Δημοσιεύθηκε: 15:20 - 18/06/09
Άμεση συνάντηση με τους υπουργούς μεταφορών και οικονομίας, καθώς και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Deutsche Telekom ζητά η ΟΜΕ-ΟΤΕ, μετά τις σημερινές δηλώσεις του Γ. Παπαθανασίου.
Ειδικότερα, μετά τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου για την πώληση του 5% του Μετοχικού Κεφαλαίου του ΟΤΕ στην D.T., η ΟΜΕ-ΟΤΕ :
• Ζήτησε άμεση συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς προκειμένου να εκφράσει την πλήρη αντίθεσή της.
• Ζήτησε άμεση συνάντηση με τον Ρενέ Όμπερμαν για τον ίδιο λόγο.
• Συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ. για λήψη αποφάσεων για κινητοποιήσεις στην κατεύθυνση αποτροπής αυτής της εξέλιξης.
Η ΟΜΕ-ΟΤΕ θα αναδείξει με κάθε τρόπο τους λόγους της αντίθεσής της προς τους ΄Ελληνες πολίτες και καλεί τους εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της, ο ΟΤΕ είναι Επιχείρηση στρατηγικής σημασίας και πρέπει να παραμείνει υπό τον έλεγχο του Δημοσίου.
Η ειδηση ειχε να κανει με ΟΤΕ φιλε μου..
Δυστυχως οπως και με ΤΤ τα διαφορα συμφεροντα της ...καλοβολεψουλας ορισμενων,καθυστερουν την ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Αλλα να...το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο..
Θεμα χρονου ειναι
π.ς.
Και ασε τους αλλους να ασχολουνται με τα...ΕΝΚΛΩ
και τα κυματα του πατου τους