neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 13, 2009 9:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Και επειδή δεν κωλώνει σε τίποτα ο Φαντομάς κύριε soter σας λέει και το εξής. Η ΣΙΔΜΑ την όποια ανοδική της κίνηση θα την εξαντλεί μέχρι τα 4,5 με 5 ευρώ. Από εκεί και πάνω θα πρέπει να συμβούν πολλά πράγματα για να δικαιολογήσει την άνοδο της και να μην φαίνεται φουσκάρα. Ίσως στο μέλλον να μπορεί κάτι καλύτερο, αλλά τώρα έχει μικρά περιθώρια, το πολύ μέχρι 3,80 ευρώ, το πολύ.
Μην με ρωτήσετε πως και από που προκύπτουν αυτά. Απλά σημειώστε στην άκρη του μυαλού σας, τα λόγια του Φαντομά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 14, 2009 1:30 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
Ο αγών μας ολοκληρώνεται όποτε θέλετε και όποτε σας βολεύει κύριε Frenchie. Αν δεν καταφέρει ο Φαντομάς να ξεπεράσει τα 5 ευρώ εντός της εβδομάδας, έχετε πιθανότητες να τον κερδίσετε, διαφορετικά θα σας αφήσω πίσω μισό ευρούδι για πλάκα. Που θα πάει θα πειστεί και ο πλουμιστός κόκκινος παπαγαλίσκος να ακολουθήσει το Φαντομά και τότε έ ρε γλέντια, 1 ευρώ στο κεφάλι θα σας ρίξουμε.
π.ς. Ωραίο το σλόγκαν σας με τους ηλιθίους. Η απεραντοσύνη της ηλιθιότητας είναι ανίκητη.

Ο κοκκινος πλουμιστος μου ψιθυρισε οτι το αγωνιστικο σας χρειαζεται πουσαρισμα και οι πλεον αρμοδιοι ειναι οι ξενοι μηχανικοι,αλλιως γιοκ νικη. Εχετε κι εσεις βλεπω τις επιφυλαξεις σας. Ας αφησουμε λοιπον τη κοντρα προσωρινα, και ας προσπαθησουμε ν απολαυσουμε τη κρουαζιερα μια και ειμαστε συνεπιβατες στο ιδιο σκαφος ;)
Α για τους ηλιθιους...ου μπλεξεις

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 14, 2009 9:11 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Όχι κύριε frenchie o Φαντομάς δεν έχει επιφυλάξεις, ο πλουμιστός έχει επιφυλάξεις.
Ο όμιλος ΣΑΡ - ναι έτσι είναι οι όμιλοι και όχι όμιλος ΚΛΩΝΚ που λέει ο κύριος soter :lol: - έχει πληγεί ιδιαιτέρως από τη δραστηριοποίηση του σε Βουλγαρίες, Ρουμανίες, Σερβίες, Σκόπια, Ουγγαρίες, Πολωνίες, Τσεχίες, Τουρκίες, Ουκρανίες. Ίσως εκεί να είμαι λίγο διστακτικός. Βλέπετε όταν το 60% των πωλήσεων σου γίνονται σε αναδυόμενες τότε έχεις πρόβλημα από τις υποτιμήσεις των τοπικών νομισμάτων. Όμως κύριε Frenchie πρώτος θα γυρίσει σε υψηλότερα κέρδη ο ΣΑΡ με τη σταθεροποίηση των οικονομιών αυτών των κρατών.
Αλλά εδώ δεν παίζουμε αυτό το στοίχημα. Εδώ παίζουμε αν έχει βραχυπρόθεσμη δύναμη το χαρτί να δώσει τουλάχιστον 1 ευρώ από τα σημερινά 4,68. Εγώ λέω αν περάσουμε τα 5 εντός της εβδομάδας, θα το κάνει το πέταγμα του.

Και όταν πάμε κόντρες με τα αγωνιστικά μας, δεν είναι απαραίτητο να έχουμε ποντάρει και λεφτά σε αυτά. Δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά θέμα μαγκιάς και καλής πρόβλεψης.
Πως το λένε οι άλλοι οι προφεσόροι? Το κονομείν με το καλό timing.

Αλλά εγώ θα ήθελα την μεγάλη μας κυρία και αναλύτρια να έρθει με τα δικά της αγωνιστικά να μας αποδείξει τα timing της και τις τιμές στόχους της αν βγαίνουν, σε δικές της συγκεκριμένες επιλογές είτε βραχυπρόθεσμες είτε μακροπρόθεσμες.
Αλλιώς κάνουμε 1000 αναλύσεις :lol: κάτι κάπου μας βγαίνει , εμείς αφήνουμε να εννοηθεί ότι κατείχαμε αυτό που μας βγήκε, αλλά τα υπόλοιπα που δεν μας βγήκαν ουδέποτε τα προτείναμε.
Τι φοβάται? Μην χαλάσει το σπουδαίο της Image?
Χαλασμένο είναι την πληροφορώ. Μόνοι κάτι αμούστακα Χρηματιστηριακά παιδάκια και κάτι φανατικοί των κυματισμών τις δίνουν σημασία. Οι υπόλοιποι το διασκεδάζουν.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 14, 2009 9:56 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλημέρα σας FANTOM-καφεδάκι απολάυσατε σήμερα;

βλέπω ότι τα διαγραμματικά αντανακλαστικά σας δουλεύουν άριστα!

δεν αντιλέγω στα κέρδη και το βάθος σας ,οπότε να με αντιμετωπίζετε ΜΟΝΟ ως θετικό άτομο της ευγενούς άμυλας.

Τα καράβια σας σίγουρα θα ανέβουν μέχρι τα μπαστούνια του 1,90€ 1,9/1,06=79%

η καλομαθημένη κορούλα της Σιδενόρ ,όντως έχει την αντίσταση του 3ετούς ξεκαθαρίσματος των 4€.Οπότε 4/2,23=79%

ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι τυχαίο...

το 30/9 το κρατάμε;

καλημέρα σας και πάλι και καλό πρωϊνο ρόφημα!

http://s3.battleknight.gr/index.php?loc=hire&ref=Njk5MzY=

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 14, 2009 10:17 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε soter οι τιμές που δίνω δεν έχουν καμιά σχέση με διαγράμματα και ζωγραφιές. Είναι τιμές που προκύπτουν με άλλους τρόπους. Θα μου πείτε τώρα εσείς και πως γίνετε εκεί σε αυτά τα νούμερα να υπάρχουν αντιστάσεις - στηρίξεις. Έ ρωτήστε τους τεχνικούς να σας εξηγήσουν το γιατί.

Λοιπόν κοιτάτε. Θεωρώ ότι είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και μπορούμε να αντιληφθούμε πότε κέρδισε ο άλλος σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα. Ο καθένας παίρνει τα κέρδη του και αποσύρεται όποτε θέλει.
Ξεκινάμε λοιπόν ΑΝΕΚ 1,06 Vs ΣΙΔΜΑ 2,26.

Τώρα αναχωρώ για το φραπέ, επιστροφή αργά το βράδυ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 14, 2009 12:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημερα σας κυριε Φαντομα, καλημερα στη παρεα. Δεν εχω κανενα προβλημα να δεχτω οτι ο δικος μου πλουμιστος εχει τις επιφυλαξεις του. Δε νομιζω βεβαια να υπαρχει διαφορα ως προς την ουσια και η ουσια ειναι το timing. Θα γνωριζετε οτι ο δικος μου ειναι γρηγορο πιστολι και ανυπομονος, αλλα κι εσεις βαλατε το ΑΝ περασουμε τα 5 εντος της εβδομαδας. Υπαρχουν βεβαια πολλες διαφορες αναμεσα στη στρατηγικη σας και του πλουμιστου μου. Προσπαθω να κρατησω τα καλα του, τα οποια ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, και ν αποβαλλω τα ασχημα, που δυστυχως μου εχει περασει απο το παρελθον, που κι αυτα ειναι αρκετα και δυστυχως μονο στη δικη μου τσεπη δε κανουν καλο. Οταν θα μαθει να παραδεχεται τα λαθη του,να εχει αυτοπειθαρχια και να μην ειναι παπατρεχας και τρεχει απο κλαδι σε κλαδι τσιμπωντας κι απο ενα σπορακι απο καθε κλαδι, θα ειναι το ιδανικο πτηνο. :D
Στα οσα αλλα λετε, η δικη μου ταπεινη αποψη ειναι οτι η ΤΑ ειναι μονο ενα απο τα οπλα που πρεπει να εχει στη διαθεση του και να συμβουλευεται ο καθενας που θελει να λεγεται ενημερωμενος παικτης η επενδυτης, ισως το πιο απλο απο τα οπλα, και σε καμμια περιπτωση δε πρεπει ν αποτελει ευαγγελιο στις επιλογες μας. Επισης οι ΤΑ τις οποιες εγω παιρνω, ξερετε απο που ;) , ΠΟΤΕ δεν αφορουν σε μακροπροθεσμη πορεια μιας μετοχης η της αγορας με χιλια δυο εναλλακτικα σεναρια και αλλα τοσα υποσεναρια, updates,κυκλους και υπερκυκλους στους οποιους αν πεσεις μεσα, παει, χαθηκες Φαντομα μου. Οι δικοι μου αναλυταδες μου φτιαχνουν μια ευκολη ζωγραφια, με δυο σημεια resistance και αλλα δυο supports και οταν αυτα πραγματοποιηθουν ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω, παμε για φρεσκες ζωγραφιες. Καλη ευκολη και χρηστικη, η μετοχη η η αγορα βημα-βημα, οτι πιο σωστο. Συμφωνεις φιλε Verdi?
Λετε να αποσυρω και τα υπολοιπα μερη της οικογενειας απο τη λοτταρια και να τα φερω στη κρουαζιερα? Ειναι καλα τα καικια η μηπως ειναι τιποτα μαουνες που λεει κι ο σαπακεμπορας :lol: και χρειαστει να βαλουμε σωσιβια? :lol:

Τελευταία επεξεργασία από frenchie και Κυρ Ιουν 14, 2009 2:48 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 14, 2009 2:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

κε Φαντόμα μια ερώτηση

Στον ΣΕΔ και τις παρουσιάσεις του πηγαίνετε?

just asking και αν θέλετε μου απαντάτε (δεν είναι ερώτηση με κακή πρόθεση φίλε μου, για να μην παρεξηγήσεις)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 14, 2009 2:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΑΝΕΚ vs ΣΙΔΜΑ λοιπόν...

αλήθεια,το πετρέλαιο πώς πάει;

:D :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 14, 2009 2:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

soter76 έγραψε:
ΑΝΕΚ vs ΣΙΔΜΑ λοιπόν...

αλήθεια,το πετρέλαιο πώς πάει;

:D :D :D

Γεια σας κ soter, η συμβουλη που ελαβα απο το κοκκινο πλουμιστο μου ειναι οτι ειστε εξαιρετικα ειδικευμενος μεταλλειολογος και να σας λαμβανω σοβαρα υπ οψιν μου σε οτι λετε κι εχει σχεση με τα μεταλλευματα :D . Θα την εφαρμοσω εκτος απο τη πιο πανω κοντρα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 14, 2009 3:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

το κατα δύναμην αγαπητέ...

εδώ δε θέλει και πολύ μύτη-κάτω απ την τιμή εισαγωγής,μαζεμένη,ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ πωλήσεις και τους ανταγωνιστές της να μην έχουν δυνατότητα σε δάνεια και ρευστό λόγω μεγέθους...

οι δε τιμές των μεταλλικών έχουν κάνει ανοδική κίνηση,οπότε και τα αποθέματα παίρνουν αξία...

θα δούμε-ο FΑΝΤΟΜ είναι σκληρό καρύδι ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: