georgepag έγραψε:
Καλησπέρα
Πολύ καλή δουλειά και συγχαρητήρια για την προσφορά σου
Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αλλά μιά ακόμα στήλη με τις αποδόσεις από την στιγμή που δίνετε ένα σήμα μέχρι την στιγμή τις αντιστροφής της κίνησης πιστεύω οτι θα πρόσθετε αξία στο σύστημα.
Επίσης και μια ερώτηση
Μέσα στον κάθε δείκτη που χρησιμοποιείς έχεις γράψει οτι υπάρχουν πολλοί ακόμη δείκτες, φαντάζομαι κάποιοι απ'αυτούς θα είναι και δείκτες που χρησιμοποιούν τον όγκο στις παραμέτρους τους (π.χ. Chaikin A/D , Demand Index , Money Flow Index κτλ)
Με δεδομένο οτι στις μεγάλες μετοχές υπάρχουν OTC συναλλαγές που δεν μετριούνται στους όγκους που δίνονται απο τις εταιρίες που δίνουν Data.
Πως μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό το θέμα ώστε οι παραπάνω δείκτες να δίνουν αξιόπιστα σήματα;
Εχω ακούσει οτι στην Αμερική απο αναλυτές έχει τεθεί αυτό το πρόβλημα αλλά δεν ξέρω πως το έχουν ξεπεράσει (Αν το έχουν ξεπεράσει)
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
Θα μπορούσε να προστεθούν πολλά άλλα στοιχεία αλλά όπως και θα συζητήσω την Κυριακή το βράδυ η ιδέα είναι να υπάρχει ένα απλός συνοπτικός πίνακας που να είναι χρηστικός.
Σκοπός του πίνακα δεν είναι να μετράει αποδόσεις, αλλά να εμφανίζει αλλαγές τάσης και ενισχύσεις του αρχικού σήματος.
Που είναι αυτές οι OTC Αγορές για Ελληνικά Χρηματιστηριακά προϊόντα που ψάχνω και δεν τις βρίσκω?
Το σύστημα μου βασίζεται στις συναλλαγές που καταγράφονται στο ΧΑ. Για παράδειγμα την 21/3/11 ο ΟΠΑΠ έκανε 643.015 κομμάτια. Εάν κάποιος γνωρίζει οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή στον ΟΠΑΠ ας μας ενημερώσει.
Για μετοχές ΗΠΑ, έχοντας πληρώσει για ένα πλήρες πακέτο data, βλέπω live διπλά από κάθε πράξη την όποια Αμερικάνικη Αγορά την έχει εκτελέσει. Δεν περιλαμβάνει πράξεις που γίνονται σε άλλες χώρες.