Όχι κύριε frenchie o Φαντομάς δεν έχει επιφυλάξεις, ο πλουμιστός έχει επιφυλάξεις.
Ο όμιλος ΣΑΡ - ναι έτσι είναι οι όμιλοι και όχι όμιλος ΚΛΩΝΚ που λέει ο κύριος soter

- έχει πληγεί ιδιαιτέρως από τη δραστηριοποίηση του σε Βουλγαρίες, Ρουμανίες, Σερβίες, Σκόπια, Ουγγαρίες, Πολωνίες, Τσεχίες, Τουρκίες, Ουκρανίες. Ίσως εκεί να είμαι λίγο διστακτικός. Βλέπετε όταν το 60% των πωλήσεων σου γίνονται σε αναδυόμενες τότε έχεις πρόβλημα από τις υποτιμήσεις των τοπικών νομισμάτων. Όμως κύριε Frenchie πρώτος θα γυρίσει σε υψηλότερα κέρδη ο ΣΑΡ με τη σταθεροποίηση των οικονομιών αυτών των κρατών.
Αλλά εδώ δεν παίζουμε αυτό το στοίχημα. Εδώ παίζουμε αν έχει βραχυπρόθεσμη δύναμη το χαρτί να δώσει τουλάχιστον 1 ευρώ από τα σημερινά 4,68. Εγώ λέω αν περάσουμε τα 5 εντός της εβδομάδας, θα το κάνει το πέταγμα του.
Και όταν πάμε κόντρες με τα αγωνιστικά μας, δεν είναι απαραίτητο να έχουμε ποντάρει και λεφτά σε αυτά. Δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά θέμα μαγκιάς και καλής πρόβλεψης.
Πως το λένε οι άλλοι οι προφεσόροι?
Το κονομείν με το καλό timing.
Αλλά εγώ θα ήθελα την μεγάλη μας κυρία και αναλύτρια να έρθει με τα δικά της αγωνιστικά να μας αποδείξει τα timing της και τις τιμές στόχους της αν βγαίνουν, σε δικές της συγκεκριμένες επιλογές είτε βραχυπρόθεσμες είτε μακροπρόθεσμες.
Αλλιώς κάνουμε 1000 αναλύσεις

κάτι κάπου μας βγαίνει , εμείς αφήνουμε να εννοηθεί ότι κατείχαμε αυτό που μας βγήκε, αλλά τα υπόλοιπα που δεν μας βγήκαν ουδέποτε τα προτείναμε.
Τι φοβάται? Μην χαλάσει το σπουδαίο της Image?
Χαλασμένο είναι την πληροφορώ. Μόνοι κάτι αμούστακα Χρηματιστηριακά παιδάκια και κάτι φανατικοί των κυματισμών τις δίνουν σημασία. Οι υπόλοιποι το διασκεδάζουν.