neoforum.gr



Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες




Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 15, 2009 11:24 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
Το live trade μας απο το ανοιγμα των 5 ευρω ,προχωρα μια χαρα οπως βλεπω :D :D

Κατα τα αλλα χαιρομαι πολυ για ΑΒΑΞ που αναλυτικα εξηγησαμε εδω χθες οτι ειχε μεινει πισω!!!

Οι πολλοι κολημενοι με τον ...δεικτη :lol: και τα παραπλανητικα του

Η ταση ειναι ΑΝΟΔΙΚΗ...καταλαβετε το επιτελους!!!!

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 15, 2009 11:41 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 05, 2009 3:46 pm
Δημοσιεύσεις: 111
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.VERDA ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΣ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 15, 2009 11:45 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Δευτ Απρ 13, 2009 7:00 pm
Δημοσιεύσεις: 2497
για το μέρισμα θα το ψάξω
πάντως οι δομες τις ειναι καλες

αν βγουμε και από το τουνελ σιγα σιγα habitat και ιωνία λογικά θα αποδόσουν

αλλα θέλει υπομονή

πάνω όχι μόνο έχει υστερήσει αλλά πέφτει κιόλας απο τα περυσινά επίπεδα

θα την κοιτάξω λιγο καλύτερα και θα επανέλθω

_________________
Groing Old is more than a than a bad habit which a busy person has no time to form


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 15, 2009 11:47 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Απρ 15, 2009 8:49 am
Δημοσιεύσεις: 112
καλημέρα φίλε
Πολύ καλή η αρχή της προσπάθειας να μάθουμε κάποια πράγματα
Μπράβο

_________________
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή παράνομα ,ή ανήθικα ,ή παχαίνουν...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 15, 2009 11:51 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 12:36 pm
Δημοσιεύσεις: 84
Καλημέρα σας,

Εγώ να δείτε πόσο χαίρομαι για τον ΑΒΑΞ κ. Verdadeiro! Φαινόταν το πράγμα διότι ο όγκος του πενταπλασιάστηκε την Παρασκευή ταυτόχρονα με μεγάλη άνοδο. Τώρα βλέπουμε τη συνέχεια. Ευχαριστώ και για το trade στο ΤΤ. Το ακολουθώ και μέχρι στιγμής πάει θαυμάσια.

Να πω επίσης ότι πήρα ένα τηλέφωνο στο ΥΓΕΙΑ και έμαθα τα του μερίσματος. Θα λέγατε ότι το 3.34 είναι υπερβολική τιμή μέχρι τις 8 Ιουλίου? Εγώ κάπου εκεί ποντάρω διότι εκτός του ότι η τιμή αυτή οδηγεί στη σύγκλιση του 5% φαίνεται και σημαντική τεχνικά (αντίσταση) αν διαβάζω σωστά το διάγραμμα.

Για μια φορά ακόμα, ευχαριστώ. :D


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 15, 2009 12:23 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τετ Απρ 15, 2009 8:55 pm
Δημοσιεύσεις: 1145
Verdadeiro

ποιά η άποψή σου σχετικά με το θέμα και τον χρόνο

http://www.euro2day.gr/news/market/123/ ... ticle.aspx
Γιατί η Wall δεν δίνει ακόμη σήματα πώλησης
του Μιχαήλ Γελαντάλι, Δημοσιεύθηκε: 07:50 - 15/06/09
Tα... ρέστα τους φαίνεται πως παίζουν οι Αμερικανοί τραπεζίτες και το... σύστημα της Wall καταβάλλοντας ακόμα μία προσπάθεια να πείσουν τις αγορές χρήματος πως η κατάσταση βελτιώνεται.

Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι και ο κ. Paul Krugman έσπευσε να ρίξει νερό στον μύλο των αισιόδοξων κάνοντας λόγο για σταδιακή έξοδο από την κρίση στα επόμενα ένα - δύο τρίμηνα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο νουνεχής νομπελίστας δεν έχει γίνει ενεργότερο μέρος του... συστήματος, γι’ αυτό εξακολουθούμε να δίνουμε βάση στα λεγόμενά του.

Εν πάση περιπτώσει, ο νέος κύκλος μόχλευσης φαίνεται να ξεκινά από το πρόγραμμα Troubled Asset Relief Program (TARP). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διευκόλυνε το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ να αγοράσει ή να παράσχει εγγυήσεις ύψους άνω των 700 δισ. δολαρίων σε προβληματικά περιουσιακά στοιχεία των αμερικανικών τραπεζών και να τις βοηθήσει να βγουν από τη δεινή θέση στην οποία βρίσκονταν.

Όμως το σύστημα υποστηρίζει πως τα δυσκολότερα πέρασαν ή ελέγχονται και κάποιοι από τους αποδέκτες του TARP δείχνουν να ανυπομονούν να ξεπληρώσουν το δάνειο που έλαβαν. Ήδη τα οκτώ πιστωτικά ιδρύματα που πέρασαν τις δοκιμές κόπωσης τον προηγούμενο μήνα πήραν το «πράσινο φως» από την αμερικανική κυβέρνηση για να επιστρέψουν τα κεφάλαια που έλαβαν μέσω του TARP.

Σημειωτέον πως ο πήχης είχε χαμηλώσει σημαντικά μετά τη χαλάρωση του τρόπου αποτίμησης των τραπεζικών χαρτοφυλακίων, των ελέγχων από τη SEC και των χρονικών περιθωρίων που δόθηκαν προκειμένου να ανταποκριθούν οι τράπεζες (κυρίως η Citi και η Bank of America).

Την ίδια αντιμετώπιση επιφύλαξε η αμερικανική κυβέρνηση και για τη Morgan Stanley (ακόμα μία προνομιακή συμπεριφορά απέναντι στο συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα), αφού το αντίστοιχο αίτημα για την αποπληρωμή των κεφαλαίων του TARP, παρότι δεν είχε περάσει το τεστ κόπωσης, έγινε αποδεκτό!

Για να συμμορφωθεί όμως με τις διαπιστώσεις των τεστ η συγκεκριμένη τράπεζα προχώρησε σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 2,2 δισ. δολάρια, στην οποία συμμετείχε το κινεζικό κρατικό κεφάλαιο China Investment Corp. και η ιαπωνική τράπεζα Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG).

---Γιατί βιάζονται οι τράπεζες

Κάνοντας μια αναδρομή στη στάση των πιστωτικών ιδρυμάτων την περίοδο που λάμβαναν τα κεφάλαια του TARP, θα θυμηθούμε πως αρχικά εμφανίστηκαν περισσότερο από ευπρόσδεκτα.

Ήταν μια απρόσμενη (;) πηγή εσόδων που εξυπηρετούσε την αποπληρωμή χρεών, την υλοποίηση εξαγορών ή επενδύσεων και πολύ λιγότερο (παρά τις επιδιώξεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ) την αύξηση του δανεισμού από τις τράπεζες προς τις επιχειρήσεις και τους πολίτες.

Στη διάρκεια της κρίσης, όμως, φαίνεται πως η κατάσταση άρχισε να αλλάζει. Θα μεταφέρουμε τη δήλωση του διευθύνοντα συμβούλου της Bank of New York Mellon, κ. Robert Kelly, σε συνέδριο της UBS, για να κατανοήσουμε μία άλλη πτυχή ενός τόσο σύνθετου προβλήματος.

Ο κ. Robert Kelly, λοιπόν, είχε πει πως... δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις η χρηματοδότηση από το TΑRP. Όταν ταξίδευε στη Μέση Ανατολή, στην Ασία και στην Ευρώπη τους τελευταίους μήνες, είχε -όπως υποστήριζε- ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η διαφορά θα γινόταν αν μπορούσαν να αποπληρώσουν τα κρατικά κεφάλαια...

Όπως υπαινίσσεται και ο κ. Robert Kelly, ο δανεισμός κρατικών κεφαλαίων για να παραμείνει μια τράπεζα στην αγορά θεωρείται πλέον στίγμα. Άλλωστε, ας θυμηθούμε τις κεφαλαιακές ενέσεις της China I.G. και της Mitsubishi UFG προς τη Morgan Stanley για να συμπληρώσουμε την εικόνα.

Όμως, ακόμη ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι τράπεζες αδημονούν να αποπληρώσουν τα δάνεια από το TARP είναι το γεγονός ότι οι αποδέκτες του προγράμματος υποχρεούνται να διατηρούν περιορισμένους τους μισθούς των υψηλόβαθμων στελεχών τους στις 500.000 δολάρια (μάλιστα, στις 500.000 δολάρια!), ενώ τα στελέχη αυτά είναι συνηθισμένα σε πολύ μεγαλύτερες αμοιβές.

---Η αντίθετη άποψη

Ο σοβαρότερος ενδοιασμός των συντηρητικών στελεχών της Γερουσίας (κατά την εκτίμησή μας, των πιο σκεπτόμενων) είναι ότι οι δοκιμές κόπωσης βασίστηκαν στο σενάριο που αναφερόταν σε μεγαλύτερη επιδείνωση της οικονομίας των ΗΠΑ τα επόμενα δύο χρόνια, με μέσο ποσοστό ανεργίας της τάξης του 10,3% το 2010 και με ρυθμό ανάπτυξης 0,5%.

Επίσης, στις δοκιμές θεωρήθηκε δεδομένο πως το πρόγραμμα της Fed για τη συνεχή αγορά αμερικανικών ομολόγων θα επιτύχει να κρατήσει τα επιτόκια σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, κανένα τεστ κόπωσης δεν έχει λάβει υπόψη του ένα σενάριο αποτυχίας του προγράμματος αυτού, που οδηγεί με μαθηματικό τρόπο στην κατάρρευση της αμερικανικής οικονομίας!

Επιπλέον, το ότι τα πιστωτικά ιδρύματα αναζητούν κεφάλαια για να αποπληρώσουν τα κρατικά δάνεια, παρά για να κατοχυρώσουν τη λειτουργία τους σε ενδεχόμενη οικονομική επιδείνωση, είναι από μόνο του αρνητικό γεγονός για τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος.

---Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Τελικά, στον μαγικό κόσμο των διεθνών χρηματιστηρίων τίποτα δεν είναι τυχαίο και, όπως συνεχίζουμε να επιμένουμε, το... σύστημα είχε κάθε εύλογο συμφέρον να στηρίξει την προσπάθεια εξυγίανσης των τραπεζών και της αγοράς χρήματος.

Αυτό άρχισε να αποτυπώνεται (και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο) και στο ταμπλό της Wall. Πραγματικά, εντυπωσιακή η συμπεριφορά των μεταφορών της Wall Street, καθώς παραμένει πάνω από το χάσμα της 1ης/6 για επτά συνεδριάσεις χωρίς (τουλάχιστον ακόμη) να μπορεί να απομακρυνθεί από αυτό!

Με τον τρόπο αυτό ο δείκτης προσπαθεί να συνεχίσει την τελευταία του ώθηση και για την ακρίβεια να καταγράψει νέα τοπικά υψηλά. Γι’ αυτό θα σημειώσουμε πως το ράλι (που ξεκίνησε από τα χαμηλά του Μαρτίου) τερματίζεται μόνο με την αξιόπιστη καθοδική διάσπαση του χάσματος της 1ης Ιουνίου.

Επιπλέον, στο διάστημα Απριλίου - Μαΐου ο δείκτης έχει δημιουργήσει σχηματισμό αναστροφής τύπου «κεφαλή και ώμοι», τον οποίο δεν έχει διασπάσει καθοδικά.

Κατά την εκτίμησή μας (και θα εμμείνουμε σε αυτήν), καταγραφή νέων υψηλών (πάνω από τις 9.000 - 9.200 μονάδες) σημαίνει ότι η τελευταία του ώθηση θα έχει αξιόλογο εύρος και θα είναι ανάλογη του τελευταίου βραχυχρόνιου σεναρίου που ισχύει για τον δείκτη DJIA.

* Αναδημοσίευση από το 586ο φύλλο της εβδομαδιαίας εφημερίδας "ΜΕΤΟΧΟΣ& ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ", 12 - 16 Ιουνίου 2009.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 15, 2009 12:56 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Δευτ Απρ 13, 2009 7:00 pm
Δημοσιεύσεις: 2497
Πάντως αυτό που γινεται με τον ΟΤΕ εδώ και καιρό έχει την απίστευτη πλακα

Δεν μπορώ, ειλικρινά να το αντιμετωπίσω αλλιώς... απλα τον κοιτάζω κάθε ημέρα, τους αμέτρητους πωλητές και περισσότερους αγοραστές που έχουν και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πόσα χαρτια έχουν αλλάξει χέρια (θα κανω μια αθροισουλα το απόγευμα)

χαχαχαχα

να μου το θυμηθείς Βαγγέλη ότι η πλάκα θα είναι με τον ΟΤΕ, που θα τον δούμε ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ στα 16 και 17 και θα μας πιάσει κ νευρικό γέλιο

_________________
Groing Old is more than a than a bad habit which a busy person has no time to form


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 15, 2009 12:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
Φιλε xanodos την αποψη την δικη μου,την εκφραζει καλυτερα το προηγουμενο του euro-today που εβαλα και το γραφει καλος μου φιλος..

Για Αβαξ και οσοι με ακουσαν χθες,,,ΧΑΙΡΟΜΑΙ πολυ ;)

Για Υγεια ειναι ΑΚΡΙΒΩς οπως τα λες φιλε,αν εμαθες ;) οτι εκτος απο μερισμα εχει ΚΑΙ επιστροφη κεφαλαιου στις 8 Ιουλη..

Α...βγαινει και...τεχνικα :D :D εκει!!!!!

Οσο για το σημερινο μας live trade θα τα πουμε στο κλεισιμο..

Χαιρομαι αν βοηθησα καποιους :D

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 15, 2009 1:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Δευτ Απρ 13, 2009 7:00 pm
Δημοσιεύσεις: 2497
και κατι άλλο επειδη μαλλον με διαβαζει κ φιλος από δω

Χρηστο κρατα καλά, και γω παόκι ειμαι , αλλά πειραιωτάκι θα παραμέινω μέχρι τα ...11 ευρω

μην ψαρώνεις θα δεις κ σημερα θα αλλάξει προσημο

_________________
Groing Old is more than a than a bad habit which a busy person has no time to form


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 15, 2009 1:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Απρ 06, 2009 9:26 pm
Δημοσιεύσεις: 22860
Για ΟΤΕ 2 λογια μονο

Μεχρι Παρασκευη που κλεινουν τα παραγωγα θα συνεχιστει σχετικη ταλαιπωρια

Τον καταρχην στοχο του τα 13.40 νομιζω θα τα δει την ΑΛΛΗ βδομαδα..

Αντε αυτο,γιατι πολλοι φιλοι τους εχει σκασει :lol:

Να υπενθυμισω ΚΑΘΕ καλο χαρτι εχει την δικη του ωρα..

Το 5% μερισματικη αποδοση ειναι το minimοum

Οσα χαρτια δινουν παραπανω ΤΩΡΑ
αδικουνται και θα συγκλινουν τις μερες αποκοπης

_________________
Ο κερδισμένος επενδυτής... Είναι ο ενημερωμένος επενδυτής !!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr