κλιμακίου της Κομισιόν, συμπληρώνοντας ότι πρακτικά τα κλειστά επαγγέλματα ΔΕΝ άνοιξαν.

Η θέση τους απηχεί και την αντίληψη της αγοράς. Στελέχη που παρακολούθησαν από κοντά την υπόθεση σημειώνουν ότι το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία.

"Προσποιηθήκαμε αλλαγές, αντί να ανοίξουμε τα επαγγέλματα", δηλώνει στο Euro2day στέλεχος εταιρίας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, σημειώνοντας ότι η περίπτωση του ανοίγματος των αγορών κατέδειξε πόσο δέσμιο των πελατειακών σχέσεων παραμένει το πολιτικό σύστημα.

Για να απελευθερωθούν οι αγορές απαιτούνται, σύμφωνα με το ίδιο στέλεχος, δύο απλά μέτρα: άρση των απαγορεύσεων ελεύθερης άσκησης του επαγγέλματος και κατάργηση των διοικητικά οριζόμενων ελάχιστων αμοιβών ή ελάχιστων περιθωρίων κέρδους.




"Η κυβέρνηση κατέθεσε ένα ολόκληρο νομοσχέδιο για να μην κάνει τίποτε σχεδόν από τα παραπάνω", σχολιάζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι άφησε ανέγγιχτο το ελάχιστο περιθώριο κέρδους για τον φαρμακοποιό (35%), όπως και τις απαγορεύσεις για το άνοιγμα φαρμακείων ή δικηγορικών γραφείων σε περιοχές εκτός του οικείου δικηγορικού συλλόγου, στον οποίο είναι εγγεγραμμένος ο δικηγόρος.

Στην πράξη δεν καταργήθηκαν ούτε οι ελάχιστες αμοιβές για επαγγέλματα όπως των δικηγόρων ή των ορκωτών ελεγκτών. Ο νόμος καταργεί μεν την ελάχιστη αμοιβή για τους δικηγόρους, η φορολόγησή τους όμως θα διενεργείται βάσει ενδεικτικών ελάχιστων αμοιβών. "Ποιος θα λαμβάνει 80 ευρώ και θα φορολογείται για 100 ευρώ;", αναρωτιέται το συγκεκριμένο στέλεχος.

Για τους δε ορκωτούς ελεγκτές το νομοσχέδιο, αντί να καταργήσει την ελάχιστη αμοιβή, αναπτύσσει σε οκτώ σελίδες(!) ένα πολυδαίδαλο σχέδιο υπολογισμού της.

Σε 21 ΔΕΚΟ οι μισθοί θα είναι υψηλότεροι του τζίρου και το 2011!

Απογοήτευση επικρατεί και για τις μέχρι τώρα κυβερνητικές ενέργειες αναφορικά με την εξυγίανση ζημιογόνων ΔΕΚΟ ή το νοικοκύρεμα στις υπόλοιπες.

Παρά το γεγονός ότι από φέτος, κατ' επιταγή της τρόικας θα προσμετρούνται απευθείας στον προϋπολογισμό οι οικονομικές επιδόσεις 41 ΔΕΚΟ έναντι 17 πέρυσι, η κυβέρνηση καθυστερεί να εφαρμόσει τις μειώσεις μισθών και τις περαιτέρω περικοπές επιδομάτων που αποφασίστηκαν τον Δεκέμβριο, ενώ τα μέτρα εξυγίανσης στον ΟΑΣΑ, στον ΟΣΕ και σε άλλους οργανισμούς χαρακτηρίζονται από την αγορά "ασπιρίνες".

Ήδη η τρόικα αναπροσάρμοσε καθοδικά την εκτίμηση για εξοικονόμηση δαπανών από τις ΔΕΚΟ φέτος στα 500 εκατ. ευρώ από 800 εκατ. ευρώ, που προέβλεπε αρχικώς έλλειμμα το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί με άλλα μέτρα.

Και ενδέχεται ο στόχος να αναθεωρηθεί και πάλι επί τα χείρω, καθώς γίνεται αντιληπτό ότι η εξυγίανση στον ΟΑΣΑ και στον ΟΣΕ περιορίστηκε σε ημίμετρα, όπως η μείωση της υπερωριακής απασχόλησης και οι προσαρμογές επιδομάτων.

"Οι δαπάνες για μισθούς στον ΟΑΣΑ θα ξεπεράσουν και φέτος τον τζίρο του ομίλου όπως σε 20 ακόμη ΔΕΚΟ από τις 41 που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή παρακολούθησης", εκτιμούν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών.

Αποσπασματική η προσπάθεια πάταξης της φοροδιαφυγής

Αποσπασματική κρίνει η αγορά και την προσπάθεια της κυβέρνησης για πάταξη της φοροδιαφυγής. Ενώ απέφυγε να καταργήσει το αφορολόγητο η κυβέρνηση, "δεν προχώρησε με τόλμη στην υιοθέτηση ενός σκληρότερου πόθεν έσχες, το οποίο θα συνοδευόταν από συστηματική ακτινογράφηση της περιουσίας των ελεύθερων επαγγελματιών ανά κλάδο", δηλώνει στο Euro2day σύμβουλος επιχειρήσεων επί φορολογικών θεμάτων.

Αντί αυτού, θέσπισε ήπια κριτήρια πόθεν έσχες, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε μικρή αύξηση των εισοδημάτων που θα δηλωθούν, πιέζοντας μάλιστα περισσότερο τους ελεύθερους επαγγελματίες του μεροκάματου και όχι όσους φοροδιαφεύγουν χοντρά.

"Αν δεν εφαρμοστούν έλεγχοι-σκούπα με άνοιγμα λογαριασμών και έλεγχο όλων των περιουσιακών στοιχείων ανά κλάδο, τότε δεν θα περάσει ποτέ το μήνυμα 'ξεχάστε ό,τι ξέρατε'", εκτιμά ο ίδιος, συμπληρώνοντας ότι ακόμη καθυστερούν απαραίτητες επενδύσεις σε software, οι οποίες θα έκαναν παιχνιδάκι την ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων.

"Κοροϊδεύουμε την τρόικα, αλλά στην πράξη κοροϊδευόμαστε, και αν συνεχίσουμε έτσι, σύντομα θα ξαναβρεθούμε στο χείλος της χρεοκοπίας", διαπιστώνει οικονομικός αναλυτής, ο οποίος ανησυχεί για το ενδεχόμενο να βρεθεί η Ελλάδα εκτός των στόχων του μνημονίου ήδη από το πρώτο μισό του 2011, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί ριζική επαναδιαπραγμάτευση του υιοθετηθέντος μίγματος και κυρίως του τρόπου εφαρμογής του.


Τα γνωστα...ελληνικα!!!


Ξυπνηστε κυριοι....απο την στιγμη που υπογραψατε αυτο το μνημονιο,οσο καθυστερειτε ΜΟΝΟ τον ευαυτο σας κοροιδευετε!!κανενα αλλο!!

Αρθειτε στο υψος των περιστασεων..

Η Ελλαδα μας δεν μπορει αλλες καθυστερησεις

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 03, 2011 12:26 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Απρ 15, 2009 8:55 pm
Δημοσιεύσεις: 1145
Επειδή

ηταν αδύνατο να γίνει οιαδήποτε αλλαγή ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΘΕΝ ΠΙΕΣΗ (δεν θα το ξαναπω κ. Σαμαρά)
μετά απο 1 χρόνο βλέπουμε συνέχεια τι μπάχαλο επικρατούσε...

Ωσπου να περιφράξουμε το αμπέλι μας με αγκαθωτό... ΔΕΝ εμπιστευόμαστε κανένα
απο πολύ αριστερά ~ πολύ δεξιά.

Ειμαστε πλέον στο ΜΗ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ εναντιον ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 03, 2011 3:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
Ανοιχτό αφήνει η Fitch Ratings το ενδεχόμενο νέας υποβάθμισης της Ελλάδας, στην περίπτωση όπου η ελληνική οικονομία δεν αρχίσει να ανακάμπτει από τις αρχές του β΄ εξαμήνου του 2011, όπως έχει προβλεφθεί.

Σε έκθεσή του για την κρίση χρέους της ευρωζώνης, και σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, ο διεθνής οίκος αναφέρει επίσης ότι μια τριετής περίοδος χωρίς εκλογές, μέχρι τα τέλη του 2013, θα βοηθούσε να εξομαλυνθεί ο δρόμος προς την προσαρμογή.

Ωστόσο, η Fitch εκτιμά πως ο κίνδυνος που ενέχει η εφαρμογή αυτής της προσαρμογής αναμένεται να αυξηθεί καθώς το πρόγραμμα της Ε.Ε. και του ΔΝΤ περνά σε πιο δύσκολη φάση κι ακόμα πιθανή παρατεταμένη ύφεση θα υπονομεύσει τη βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους.

Στην έκθεσή του που τιτλοφορείται "Euro Area Debt Snapshot", ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι το 2011 θα είναι κρίσιμη χρονιά για την κρίση χρέους της ευρωζώνης, η οποία είτε θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους της, είτε -εάν οι πολιτικοί στόχοι και οι προσδοκίες της αγοράς δεν υλοποιηθούν- θα οδηγήσει ίσως σε περαιτέρω διεύρυνση και έντασή της.


Υπενθυμίζεται πως καμπανάκι για πιθανή υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας έκρουσε χθες και η Standard & Poor's.


Το πλεον αστειο ειναι οτι η υποβαθμιση θαρθει στα ΣΙΓΟΥΡΑ,
αν επαναγοραστει χρεος ομολογων απο την ΕΚΤ στην δευτερογενη Αγορα.τωρα τον Μαρτη

Δηλ αυτο που περιμενουμε σαν τεχνητη σωτηρια για να πεσουν τα spreads,
ειναι αιτια υποβαθμισης για τους οικους αξιολογησης

Ειναι φανερο οτι οι Αγορες περιμενουν να μας επιβραβευσουν οταν σταθουμε καπως στα ποδια μας
και γυρισουμε σε πλεονασματα ,
ωστε να ειναι βιωσιμη υποθεση η αποπληρωμη των χρεων μας..

Και σκεπτομαι φωναχτα..

Οσο ΔΕΝ υπαρχει αναπτυξη και παραλληλα οι συντεχνιες εμποδιζουν τις απαραιτητες διαρθρωτικες αλλαγες και την αξιοποιηση των assetς[οχι το ξεπουλημα τους,μην παρεξηγηθω]
ΠΩΣ μπορει να γινει αυτο???

Η απαντηση γνωστη...
μονο με κοπη νεου ευρωπ χρηματος στα πλαισια της FED ,
αλλα με Γαλογερμανους να διαφωνουν...αυτο δεν...

ΟΠΟΤΕ???

Μηπως απο Σεπτεβρη με ΝΕΑ Γερμανικη ηγεσια????

η μηπως τα πραγματα νωριτερα στην Ελλαδα σφιξουν τοσο,
ωστε τα αυτονοητα να γινουν πραγματικοτητα???

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 03, 2011 4:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Απρ 15, 2009 8:55 pm
Δημοσιεύσεις: 1145
ο μόνος λόγος που θα συμφωνήσω για Σεπτέμβρη είναι

να κοπούν αυτά τα ... επιδόματα. Κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι νέο.

Καιρό είχαμε να δούμε εναν ΤΙΤΑΝΑ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 03, 2011 8:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιούλ 02, 2010 11:49 am
Δημοσιεύσεις: 2035
Τοποθεσία: Παιανία
O VERDADEIRO ΛΕΕΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΑ.....
ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ....

ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ.....

Η ΜΑΡΦΙΝ...ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ!!!!ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ!

_________________
Psi+ εν εξελίξει-Το νου σας...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 03, 2011 10:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα έχει ο πρωθυπουργός πριν από την αναχώρησή του, την προσεχή Τρίτη, για την έκτακτη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, με τη Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και κατόπιν με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Το ίδιο απόγευμα ο πρωθυπουργός αναχωρεί για το Παρίσι, όπου θα συναντηθεί την επομένη με τον Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, και από εκεί θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής.


Οι μερες πλησιαζουν!!!


Μακαρι ολα να πανε καλα για την Πατριδα μας..

Εκτος απο Ηγετη ,η χωρα θελει ομονοια τουτη την ωρα

Μακαρι ολα να πανε καλα!!

π.ς.

Αγαπητε Σταυρο,παντα ειμαι αισιοδοξος!!

Απο κει και περα ,το Χρηματιστηριο ειναι σε κρισιμη καμπη!!

Αν τα πραγματα πανε καλα,ο πρωτος ειμαι που θα φωναξω για Αγορες!!
νασαι βεβαιος

Τουτη την ωρα,το ναναι καποιος επιφυλακτικος,δεν σημαινει οτι ειναι απαισιοδοξος,οκ??

Απλα μια που ειμαι ακολουθητης τασης ,θαθελα να δω εισροες..

Βλεπω μεχρι τωρα μονο ανακυκλωση των ιδιων κεφαλαιων...ετσι δεν παμε πουθενα!!

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 04, 2011 12:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
Εταιρίες με διασπορά χαμηλότερη του 10% είναι πιθανόν να ενταχθούν στην κατηγορία της εβδομαδιαίας ωριαίας διαπραγμάτευσης στην επικείμενη αναθεώρηση κατηγοριών του Χ.Α., που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του Χ.Α. (Σεπτέμβριος 2010), εταιρίες που παρουσιάζουν διασπορά μικρότερη του 10% θα λαμβάνουν προθεσμία 6 μηνών ώστε να βελτιώσουν το συγκεκριμένο κριτήριο.
Η κάθε εισηγμένη θα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει και ένα δεύτερο εξάμηνο προκειμένου να αυξήσει τη διασπορά της πάνω από το 10%, εάν ωστόσο παρέλθει το 12μηνο χωρίς βελτίωση, η μετοχή της θα εισέρχεται σε καθεστώς διαπραγμάτευσης μιας ώρας την εβδομάδα.

Όπως πάντως ανέφεραν στο Euro2day πηγές του χρηματιστηρίου, ο χρόνος για κάποιες εταιρίες ήδη τρέχει από την προηγούμενη αναθεώρηση του Οκτωβρίου και υπάρχουν περιπτώσεις όπου η διασπορά παραμένει σε επίπεδα κάτω του 10%.

Σε περίπτωση όπου οι εκδότες δεν ζητήσουν δεύτερο εξάμηνο παράτασης, οι μετοχές θα μπουν αυτομάτως στη νέα κατηγορία.


Την Καλημερα μου..

Για καποιους φιλους που επιμενουν σε μικρες μετοχες ,με ελαχιστη διασπορα,
ας εχουν υποψιν τους αυτο!!

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 04, 2011 5:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
Στην αγορά 50.000 μετοχών της Marfin Popular Bank, συνολικής αξίας 47.646,63 ευρώ, προέβη στις 3/3 ο κ. Παναγιώτης Κουννής, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Αχ..κυριε Παναγιωτη

Στην αυξηση της Τραπεζας σου ,στο 1 ευρω,γιατι δεν μπηκες??

Θα μου πεις 2.400 ευρωπουλα διαφορα!!

Στις μερες μας υπολογιζονται αυτα!!

Δειχνεις στους μικρομετοχους που σας εδειξαν εμπιστοσυνη κουτορνιθια ε?? :twisted:

Απο την αλλη καποιοι με ρωτουν και εξανιστανται
γιατι επεμενα για πωλησεις εκεινη την Παρασκευη στα 1.20??

Σε live χρονους για να μην ξεχνιομαστε ετσι??

Ταπαμε ,φιλοι μου
..η αυξηση τελειωσε..την δουλεια τους την κανανε..


Στο Χρηματιστηριο ειμαστε για να κερδιζουμε,οχι για να εγκλωβιζομαστε ανωφελα

Να επαναλαβω..

Ειμαστε Ταυροι!!! ..οχι ομως βοδια

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 829, 830, 831, 832, 833, 834, 835 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 10 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr