neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 7:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ σ όλους μαριδάρες...!!!Πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο...!!!Η 16η/5 φτάνει και η Ελλάδα δε χρεωκοπεί...!!! ;) ;) ;)
Καληνυχτώ με το καθιερωμένο ανεκδοτάκι, που δειχνει ότι πρέπει να σιγουρευόμαστε καλά πριν βγάλουμε από μέσα μας απωθημένες σκέψεις...!!! :P :P :P :P :P :P

Περίπου πριν 2 εβδομάδες ήμουνα μόνη μου σε ένα ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και αισθανόμουν λιγάκι περιπετειώδης, με ένα αίσθημα ελευθερίας που ποτέ δεν είχα ξανά αισθανθεί και αποφάσισα να τηλεφωνήσω σε μια από αυτές τις "εταιρείες συνοδών" για τις οποίες δίνονται πληροφορίες στην έξοδο αεροδρομίων, κυρίως για άνδρες. Παρόλα αυτά, ανάμεσα στα χαρτιά που είχα, βρήκα ένα το οποίο προσέφερε μια υπηρεσία κυρίως ανδρική και συγκεκριμένα μου έκανε εντύπωση ένας ο οποίος ονομαζόταν Φερότικο.
Αφού ανέλυσα με προσοχή την φωτογραφία, αποφάσισα να του τηλεφωνήσω...
Γαμώτο. Με τη μπροσούρα στα χέρια μου -που έτρεμαν και ίδρωναν από την προοπτική-, σήκωσα το τηλέφωνο και σχημάτισα τον αριθμό που υποδείκνυε το διαφημιστικό.
- Γεια! Aπάντησε ένας άντρας με αισθησιακή φωνή.
- Γεια! Βλέπω ότι γνωρίζεις από μασάζ και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι να έρθεις στο δωμάτιό μου και να μου δώσεις ένα επείγον... όχι, περίμενε, στη πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι σεξ! Έχω όρεξη να ζήσω άγριο σεξ μεγάλης διάρκειας αλλά τώρα!!! Μιλάω σοβαρά, επιθυμώ να διαρκέσει όλη την νύχτα και είμαι διατεθειμένη να συμμετάσχω σε διάφορα και μη παραδοσιακά πράγματα. Αν αυτό μπορεί να πει ένας άντρας, εγώ θέλω να το κάνω! Φέρε μαζί σου όλων των ειδών τα εργαλεία, αξεσουάρ και παιχνίδια για να σιγουρευτείς ότι θα με κρατήσουν ξύπνια όόόόόλη τη νύχτα...! Θέλω να με ακινητοποιήσεις και να μου γεμίσεις το σώμα με ότι θέλεις και μετά να καθαρίσουμε ο ένας τον άλλο... με τη γλώσσα ή με ότι εσύ θέλεις. Πώς σου φαίνεται;
- Λοιπόν, πραγματικά ακούγεται φανταστικό.... αλλά κυρία μου, για να κάνετε εξωτερικές κλήσεις πρώτα πρέπει να καλέσετε το 9...!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 7:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

Σπύρο

ειλικρινά δεν κατάλαβα τίποτα από ότι είπες... εκτός από το πρώτο. Κάτσε γιατί με ρώτησες πολλά να τα βλέπω ένα ένα...
Πάμε πρώτα με τον ισχυρισμό του Σάννυ; Τι να θεωρήσω... 'Μαλάκα' έναν άνθρωπο που η εταιρεία του είναι leader στο χώρο του και θεώρησε ότι το χρηματιστήριο είναι ένας τρόπος να βγάλει εύκολα λεφτά;
Μα και μόνο το γεγονός ότι έχει καταφέρει να είναι στο είδος του επιχειρηματίας leader, τον βγάζει από αυτήν την κατηγορία...
Εφοπλιστής με 12 βαπόρια, τα τρία σε Ελλάδα, τα 4 σε Ευρωπη με διπλούς πυθμένες, και 5 PANAMAX.
είμαστε παλαιότερα συνεργάτες. Από το στόμα του άκουσα ότι το 99 έχασε 1,2 δις στο χρηματιστήριο.
Μαλάκας κι αυτός;
Βιομήχανος, δυστυχώς πέθανε εδω και μερικά χρόνια σε τροχαίο, 600 εκατομμύρια χασούρα.
Μαλάκας κι αυτός;

Και άλλοι πολλοί...

Για ποιους λασπολόγους μιλάς ότι επικαλούμαι; Ονομάτισέ μου να σου λέω. Ποιον λασπολόγήσανε;
Πες μου για ποιον συνταξιούχο μιλάς;
Αν έχεις πρόβλημα στείλτα μου με π.μ. και να σου απαντήσω. Μήπως έχεις στείλει κάτι που δεν το έχω δει; Γιατί όλα αυτά που μου λες δεν τα έχω διαβάσει πουθενά...

Οπωσδήποτε όλοι κρινόμαστε από αυτά που λέμε.

Δεν διαφωνω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 7:45 pm 
Χωρίς σύνδεση

Θεωρητική επαφή με το χρηματιστήριο ως πρωτοετής φοιτητής το 1985. Πρώτος μου δάσκαλος ο πατέρας μου και καθηγητής μαθηματικών ο πρώτος μου δάσκαλος στην τεχνική ανάλυση.
Δύο χρόνια εκπαίδευση πάνω στις μετοχές. Θεωρητικά και πρακτική με εικονικό χαρτοφυλάκιο.

Πρώτη πρακτική επαφή με το άθλημα το 1987. Αν κοιτάξω το αρχείο που κρατώ, θα βρώ και την πρώτη μου εντολή. Ιούνιος 1987 μεταξύ 20 και 21 Ιουνίου αν δεν κάνω λάθος. Τότε δεν γινόταν η εντολή αυτόματα. Περνάγανε δύο μέρες για να σου αγοράσουν μετοχές χα χα χα

Γεννηθείς το 1967. Είμαι 44 ετών και φέτος περπατάω 24 χρόνια στο άθλημα, από τα οποία ενεργά είναι περιπου τα 22, λόγω στρατιωτικής θητείας την περίοδο 1988 - 1990

Ελπίζω να σε κάλυψα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 7:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

βρε βαγγελη κ παλι αναφερεις 2 απο τους 200. ετσι οπως το εγραψες πριν ομως το σηκωναι το δουλεμα.
σε π.μ μου ειπες για τον χρηστο μπιρι μπιρι, προμηθειες κλπ. σου ειπα αυτοι που τα λενε εχουν αποδειξεις ή πετανε λασπη απλως?
εγω ημουν παρων κ ξερω καποια πραγματα που ισως δεν ξερεις.
ο σκαγια ξεκινησε το θεμα προμηθειων κ συνεχησαι ο geolog,αποδειξεις κ ονοματα δεν ειπαν.μουγκα. ασε τι ρολο παιζουν αυτοι.
για τον 7070 σε ρωτησα κ συ μουγκα.
για την εντυπωση που σου κανει το τι εστι χρηστος που γραφει συνε
χεια στους μιτους του μονο.
αν κ σημερα μονο εβαλε 2-3 ποστ απο αλλους μιτους.

εσυ τωρα λες οτι παιζεις 25 χρονια. ποσο εισαι τελικα κ με τι ακριβως ασχολησαι,γιατι ετσι προεκυψε κ το ποστ που σε εκνευρισαι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 8:03 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Χαλαρώστεεε παιδιάααααα,...υπομονή....
8-) , θα μας σκίσει Μούντυς Φιτς απο βδομάδα μάλλον θα πάμε λίγο παρακάτω και μετά σιγά σιγά θα έρθουν κ τα καλά....σιγά σιγά...έστω κ αν δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία τα επιπλέον που θα πω,..αυτό το 0,8 που εμφανίστηκε ως αναπτυξη στο πρώτο τρίμηνο το πιθανότερο είναι να επιταχυνθεί λόγο του τουρισμού,..σε συνδυασμό με το reprofiling εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δούμε αυτό το 0,8 ίσως να φτάνει και το 1,2! Ελάχιστα ολίγιστο ισχνότατο θα μου πείτε.

Ναί, αλλά αντε τοτε να το πεις σ αυτούς που θα θέλουν να το εκμεταλλευτούν προς τα πάνω το μαγαζί.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 8:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Παλιοαρκουδι σκοτυ εχεις πουλησει?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 8:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δε λειτουργώ έτσι ω ρε παραξάδερφε :lol: ...είτε είμαι αγορασμένος (όπως είμαι τώρα κάργα), είτε άχαρτος η προσέγγισή μου στην αγορά προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ρεαλιστική. Για την ώρα είμαι -...πολύ -....αλλά θεωρώ πως αυτό μείον είναι διαχειρίσιμο και γρήγορα θα γίνει κ κερδοφόρο. Πολύ κερδοφόρο..μεσοπρόθεσμα πάντα....έχω και κάτι λίγα για να κάνω παιχνίδι...κ ευτυχώς για την ώρα κ περιθώρια..ακόμα!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 8:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

τραμπ οπως καταλαβαινεις στα σημαντικα δεν με καλυψες...

θα περιμενω.....

το π.μ που σου εστειλα εγω το βρισκω στα εξερχομενα μου,εσυ λες τιποτα. οκ!

καληνυχτα σας!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από spyrossi και Παρ Μάιος 13, 2011 8:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 8:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εσύ πούλησες όμως λαμόγιο..χαχαχαχα :twisted: :twisted: και τώρα φρόντισε με φουλ ρευστότητα να μπεις σε καλές τιμές γιατι τα καλά νέα ήδη προετοιμάζονται γράφονται αλλά δεν έχουν περάσει ακόμα στην αγορά.....θυμίζει κάτι απο την εποχή μετά το ψευτοντηλ αλλά και που τα σενάρια για 30ετη επιμήκυνση κ διάφορα τελικά διαψεύδονταν κ η αγορα έμενε σχετικά ατάραχη...γιατί όταν αρχίσουν να σκάνε περισσότερα κ τελικά η αγορά αρχίσει να τα αποτιμά η ανοδος του περασμένου Γενάρη θα είναι παιδική χαρά μπροστά σ αυτό που έρχεται.
Στρέβλωση τότε, η οποία τώρα αποκαθίσταται,..αλλά κ πάλι υποερβολικά πιεσμένη με έκρηξη ανοδική..........τώρα τί θα με πείς,,,;;; παλιοταυρί;; :lol: :lol: :lol:

Die Welt: Έτοιμοι να δεχθούν ήπια αναδιάρθρωση Ε.Ε., ΔΝΤ, Γερμανία

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η γερμανική κυβέρνηση είναι έτοιμοι να δεχτούν ήπια αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας λόγω της "δραματικής επιδείνωσης της κατάστασης της χώρας", όμως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Γαλλία συνεχίζουν να αντιτάσσονται στην επιλογή αυτής της κίνησης, θα αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, στην έκδοση της Κυριακής, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.

"Δεν γνωρίζουμε να έχει ληφθεί τέτοια απόφαση", σχολίασε αξιωματούχος της γερμανικής κυβέρνησης, σύμφωνα με το Dow Jones Newswires. Η ΕΚΤ αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα, ενώ εκπρόσωπος του Olli Rehn, απέφυγε με τη σειρά του να κάνει σχετικές δηλώσεις. Το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών δεν ήταν προσβάσιμο για κάποιο σχόλιο και το ΔΝΤ επίσης δεν απάντησε.

Το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Βερολίνο τάσσονται τώρα υπέρ της παράτασης της προθεσμίας αποπληρωμής των ελληνικών κρατικών ομολόγων, μετά και τις τελευταίες εκτιμήσεις για την ελληνική οικονομία, αναφέρει το δημοσίευμα.

Σημειώνεται πως μέχρι σήμερα η Κομισιόν εναντιωνόταν στο σενάριο της αναδιάρθρωσης, καθώς, όπως και η ΕΚΤ, φοβόταν πως θα προκαλούσε αναταραχή στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων με αρνητικές συνέπειες για τις ευρωπαϊκές τράπεζες, σύμφωνα με την Die Welt.

"Βλέποντας τα νέα στοιχεία, κανείς βλέπει πως η κατάσταση έχει αλλάξει", φέρεται να δήλωσε η ανώνυμη πηγή.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 9:20 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ούτε που τον ξέρω τον 7070. Γιώργος. Ότι ξέρω είναι αυτά που μου έχει πει ο ίδιος. Ούτε που τον έχω δει. Από τα λίγα όμως που τον έχω τσεκάρει, δεν λέει παραμύθια.
Κι όταν ένας άνθρωπος μου λέει κάτι, δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω.

Ο Σκάγια πράγματι ξεκίνησε να λέει ότι ο Χρίστος ζητούσε προμήθειες για διαχείριση χαρτοφυλακίου.
Εγώ το άκουσα από άλλη πηγή. Δεν γνωρίζω τον Σκάγια. Τον άνθρωπο που μου το είπε όμως τον ξέρω. Και δεν είναι άνθρωπος που λέει παπαριές. Μάλιστα μου είπε ότι στην συγκεκριμένη φάση εκεί στην ΑΙΓΛΗ, πράγματι δημοσίως δεν ανεφέρθη τίποτα. Στο περιθώριο ακούστηκαν όμως οι απαιτήσεις.

Ο Χρίστος αρνήθηκε ότι έχει ζητήσει οποτεδήποτε προμήθεια για κάτι. Ούτε αυτόν ξέρω, ούτε έχω λόγο να τον αμφισβητήσω. Δεν μου πέφτει και λόγος. Προσωπικά πιστεύω ότι και να το έκανε... δεν τρέχει για μένα τίποτα. Το να είναι κάποιος διαχειριστής κεφαλαίων είναι πολύ σοβαρή δουλειά και πιστέψτε με... με τις οιωνοσκοπίες του και τα αφελή τσιτάτα τύπου 35 και 100 ευρώ η Εθνική, ή τις ΑΠΑΤΕΣ που ισχυρίζεται ότι ζούμε.... μάλλον κακό θα έκανε στην επαγγελματική του εικόνα... παρά καλό.
Οπότε ... τον πιστεύω!

Την ηλικία μου την είπα. Είμαι 44 ετών.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: