neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 13, 2009 2:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

soter76 έγραψε:
η παράκαμψή σας δηλώνει αδυναμία FANTOM...

;)

το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι ο soter σας πάει τα μάλλα για επενδυτικό "αντιπαλο" αποδόσεων !

θα τα λέμε συχνά :D

Κύριε soter θεωρείστε το αδυναμία αν έτσι νομίζετε. Όμως σας θυμίζω ότι ο Φαντομάς πρώτος είπε όχι στη δημόσια πρόταση του Βασιλόπουλου, πρώτος , όταν οι της HSBC ακόμη ψαχνόντουσαν. Ο Φαντομάς επίσης έχει δώσει τιμή στόχο στο καθαρόαιμο ΕΧΑΕ του και απολαμβάνει τις υπεραξίες.
Δεν είναι δυνατόν κύριε soter να μιλάω για μακροπρόθεσμες επενδύσεις και να κάθομαι να τα ακούω από τον κάθε τυχοδιώκτη κερδοσκοπίσκο των forums που μου λένε για το timing και το κονομείν. Για το κονομείν δεν μας λένε, έ παίζω και εγώ το παιχνίδι τους και τους πάω κόντρα όποτε θέλουν σε βραχύ ορίζοντα. Αλήθεια εσείς κύριε soter που φαίνεστε και σοβαρός. Έχετε κρατήσει ποτέ μετοχή στα χέρια άνω των 6 μηνών?
Τέλος ο Φαντομάς δεν ήρθε σε αυτό το forum για να προτείνει, αλλά για να αποτρέψει από τα σκουπιδαριά της Ελληνικής Χρηματαγοράς, καθώς και να κυνηγήσει έως το πυρ το εξώτερον τις αναλύσεις της ντροπής που βρίσκονται πρώτο τραπέζι πίστα σε αυτό το forum.
Με αντιλαμβάνεστε ή όχι, αυτός είναι ο Φαντομάς και έτσι θα πορευτεί έως ότου κουραστεί. Ξέρετε κύριε soter η απέραντη ηλιθιότητα κουράζει ακόμη και τον Φαντομά. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα και αποδείξεις για να τα βάλεις με την απεραντοσύνη της.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 13, 2009 3:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

NΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ 3,3 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΑΣΑ :( (ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 5 ; ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 7) ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΔΩ ΣΤΑ 10 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΗΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΙΓΟ; ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΑ 4,5 ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ Η ΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΔΑΥΤΗΝ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 13, 2009 4:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΘΕΝ ΚΡΙΣΗ ΚΡΑΤΑΓΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ Η ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΩ ΤΟ 2003 Ο DOW ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ
2100 ΜΟΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΥΞΑΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ Ο DOW ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΗ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΒΑΖΩ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΗΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ Ο ΕΓΓΛΟΒΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΙΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 13, 2009 4:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΟΠΟΥ DOW -DAX. ΛΑΘΟΣ

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 13, 2009 5:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 13, 2009 6:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
Και εγώ σας λέω ΣΑΡ και πάμε κόντρα.

Περιμενω το χρονοδιαγραμμα της κοντρας μας κ Φαντομα και θα σας απαντησω. Ξεκιναμε απο Δευτερα? τελειωνει ο αγωνας ποτε? Εγω θελω να περασω ενα τελευταιο ελεγχο το δικο μου αγωνιστικο, το δικο σας ειναι πανετοιμο για εκκινηση?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 13, 2009 7:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

frenchie έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:
Και εγώ σας λέω ΣΑΡ και πάμε κόντρα.

Περιμενω το χρονοδιαγραμμα της κοντρας μας κ Φαντομα και θα σας απαντησω. Ξεκιναμε απο Δευτερα? τελειωνει ο αγωνας ποτε? Εγω θελω να περασω ενα τελευταιο ελεγχο το δικο μου αγωνιστικο, το δικο σας ειναι πανετοιμο για εκκινηση?

Ο αγών μας ολοκληρώνεται όποτε θέλετε και όποτε σας βολεύει κύριε Frenchie. Αν δεν καταφέρει ο Φαντομάς να ξεπεράσει τα 5 ευρώ εντός της εβδομάδας, έχετε πιθανότητες να τον κερδίσετε, διαφορετικά θα σας αφήσω πίσω μισό ευρούδι για πλάκα. Που θα πάει θα πειστεί και ο πλουμιστός κόκκινος παπαγαλίσκος να ακολουθήσει το Φαντομά και τότε έ ρε γλέντια, 1 ευρώ στο κεφάλι θα σας ρίξουμε.
π.ς. Ωραίο το σλόγκαν σας με τους ηλιθίους. Η απεραντοσύνη της ηλιθιότητας είναι ανίκητη.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 13, 2009 8:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

σας αντιλαμβάνομαι FANTOM και μετοχή πάνω από 1 χρόνο δεν κρατάω γιατί είναι το προφίλ τέτοιο ώστε το 60% των χρημάτων μου να είναι σε αμοιβαία.απ τις μετοχικές κινήσεις μου μόνο ο Οργανισμός την έχει "γλυτώσει" και στο παρελθόν ο Τιτάνας.

εγώ πάλι,θα δώσω τη ΣΙΔΜΑ των 2,26€ απέναντι σε Σαράντη και ΕΧΑΕ και ημερομηνία λήξης παρακολούθησης την 30/9/09

ΣΑΡ 4,68€
ΕΧΑΕ 9,09€

και κεφάλαιο επένδυσης 10.000€

όλα στο μικροσκόπιο :roll:

http://s3.battleknight.gr/index.php?loc=hire&ref=Njk5MzY=

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 13, 2009 9:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

soter76 έγραψε:
σας αντιλαμβάνομαι FANTOM και μετοχή πάνω από 1 χρόνο δεν κρατάω γιατί είναι το προφίλ τέτοιο ώστε το 60% των χρημάτων μου να είναι σε αμοιβαία.απ τις μετοχικές κινήσεις μου μόνο ο Οργανισμός την έχει "γλυτώσει" και στο παρελθόν ο Τιτάνας.

εγώ πάλι,θα δώσω τη ΣΙΔΜΑ των 2,26€ απέναντι σε Σαράντη και ΕΧΑΕ και ημερομηνία λήξης παρακολούθησης την 30/9/09

ΣΑΡ 4,68€
ΕΧΑΕ 9,09€

και κεφάλαιο επένδυσης 10.000€

όλα στο μικροσκόπιο :roll:

Την ΕΧΑΕ μου πρέπει να την μετρήσετε απο τα 4 ευρώ που έχω φορτώσει καραβιές χαρτιών κύριε Soter και σε αυτήν να προσμετρήσετε και τα έσοδα μου από τα μερίσματα που έχω λάβει έως τώρα. Ημερομηνία λήξης 30 ευρώ έτσι για πλάκα, μαζί και όλα τα μερίσματα - επιστροφές κεφαλαίου που θα εισπράξω, εκτός αν στα 15 βρώ άλλο καθαρόαιμο μακροπρόθεσμο που θα έχει τουλάχιστον πενταπλασιασμό εμπρός του.
Κακώς πάτε να βάλετε στον ίδιο αγωνιστικό χώρο ένα καθαρόαιμο μακροπρόθεσμο άλογο και να του ζητήσετε να τρέξει 100ρη, με ένα κουτσό άλογο που έχει μείνει πίσω και από το οποίο προσδοκάτε ανάκαμψη.
Τη ΣΙΔΜΑ σας αν και εφόσον θέλετε την πάω κόντρα με τα καράβια μου τα Κρητικά. Εγώ ξεκινώ από το 1,06. Ένα μόνο σας λέω. Αν ξεκίνησαν οι οπλαρχηγοί και δεν μπλοφάρουν, για πλάκα θα σας καβαλήσει εκεί πάνω στα 2,26 που είστε.
Άντε πάμε και μια άλλη κόντρα αν θέλετε. Ποια από τις δύο ΣΙΔΜΑ - ΑΝΕΚ θα βγάλει και τις πιο μεγάλες ζημίες στο έτος?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 13, 2009 9:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Τον ΣΑΡ τον κοντράρω με την ΙΝΛΟΤ και όχι με τη ΣΙΔΜΑ που έμεινε πίσω.
ΣΙΔΜΑ εναντίον ΑΝΕΚ αν θέλετε κύριε soter.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: