neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 306  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 11, 2011 7:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

φίλε βαγγέλη γειά σου έχω μερικές απωρείες:

1ον λες:
Γι αυτό και είναι και απλησίαστο ακόμη... Τα μεγάλα σπίτια το θέλουν χαμηλότερα...

ερωτ. πως μπορει καποιος να ξερει τι θελουν τα μεγαλα σπιτια; (εκτως αν ειναι απο μεσα)

2ον λες:
Η μόνη ανάλυση που θ α μπορούσε να πλησιάσει είναι η κυματική. Κι αυτή δείχνει σε πρώτη φάση τα 4,40 ευρώ.

ερωτ. πως κυματικα βγαινει το 4,4€

3ον λες:
Οπότε... αναμονή μέχρι η αγορά να μας δείξει σημάδια ανάκαμψης

ερωτ. πιστευεις οτι η αγορα θα σου δειξει σημαδια ανακαμψης;
εκτως αν ενωεις την αγορα εξω ,αν ενωεις την αγορα εξω θα εχεις χρονοκαθυστερηση ενος ετους τουλαχιστον, γιατι τα χρηματιστηρια ειναι προεξοφλητικοι μηχανισμοι
προεξωφλουν τουλαχιστον 8-14 μηνες πιο νωρις

4ον λες:

Διάβασα και μια αναλυσούλα σήμερα για τιμές στην Εθνική μεταξύ 2,83 και 2,89 στο ένα σενάριο... και 3,11 στο άλλο.... μέχρι 10 Ιουνίου 2011 όλα αυτά...

ερωτ. πιστευεις οτι θα παει εκει που λενε οι αναλυταραδες ,που το ξερουν αυτοι;
θυμισου στα 47 € που οι ιδιοι ελεγαν, ετε στα 70€.
και αφου αυτοι το ξερουν και ειναι σιγουροι γιατι μας το λενε και δεν το κρατανε για τον εαυτο τους να τα παρουν ολα αυτοι;
ειναι τοσο καλοι ανθρωποι;

5ον λες :
Τον ρωτάνε λέει αν είναι να αγοράσουν μετοχές ΕΤΕ. Τους έχουν πει λέει ότι είναι ευκαιρία ζωής..

αυτοι που ειχαν την υπομονη να περιμενουν την ετε στα 5€ να εισαι σιγουρος οτι εχουν την υπομονη να την πουλησουν στα 35€

και κατι αλλο ,απλα το αναφερω οτι στις χρηματιστηριακες δεν χτυπαει τηλ για αγορα ,οταν χτυπαει ρωτουν ποτε θα κανει αντιδραση να πουλησουν για να παρουν παρακατω γιατι ετσι ακουνε οτι θα παει πιο κατω.
αυτο εμενα ειναι σημαδι αντιστροφης
ο εθισμος στην ταση εχει μεγαλη επιτυχια.
στον πατο αγοραζει μονο ο ψευτης ,και στην κορυφη παλι μονο οι ψευτες πουλανε.
εγω δεν ψαχνω πατους και κορυφες εχω θελω μονο το ψωμι.
και επειδη ασχολουμε με το χρηματιστηριο εχω μαθει και να χανω.

οσο για το Υ.Γ. δεν θα το σχολιασω γιατι το ιδιο μπορει να πει και καποιος αλλος για οποιον δηποτε
νομιζω καταλαβαινεις .

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 11, 2011 7:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Δηλαδι η ΕΤΕ στα 5,00 ειναι σαπακι ενω στα 3 ειναι ευκαιρια?

Μαλιστα.

Ειναι μια λογικη και αυτη.
Αλλα τωρα επειδη εγω αυτη την λογικη την βλεπω για αρλουμπα πρεπει να αρχισω την επιθεση και την ειρωνια?
Και μη ρωτησει κανεις γιατι ειναι αρλουμπα.
Λογικη εχει για να το καταλαβει.

"ΥΓ. Θάνο σου είπα... Όσο δεν διαβάζω αρλούμπες, δεν μιλάω... Το ρημάδι μου το ανοίγω μόλις τις βλέπω..."

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 11, 2011 8:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ροτεν
θα το κανουμε σλογκαν το Υ.Γ :D :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 11, 2011 8:56 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΘΑΝΑΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 11, 2011 9:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

νικο ειναι σταυρός κερι αμφιβολείας αλλα αυτο δεν λεει τιποτα ακομα ,
οι αγοραστες ειχαν υπεροχή αρα αναμονη να δουμε αυριο τις προθεσεις τους.
πηθεια δεν ειμε για να πω 4-3-2-0
σημερα λογω αμερικης επεσαν τα παντα ακομα και το € το χαχα σταθηκε αλες φορες θα πηγενε απατο, τον χρονο τον ειχε και πολλυ μαλιστα.
λαθος να κοιταμε αυτο που θελουν να μας δειχνουν απλα τους ακολουθουμε απο αποσταση ασφαλειας.
κοιτα να δεις μολις λιγο γυρισει ολοι σκευτωνται μην εγκλωβιστουν στα 5€ στις 1380 μον χαχαχαχα
αστειο δεν ειναι ;
ας το πανε στις 1000 μον αν εχουν αρχ@δια . δεν θα το πανε γιατι ξερουν οτι εκει εχει φιδια και θα τους φανε χαχαχαχα.
η τρομοκρατεια και ο εθισμος στην ταση ειναι ο σκοπος τους ,οχι οι 1000 μον.
εγω εχω πει οτι αν εδειχνε την πραγματικη οικονομοια το χαχα θα επρεπε να ειναι 200 μον. χαχαχαχα
γιατι δεν ειναι;

οεο

viewtopic.php?f=6&t=6648

ακουστετο καλα αυτο που κρατησα ειναι οτι στις 500 λεξεις οι μισες λεξεις ειναι μια η ΨΙΧΟΛΟΓΙΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 11, 2011 9:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Θανάση και μόλις ήθελα να σε ρωτήσω αν το σημερινό με το χθεσινό είναι "παράθυρο"?
Αλλά μας "προβληματίζει" η πάνω σκιά που άφησε για τη δυναμική του?
Είπα να σου το στείλω σε π.μ γιατί ίσως κάποιοι να "σχολιάσουν" αρνητικά αλλά δε βαριέσαι...ας είναι αν είναι... ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 11, 2011 9:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Πάντως ξένοι αναλυτές το γύρισαν ήδη long στην ΕΤΕ! Και λίγο παρακάτω να πάει so what!..δική μου εκτίμηση για το 2 μπροστά δεν παίζει αλλά ενδοσυνεδριακά μπορεί πιστεύω να δει και σε πραγματικά υπερπωλημένη κατάσταση λόγω επερχόμενων υποβαθμίσεων ακόμα και το 3,99. Απ τη στιγμή που όμως που δε θα χουμε χρεωκοπία, δε θα γίνει του Κουρέα της Σεβίλλης η μετοχή θα γίνει πύρκαυλος! Θάνο, σχετικά με το πρωινό μου ποστ δίπλα πιθανότατα έκανα λάθος εκτίμηση. Οι κεραίες μου είναι τεντωμένες, το ψαξα λίγο κ για την ώρα νομίζω όλα οκ! Εγραψα σχετικά κ στο μίτο του christian δίπλα στο φραπιταλ!

τώρα το διάβασα..
Παράθεση:
ας το πανε στις 1000 μον αν εχουν αρχ@δια . δεν θα το πανε γιατι ξερουν οτι εκει εχει φιδια και θα τους φανε χαχαχαχα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 11, 2011 10:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

αντωνη αν το δουμε σε 30λεπτα που ειναι γρηγωρα εγω συνηθως δεν τα κοιταω για να παρω αποφασεις για κινηση
μεχρι τις 3,30 ειχαμε μετα την ανοδο αναμονη με μηδενικη διακυμανση τα επομενα ειναι πτωτικα χωρις ορμη και στην δημοπρασια εκανε εγκυος που αφεινει υποσχεσεις για αυριο. η ιδια εικονα και τα 60λεπτα δεν ειναι κατι που προς το παρον εμπεριεχει φοβο .
το ημερησιο, καθαρο κερι αμφιβολιας αλλα οι αγοραστες ειχαν το πανω χερι.
σκοτυ ειπαμε εθισμος στην ταση νευρικωτητα απο τους μικρους οταν πας μια διαδρομη χρονικα μεγαλη σου δημιουργει υπερενταση και νευρα κουραση .
απλα εδω εχουν στενεψει τα χρονικα περιθωρια για ολους και για τους μεγαλους και 3,5€ να πανε την ετε θα γυρισει σε χρονο dt δενθα ρισκαρουν να την κρατησουν χρονικα γιατι εκει παραμονευουν φιδια .
αυτη ειναι η γνωμη μου .
αστο πανε οπου θελουν ,ακουσατε τα ιδια ειπε και στο video και να θελουν καποιοι ναφυγουν καποιοι αλλοι θα ερθουν και δεν θα ερθουν για να εχουν την ετε 3,5€ 5 χρονια δεν ειναι μαλακες

μην ανχωνεσται με τον χρονο παιζουμε

το ζητουμενο ειναι ο χρονος
σε αυτα τα επιπεδα το τρειτινκ σκοτωνει τον ερωτα μην το ξεχνατε αυτο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 11, 2011 10:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Θάνο, έγραψα στο μίτο του Κρις πως πιθανόν να είμαστε σε βραχυπρόθεσμο πτωτικό στην Wall γιατί οι αμερικανοί χρειάζονται εντός Ιουνίου ισχυρότερο δολλάριο για άλλους λόγους. Αποτέλεσμα αυτης της κίνησης, της ανόδου του δολλαρίου το έντονο καθοδικό στις μετοχές στη Wall, στα εμπορεύματα και ταρακούνημα ευρύτερο εσκεμμένο το οποίο θα φτιάξει καλή βάση μετά απο ένα διορθωτικό στις αγορές και επίσης μια λογική και αναγκαία διόρθωση στα εμπορεύματα πέραν της άμβλυνσης των ανοδικών στρεβλώσεων να έλέγξουν για την ώρα και τις πληθωριστικές πιέσεις!..βραχυπρόθεσμα μάλλον θα δούμε και συνέχεια..ίσως δόύμε αυτό το γαϊτανάκι σιγά σιγά το υπόλοιπο του Μαιου και το αργότερο μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου. Μετά θα είμαστε καλώς εχόντων απερίσπαστοι για διαπλανητικά ταξίδια.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Τωρα αν γράφω παπαριές ο χρόνος θα δείξει,..μπορεί...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 11, 2011 10:30 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

σκοτυ

Τωρα αν γράφω παπαριές ο χρόνος θα δείξει,..μπορεί...

δεν ειμε εγω αυτος που θα πω τι γραφει ο καθε ενας αυτα ειναι εκτιμησεις προσωπικες και ποτε ειναι σωστες και ποτε λαθος .
λογικο ακουγετε .
παπαριες γραφουν και λενε και οι επωνημοι ε και μην κοιτας που εδω εχουμε κρητες που ειναι παντογνωστες χαρακτηριστικο του ελληνα που δεν ξερει να δεσει τα κορδονια του αλλα εχει αποψη σε ολα τα θεματα.

εχουμε και φαντασματα μεταξυ μας που μοναστερωνουν ετσι απλα χωρις αποψη χαβαλεδες παιδακια που δεν τους εχει πει ο μπαμπας τους με τι να παιξουν και ξεσπαν εδω

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 306  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: