verdadeiro έγραψε:
Φιλε frencie το να γινεται Α.Μ.Κ. σε μια μετοχη...σημαινει οτι ΗΔΗ υπαρχουν τα λεφτα διαθεσιμα..και βεβαια ειναι πολυ ΚΑΛΟ νεο για μια μετοχη
Την τιμη θα την καθορισουμε εμεις οι μετοχοι της στις 10 Ιουνη.
Η ΣΠΡΙ εχει ενα 1.41 πια η Σεντρ 1.55
Παρολαυτα εχασα...

ειπαμε ο φιλος μας πηρε αλλο αμαξι...
Οσο για σας ειπαμε κερδισμενος ,αν εχετε οποια αμφιβολια,μπορειτε να πουλησετε ,να παρετε αλλο αμαξακι
Οσο για ΜΑΡΦΒ ..μολις ο Βγενοπουλος εβγαλε καποια νεα!!!
Για να δουμε ,,οι εγχωριοι ξερολες,που θα μας πουν να την πουλησουμε,τουτη την φορα???

Φιλε Verd, για την αξιοπιστια και τις γνωσεις σου δε τιθεται θεμα, καμμια φορα ομως και ο πιο εμπειρος και αξιοπιστος οδηγος μπορει να υποστει ηττα απο καποια αναπαντεχη ζημια του αμαξιου του. Επειδη δε μου ξεδιαλυνες καποιες αποριες, παρ ολο οτι το τοσο επιτυχημενο thread σου εχει το τιτλο ο verdadeiro απαντα, θα σου θεσω την ερωτηση μου διαφορετικα. Ανεφερες οτι τα λαλα υπαρχουν ηδη διαθεσιμα δηλαδη υπαρχουν οι μαρουλαδες κατα την αγαπημενη εκφραση του κ Φαντομα. Εγω λοιπον ο μικρομαριδαιος καθομαι και αναρωτιεμαι: ρε συ frenchie, καλα, θα σε καλεσουν εσενα και καθε εσενα να φατε τζαμπα αστακομακαροναδες αυτοι οι οποιοι βαζουν ολα τα υλικα? Και για ποιο λογο δηλαδη να μοιραστουν μαζι σου το τσιμπουσι? τους πιασανε οι καλοσυνες? αυτοι αποσκοπουν να φανε τα παντα κι εσενα μαζι. αυτοι κοιτανε το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ κερδος και οχι του μικρομετοχου. αρα το μονο συμπερασμα μου ειναι οτι καποιο λακο εχει η φαβα. ειναι και το αλλο : τετοιες εποχες ΑΜΚ μονο ανατριχιλες φερνει, ισως το 99 να καναμε γιουργια στο ταβλα με τα κουλουρια, τωρα ομως ειναι 2009 και καποια μαθηματα τα πηραμε απο τοτε. α....θυμηθηκα και κατι αλλο το οποιο κρινω σοβαρο. Πριν καποιο διαστημα ειχαν τεθει στη ΣΕΝΤΡ απο τα μελη του ΣΕΔ και απο εσενα προσωπικα καποια αρκετα σκληρα ερωτηματα, για τα οποια οι απαντησεις που δoθηκαν μονο ικανοποιητικες δε θεωρηθηκαν. Ειναι ετσι η κανω λαθος? Εχει αλλαξει κατι απο τοτε και θα πρεπει λοιπον να τους εμπιστευτω? Επισης ειναι και στο πισω μερος του μυαλου μου καρφωμενο αυτο που ανεφερε ο Φαντομας, τον οποιο θεωρω πολυ καλο γνωστη, χωρις να υποτιμω καθολου εσενα, οτι αυτοι εκει ειναι τσουρουδομαδημενοι

και υποψιαζονται ο ενας τον αλλο η καπως ετσι τελος παντων. Οκ γιαυτο δε θελω απαντηση, λογια του Φαντομα ηταν αλλωστε, δε θ απολογηθεις εσυ, απλα μου εμειναν
Η Α.Μ.Κ. σίγουρα δεν σημαίνει ότι υπάρχουν χρήματα στην εταιρία, αφού καλούνται οι μέτοχοι να συμμετέχουν. Για να προβαίνει σε Α.Μ.Κ. η εταιρία το σίγουρο είναι ότι έχει ανάγκη από νέα κεφάλαια!