soter76 έγραψε:
σας αντιλαμβάνομαι FANTOM και μετοχή πάνω από 1 χρόνο δεν κρατάω γιατί είναι το προφίλ τέτοιο ώστε το 60% των χρημάτων μου να είναι σε αμοιβαία.απ τις μετοχικές κινήσεις μου μόνο ο Οργανισμός την έχει "γλυτώσει" και στο παρελθόν ο Τιτάνας.
εγώ πάλι,θα δώσω τη ΣΙΔΜΑ των 2,26€ απέναντι σε Σαράντη και ΕΧΑΕ και ημερομηνία λήξης παρακολούθησης την 30/9/09
ΣΑΡ 4,68€
ΕΧΑΕ 9,09€
και κεφάλαιο επένδυσης 10.000€
όλα στο μικροσκόπιο

Την ΕΧΑΕ μου πρέπει να την μετρήσετε απο τα 4 ευρώ που έχω φορτώσει καραβιές χαρτιών κύριε Soter και σε αυτήν να προσμετρήσετε και τα έσοδα μου από τα μερίσματα που έχω λάβει έως τώρα. Ημερομηνία λήξης 30 ευρώ έτσι για πλάκα, μαζί και όλα τα μερίσματα - επιστροφές κεφαλαίου που θα εισπράξω, εκτός αν στα 15 βρώ άλλο καθαρόαιμο μακροπρόθεσμο που θα έχει τουλάχιστον πενταπλασιασμό εμπρός του.
Κακώς πάτε να βάλετε στον ίδιο αγωνιστικό χώρο ένα καθαρόαιμο μακροπρόθεσμο άλογο και να του ζητήσετε να τρέξει 100ρη, με ένα κουτσό άλογο που έχει μείνει πίσω και από το οποίο προσδοκάτε ανάκαμψη.
Τη ΣΙΔΜΑ σας αν και εφόσον θέλετε την πάω κόντρα με τα καράβια μου τα Κρητικά. Εγώ ξεκινώ από το 1,06. Ένα μόνο σας λέω. Αν ξεκίνησαν οι οπλαρχηγοί και δεν μπλοφάρουν, για πλάκα θα σας καβαλήσει εκεί πάνω στα 2,26 που είστε.
Άντε πάμε και μια άλλη κόντρα αν θέλετε. Ποια από τις δύο ΣΙΔΜΑ - ΑΝΕΚ θα βγάλει και τις πιο μεγάλες ζημίες στο έτος?