Για να γελάσουμε και λιγακι
και θα με θυμηθείτε σε λίγες ημέρες
και θέλω απάντηση ΚΑΙ απο τον φιλο μου τον Ευαγγελο
λοιπόν
διαβάζω το εξής
Παράθεση:
ΕΤΕ Conf. Call No.8: Τα δημόσια ταμεία θα συμμετέχουν στην ΑΜΚ
Τα δημόσια ταμεία, που σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΕΤΕ συμμετέχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της τράπεζας με συνολικό ποσοστό 12,75%, θα ασκήσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στην ΑΜΚ, σημειώνει η διοίκηση της Εθνικής.
* "Η συμμετοχή των φορέων του Δημοσίου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κατά το ποσοστό που τους αναλογεί με βάση την υπάρχουσα μετοχική σύνθεση, θα συμβάλλει στην περαιτέρω αξιοποίηση της περιουσιακής τους θέσης", αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το υπουργείο Οικονομικών.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕΣ ΑΛΕΚΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 250 ΕΚ ΕΥΡΩ??? Γιατι για τόσα μιλάμε? ΠΟΙΟΣ? ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ???
Εγώ βάζω ΣΤΟΙΧΗΜΑ με οποιον θέλει ότι το σημερινό το Υπουργείο Οικονομικών ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ
Κόβω το μόριο μου ότι το σημερινό της ΕΤΕ ξεγυμνώνει και αδειάζει ΤΕΛΕΙΩΣ το δημόσιο και βέβαια το δημόσιο χαρακτήρα της τράπεζας
Και ένα πραγματακι, για να παρει το πιστοποιητικό και ΦΕΤΟΣ η ΕΤΕ για SOX ξέρετε, έχετε καμιά ιδέα ΤΙ ΣΦΑΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Κόβω το ...μοριο μου ας το πούμε, ότι έχει να πέσει μεγάλο ξεβράκωμα και το άνοιγμα αυτό της ΕΤΕ είναι ΣΑΦΗΣ ΚΡΑΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ από το όποιο κυβερνητικό χέρι....
Θα εχουμε ΤΡΕΛΑΑΑΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ....