neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 194 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Επόμενο

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΟΧΙ?
ΝΑΙ.ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΑ. 33%  33%  [ 14 ]
ΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ. 14%  14%  [ 6 ]
ΟΧΙ,ΘΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ 1600. 17%  17%  [ 7 ]
ΟΧΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΝΩ... 36%  36%  [ 15 ]
Σύνολο ψήφων : 42
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ???ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΟΧΙ ?ΨΗΦΙΣΤΕ!!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 24, 2011 11:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ιχνεύμων έγραψε:
Θέλετε να φτιάξουμε μια top 10 μετοχών με ορίζοντα αυστηρά 3μήνου (όχι όμως με σαπάκια μόνο με μετοχές 20-40ρη)?

Ωραία ιδέα :!: :D

Εγώ θέλω ΕΤΕ, ΠΕΙΡ, ΟΠΑΠ και ΜΥΤΙΛ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 24, 2011 11:50 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΝΟΔΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑ!

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ.
ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΘΕΣΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις κάνει αλλά μάλλον είναι μεγάλη η θέση για να σε ανησυχεί τόσο.

Φίλε η πορεία δεν είναι σίγουρη ποτέ... Αλλά το short στα επίπεδα της αγοράς μας έχει μεγαλύτερο ρίσκο νομίζω.

Δεν είμαστε στις 3000 μονάδες ούτε στις 5000...

Είμαστε στις 1600...

Τι στόχο έχεις για την θέση ? Και τι stop loss?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 25, 2011 2:12 am 
Χωρίς σύνδεση

ΕΤΕ πάει για 7,2-7,3 ευρώ, κρίσιμο σημείο αν το περάσει πάμε για πάνω . Από ότι φαίνεται θα το ξαναδοκιμάσει και προσωπική μου εκτίμηση ότι θα πάει για κάτω . Η ΕΤΕ κρατάει εγκλωβισμένους και χαμένους όλους τους μετόχους της, όταν ξεπεράσει τα 8,8 ευρώ το ξανασυζητάμε ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 25, 2011 2:52 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΜΙΧΑΛΗ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ...

ΚΑΝΑ 700 αρη Ευρω ειμαι μεσα,οχι πολλα πραγματα..

ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ...

ΕΔΩ Ο ΙΧΝΕΥΜΩΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ BULL TRAP.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.
ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑ.
ΑΝ ΔΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΑΝΤΙΘΕΤΙΚΑ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.

ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ 1200 ΜΟΝΑΔΕΣ(Ο GAP ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ-Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ).ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ.....
H FITCH ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ.ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΙΝΙΑ.TO NTΟΜΙΝΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΣΗ ΤΕΛΙΚΑ.ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΝΤ...
ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ...ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ,ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ,ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.
ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ.
ΚΑΝΕΙΣ,ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ??
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΗ Η ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟ 20-22%.Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ.ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΠΙΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ???ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΠΕ.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ.ΑΜΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ.
ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΘΕΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ,ΝΑ ΣΟΡΤΑΡΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ.
ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ.Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ,ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΛΕΕΙ....
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.....!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 25, 2011 11:23 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Θα σας γράψω (με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν το τσέκαρα) τι μου μετέφερε ένας φίλος πριν δύο μήνες, ο οποίος έψαχνε για δουλειά στο εξωτερικό και πήρε το μάτι του προκήρυξη του ΔΝΤ, στην οποία ως επιθυμητό προσόν ζητούταν η γνώση Πορτογαλικών - Ισπανικών. Τυχαίο? Αν κάνει fail και η Ισπανία, βράστα Χαράλαμπε.
Η εκτίμησή μου είναι ότι τα χαμηλά τα έχουμε δει, αλλά μπροστά μας έχουμε πολύ volatility το οποίο με υπομονή προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι.
Trade λοιπόν στο top10 μου "ΕΤΕ, ΤΙΤΚ, ΣΙΔΕ, ΦΦΓΚΡΠ, ΦΡΙΓΟ, ΕΕΕΚ, ΜΥΤΙΛ, ΜΟΗ, ΟΠΑΠ, ΕΧΑΕ". Για λοιπές αυστηρά μόνο μέχρι 40ρη και μόνο αν βγάζουν μάτια και για αυστηρά μικρό διάστημα και αν πιστεύω ότι κάτι μπορεί να γίνει πχ. ΜΑΡΦΒ :idea: (αν πετύχει η κίνηση πέτυχε).

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 25, 2011 3:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

Δυστυχώς κλείνουμε 1 χρόνο μετά το μνημόνιο και καμία απολύτως δημοσιονομική προσαρμογή δεν έχει γίνει επί της ουσίας . Ούτε δημόσιοι υπάλληλοι απολύθηκαν, ούτε αποκρατικοποιήσεις έγιναν, ούτε μειώθηκε το χρέος, ούτε οι σπατάλες, ούτε η διαφθορά . Προχωράει το μνημόνιο και συνεχώς βρισκόμαστε σε χειρότερη θέση . Το καλύτερο αύριο θα είναι για όλο και λιγότερους Έλληνες . Για τους περισσότερους τα πράγματα ποτέ δεν θα ξαναγίνουν καλά . Η απαξίωση των ακινήτων, η ύφεση, η ανεργία, τα κανόνια, οι φόροι, η έλλειψη ρευστού θα αφήσουν ανεξίτηλα σημάδια στην μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων . Ποτέ δεν πρόκειται να ξαναγίνουν τα πράγματα όπως πριν το μνημόνιο . Εμείς οι χρηματιστηριάκηδες είμαστε οι μόνοι Έλληνες που έχουν μείνει ακόμα να ελπίζουν και αυτό γιατί θα πάμε να ακολουθήσουμε ξένα κεφάλαια . Θέλει προσοχή ακόμα και τα νέα χαμηλά είναι ευπρόσδεκτα γιατί θα αυξήσουν τα κέρδη στην επόμενη άνοδο .
Μέχρι στιγμής το ρίσκο της οικονομίας μας δεν έχει αλλάξει και αυτό αποδεικνύεται από τα σπρεντς και από το ότι δεν εισρέει νέο χρήμα στο σύστημα . Θα λάβουμε το σήμα για μακροπρόθεσμες αγορές είτε όταν λυθεί το δημοσιονομικό, είτε όταν απαξιωθούν τόσο οι μετοχές που στις αποτιμήσεις τους θα πάρουν ρίσκο μεγάλοι επενδυτές . Οι σημερινές αποτιμήσεις μπορεί να είναι φτηνές αλλά δεν δελεάζουν κανέναν καινούριο παίχτη .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 25, 2011 5:12 pm 
Χωρίς σύνδεση

εφτασε η στιγμή όλοι μας να προσέξουμε, αναπτύξουμε και συμπαρασταθούμε
στον μοναδικό τομέα που έχει ελπίδες η Ελλάδα, και τον οποίο ποδοπάτησε τα τελευταία 30 χρόνια.

ΕΞΑΓΩΓΕΣ.

τον ποδοπάτησε ανηλέητα και υπερ των εισαγωγών, υπέρ της κατανάλωσης και τι κατανάλωσης. Δανειζόμενης.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 25, 2011 6:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Τον Ιούνιο τελικά θα συγκεκριμενοποιηθούν οι προϋποθέσεις λειτουργίας του προσωρινού Ταμείου διάσωσης (EFSF) με το οποίο συνδέεται η ικανοποίηση της ειλημμένης απόφασης για την δυνατότητα αγοράς (ελληνικών) κρατικών ομολόγων από το Ταμείο.

Οι 27 ηγέτες της Ε.Ε. συμφώνησαν την Παρασκευή ότι δεν μπορεί να υπάρξει οριστικοποίηση της σχετικής απόφασης -που έχει να κάνει με τον τρόπο χρηματοδότησης του Ταμείου- πριν από τον επόμενο Ιούνιο, καθώς τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι εκλογικές διαδικασίες για την συγκρότηση νέων κυβερνήσεων τόσο στην Πορτογαλία (όπου έπεσε η Κυβέρνηση) όσο και στην Φινλανδία, οι οποίες δεν μπορούσαν να δεσμευθούν τώρα με μια άμεση απόφαση.

Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι αρκετά περίπλοκο καθώς στο μεταξύ είναι μάλλον βέβαιη η προσφυγή της Πορτογαλίας στο Ταμείο, ενδεχομένως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά στελεχών της Κομισιόν διευκρινίσθηκε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την Πορτογαλία -η οποία υπολογίζεται ότι θα χρειασθεί περίπου 75 - 80 δισ. ευρώ- αλλά το πρόβλημα θα εμφανισθεί αν κάποια μεγαλύτερη οικονομία χρειασθεί τη βοήθεια του Ταμείου. Στο μεταξύ ήδη το Ταμείο εξετάζει το ενδεχόμενο επιπλέον βοήθειας για την Ιρλανδία αν μετά το stress test χρειασθεί νέο πακέτο στήριξης των τραπεζών της.

Επίσης η απόφαση για τον μόνιμο Μηχανισμό (ESM) που θα διαδεχθεί το EFSF από τα μέσα του 2013 ενσωμάτωσε μια πρόβλεψη σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται στη Γερμανία (και ενδεχομένως σε άλλες χώρες που θα διατυπώσουν ανάλογο αίτημα) να καταθέσει την εισφορά της στο νέο Ταμείο σε πέντε ετήσιες δόσεις αντί των προβλεπόμενων αρχικά τριών.

Η "ρύθμιση" αυτή έδωσε μεν τη δυνατότητα να υπάρξει συμφωνία στην Σύνοδο Κορυφής για τον μόνιμο Μηχανισμό, αλλά δημιούργησε ερωτήματα για το κατά πόσο έτσι το Ταμείο θα επιτύχει τον στόχο να έχει διαθέσιμα σε πραγματικούς όρους 500 δισ. ευρώ, λόγω της ενδεχόμενης απώλειας της ανώτερης πιστοληπτικής αξιολόγησης (ΑΑΑ).

Το ερώτημα θα πρέπει και αυτό να απαντηθεί μέχρι τον Ιούνιο ώστε τότε να τεθεί σε ισχύ η "συνολική λύση" στην οποία στόχευε από τις 11 Μαρτίου η Σύνοδος Κορυφής.

Το πως θα αντιδράσουν οι αγορές είναι το επόμενο μεγάλο ερώτημα καθώς η συμφωνία για την δημιουργία του ESM και των προϋποθέσεων ενεργοποίησης του, όταν μια χώρα το χρειασθεί, δρομολογεί την διαδικασία "νομιμοποίησης" της ελεγχόμενης πτώχευσης και του haircut των κρατικών ομολόγων (σ.σ. αναλυτικό ρεπορτάζ στο "Κεφάλαιο" σήμερα). Οι αντιδράσεις των αγορών αναμένεται να εκδηλωθούν από τις αρχές της εβδομάδας σε συνάρτηση και με την κρίση στην Πορτογαλία.

XANODOS,GAP,LEGEND,ΙΧΝΕΥΜΩΝ,ΜΙΧΑΛΗ
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΑ:

http://www.youtube.com/watch?v=y63AyuOtlhg

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 25, 2011 6:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ Π.......Α ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΝΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΡΑΧ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝΠΡΟΕΞΟΦΛΗΘΕΙ
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΠΙΑ ΑΝΟΔΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑΤΑΝ ΦΟΥΝΤΟ ΚΑΤΩ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΣΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΣΗΜΕΙΑ
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 25, 2011 7:09 pm 
Χωρίς σύνδεση

Aν φύγει η Μέρκελ μην είσαστε σίγουροι ότι είναι καλύτερα για εμάς . Οι σοσιαλιστές θα αρνηθούν να χρηματοδοτήσουν την Ελλάδα για να καλύψει τα ομόλογα της και να παράγουν κέρδη οι τραπεζίτες . Από την άλλη το haircut είναι πολύ δύσκολο στην Ελλάδα από την στιγμή που το κράτος εγγυήθηκε τις τράπεζες σε ποσό μεγαλύτερο από τα κρατικά ομόλογα που κατέχουν . Μην ξεχνάμε τα κρατικά ομόλογα που έχουν στην κατοχή τους τα ταμεία .
Είτε θέλουμε είτε όχι το κράτος δεν έχει δυνατότητα να μειώσει το χρέος . Ας πάρουν αποφάσεις τι θα κάνουν γιατί όσο αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους το πρόβλημα γίνεται πιο πολύ δυσεπίλυτο . Ας βγει κάποιος σοβαρός φορέας να μας πει επιτέλους πόσα χρωστάμε και πόσα μπορούμε να πληρώνουμε κάθε χρόνο .

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 194 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: