Το καφενείο αυτό είναι η συνέχεια του καφενέ του sala από το ακατονόμαστο

( έτσι θα το αποκαλούμε εδώ και όλοι καταλαβαίνουμε πιο εννοούμε).
Μεταφερθήκαμε σε ένα πολιτισμένο φόρουμ το οποίο το παρακολουθώ 2 χρόνια τώρα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτό.
Εδώ υπάρχουν επώνυμοι επαγγελματίες του χώρου που δίνουν συμβουλές και τα Φώτα τους όσο μπορούν στους μαριδαιους,

( και όχι ανώνυμοι και απρόσωποι γκουρουδες με διπλά και τρίδιπλα νικ

,) μπας και αποκτήσουμε ποτέ χρηματιστηριακή παιδεία και τακτική στις επενδυτικές κινήσεις μας, αυτήν που μας την χάλασαν το 1999.
Ο χώρος προορίζετε για ανταλλαγή χρηματιστηριακών απόψεων , χαρτιών που προτιμαμε,παντα με τεκμηρίωση γιατί και πως και όχι ξεκάρφωτα, νέων που θα πέφτουν στην αντίληψη κάποιου και δεν τα γνωρίζουν οι άλλοι και τέλος πάντων με ότι έχει να κάνει με τις αγορές.
Τ/Α - προβλέψεις ΧΑΑ και δεικτών, όχι με γυάλινες σφαίρες όμως έτσι?, πάντα με τεκμηρίωση του τι λέμε.
Φυσικά επειδή δεν είμαστε ρομποτακια

όπως μας θέλουν κάποιοι, χώρο έχουν και αλλού είδους συζητήσεις πάντα με κόσμιο τρόπο και σεβασμό στον συνομιλητή μας γιατί πίσω από τα νικ βρίσκονται άνθρωποι σαν κι εμάς.
Όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις κτλ κτλ.
Ο καθένας έχει την δική του επενδυτική σωστή η λάθος δική του είναι.
Όσοι καλοπροαίρετοι προσέλθετε.
Και διαδώστε το και σε άλλους πάντα με το κριτήριο της υπευθυνότητας και της σοβαρότητας.
Μην το κάνουμε αμερικαν μπαρ.
ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΦΥΛΛΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.
Και το γνωστό βέβαια όλες οι απόψεις είναι προσωπικές και σε καμιά περίπτωση δεν συνιστούν αγορά η πώληση μετοχών.
Να ευχαριστήσουμε και τους υπεύθυνους του neoforoum για την φιλοξενία.
Υ.Γ.
Ειμαι σιγουρος όταν θα δεχτουμε επιθεσεις από κάποια νουφαρα που εμφανιζοντε από το πουθενα η και από αντιπαλα ΄΄στρατοπεδα΄΄.
Απλά τους προσπερναμε.
Η καλυτερη απαντηση είναι η αδιαφορια.