neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 194 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Επόμενο

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΟΧΙ?
ΝΑΙ.ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΑ. 33%  33%  [ 14 ]
ΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ. 14%  14%  [ 6 ]
ΟΧΙ,ΘΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ 1600. 17%  17%  [ 7 ]
ΟΧΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΝΩ... 36%  36%  [ 15 ]
Σύνολο ψήφων : 42
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ???ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΟΧΙ ?ΨΗΦΙΣΤΕ!!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 24, 2011 5:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
τον πουλο πηρα............

Κρίμα φίλε... Το πρωί την είχες την τάση...

Ελπίζω να είχες βάλει stop loss και να κράτησες τουλάχιστον κάποια από τα πρωινά κέρδη.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 24, 2011 6:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΟΧΙ ΦΙΛΕ!!!ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΘΕΣΗ !

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 24, 2011 6:43 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΡΕ ΣΥ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΤΟΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ
ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΑΙΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ
ΤΣΙΜΠΑ ΜΕΤΟΧΟΥΛΕΣ ΜΕ ΣΤΟΡΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 24, 2011 6:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

LEGEND ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ,ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!
ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ.ΟΧΙ.

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟ ΗΜΕΡΑΣ?

ΕΔΩ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ.

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 2500 ΕΥΡΩ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΥΝΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ 10.000 SHORT ΕΙΤΕ ΑΛΦΑ(10.000*13=130.000),ΕΙΤΕ ΔΕΙΚΤΗ.
ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 1700.
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΙΑΠΩΝΙΑΣ.ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΑΣΗΣ.

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ S/P & FITCH.

ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩΩΩΩΩΩΩ

Η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες αρχίζει σήμερα όχι με τους καλύτερους οιωνούς όσον αφορά την αντιμετώπιση της κρίσης του χρέους. Η πτώση της κυβέρνησης στην Πορτογαλία φέρνει τη χώρα σε απόσταση 24ώρων ή το πολύ ελάχιστων εβδομάδων από την ανάγκη προσφυγής στο Ταμείο διάσωσης (EFSF). Την ίδια στιγμή η Ιρλανδία εξακολουθεί να αρνείται την αύξηση του συντελεστή φορολόγησης των επιχειρήσεων για να πετύχει μείωση του επιτοκίου δανεισμού από το Ταμείο και η Γερμανία, λόγω της εσωτερικής της κρίσης, αναδιπλώνεται ως προς την αρχική συμφωνία για την χρηματοδότηση του Ταμείου (EFSF).

Επίσης η Γαλλία έρχεται στις Βρυξέλλες με την απαίτηση για υιοθέτηση από την Ε.Ε. της δικής της επιθετικής στάσης στη Λιβύη, γεγονός που η Γερμανία αντιμετωπίζει σταθερά αρνητικά.

Με άλλα λόγια, η περιβόητη "συνολική λύση" και κυρίως οι αποφάσεις για τη βραχυπρόθεσμη αντιμετώπιση της κρίσης του χρέους μέσω του EFSF κινδυνεύουν με μία ακόμα αναβολή τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο. Τα σημεία της συμφωνίας περιορίζονται στο "Σύμφωνο για το ευρώ" και τις τροποποιήσεις της Κομισιόν στον τρόπο εφαρμογής του Σύμφωνου Σταθερότητας.

Αυτά δεν είναι "καλά νέα" για την Αθήνα η οποία ήλπιζε στη Σύνοδο αυτή να λύσει το βραχυπρόθεσμο πρόβλημα αφενός της επισημοποίησης της "μικρής αναδιάρθρωσης" του χρέους της με τη μείωση των επιτοκίων και την επιμήκυνση πληρωμής κατα 7,5 έτη του δανείου των 110 δισ. ευρώ και αφετέίρου τη διασφάλιση της δυνατότητας προσφυγής στο EFSF τον επόμενο χρόνο για την κάλυψη μέρους των υποχρεώσεων αποπληρωμής τοκοχρεολυσίων.

Το πρώτο σκέλος είναι μάλλον βέβαιο ότι θα επισημοποιηθεί, ενώ το δεύτερο είναι περίπου βέβαιο ότι θα αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο. Για τις εξελίξειες αυτές είχε προειδοποιήσει το Capital.gr από την Δευτέρα αμέσως μετά την "επιτυχή" κατά τα άλλα σύνοδο των υπουργών οικονομικών, όταν φάνηκε ότι το κρίσιμο για την Αθήνα θέμα της δυνατότητας προσφυγής στο EFSF από το 2012 για την κάλυψη των αναγκών εξυπηρέτησης του ελληνικού χρέους άρχισε να απομακρύνεται.

Διπλωματικές πηγές στις Βρυξέλλες αναφέρουν στο Capital.gr ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα αναζητηθούν φόρμουλες για να ξεπερασθεί το πρόβλημα αλλά η πλέον αισιόδοξη εκδοχή περιορίζεται σε κάποια φραστική θετική αναφορά για την Ελλάδα στο τελικό κείμενο συμπερασμάτων ή επιμέρους δηλώσεις ηγετών της Ε.Ε. που θα τονίζουν την προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τις εξελίξεις στις άλλες προβληματικές οικονομίες της Ευρωζώνης.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 24, 2011 6:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑΚΟΥΩ ΑΥΤΑ
ΩΡΑΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ
ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 800 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 1600 ΣΥΝΕΧΕΙΑ;
TO XAA ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 24, 2011 7:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΜΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 24, 2011 8:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Στην υποβάθμιση της αξιολόγησης της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Πορτογαλίας σε ξένο και εγχώριο νόμισμα σε “A-” από “A+” και της βραχυπρόθεσμης σε “F2” από “F1” προχώρησε η Fitch Ratings, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Επίσης, ο οίκος τοποθέτησε τις αξιολογήσεις σε Rating Watch Negative (RWN) επιβεβαιώνοντας παράλληλα το Country Ceiling σε “AAA”.

“Η υποβάθμιση αντανακλά τους αυξημένους κινδύνους για την εφαρμογή της πολιτικής και τη δημοσιονομική χρηματοδότηση έπειτα από την αποτυχία του κοινοβουλίου να περάσει τα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής και την παραίτηση του πρωθυπουργού στις 23 Μαρτίου,” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οίκος.

Η Fitch στις 23 Δεκεμβρίου, όταν είχε υποβαθμίσει την Portugal σε “A+” με αρνητικό outlook, είχε ανακοινώσει πως είναι απαραίτητα επιπλέον μέτρα για την επίτευξη του στόχου για το έλλειμμα (4,6% του ΑΕΠ).

Σύμφωνα με τον οίκο, η αποτυχία στην έγκριση των μέτρων και η πολιτική αβεβαιότητα έχουν μειώσει την αξιοπιστία του προγράμματος δημοσιονομικών και δομικών μεταρρυθμίσεων της χώρας. Γι’ αυτό θεωρεί αυξημένη την πιθανότητα η χώρα να χρειαστεί στήριξη βραχυπρόθεσμα δεδομένης της μειωμένης ικανότητας της χώρας να δανειστεί με προσιτό επιτόκιο από τις αγορές.

Η τοποθέτηση των αξιολογήσεων σε RWN σημαίνει πως η πιθανότητα νέας υποβάθμισης σε τρεις έως έξι μήνες είναι αυξημένη. Επιπλέον, λόγω της απουσίας ενός προγράμματος στήριξης από το ΔΝΤ και την Ε.Ε. η νέα υποβάθμιση θα είναι το πιθανότερο μεγαλύτερη της μίας βαθμίδας.

Επίσης, το αποτέλεσμα της τοποθέτησης των αξιολογήσεων σε RWN θα εξαρτηθεί και από την εκτίμηση του οίκου για το outlook της οικονομίας και του προϋπολογισμού, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους μίας ενδεχόμενης ενίσχυσης του τραπεζικού συστήματος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 24, 2011 8:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΣΤΑΥΡΟ τελικά είσαι τρελάρας :lol:
Τι έγινε σήμερα ρε παιδιά, κατάλαβε κανένας? :o
Είμαι φύση αισιόδοξος, έχω μέσα πολύ χαρτί αλλά αυτό το πράγμα δεν το πιστεύω. Ψωμί δεν είχαμε τυρί μας ήρθε!
Από βδομάδα τείνω να συμφωνήσω με GAP μου μυρίζει bull trap. Οι άλλοι φίλοι τι λένε?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 24, 2011 8:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Θέλετε να φτιάξουμε μια top 10 μετοχών με ορίζοντα αυστηρά 3μήνου (όχι όμως με σαπάκια μόνο με μετοχές 20-40ρη)?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 24, 2011 8:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΝΟΔΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑ!

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ.
ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΘΕΣΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 194 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: