neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 526, 527, 528, 529, 530, 531, 532 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 7:46 am 
Χωρίς σύνδεση

spyrossi

αυτη η συνεχης επιθεση ειναι η μεγαλυτερη μου απορια εδω κ 2 χρονια.
θανο ο χρηστος ειναι χρηστος εδω κ 4 χρονια (οχι μονο στο ονομα) οι αλλοι γιατι πολεμουν συνεχεια δεν καταλαβαινω?
ο χρηστος εχει ξεκαθαρισει τον στοχο,σκοπο του. οι αλλοι?
κ στην τελικη δεν αρεσει,? δεν τον γουσταρουν ? ειναι <τρελος> ? ας τον αφησουν στην <τρελα> του.
δοξα το θεο κ αλλοι μιτοι υπαρχουν κ αλλα site κ τα παντα.

αυτη η εμμονη με προβληματιζει για τους σκοπους των αλλων.

επ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από spyrossi και Τρί Μάιος 17, 2011 11:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

/////////////////////////////

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πως θα περάσει η ώρα βρε Σπύρο μου;
Η πεποίθησή μου για τον Χρίστο είναι ότι έχει επιδιώξει και καταφέρει στο Κάπιταλ το θέμα του με το ΡΑΛΛΥ να είναι αυτό με τα περισσότερα σχόλια.
Τι επιτυγχάνει με αυτό;
Όποιος μπαίνει στο φόρουμ συζητήσεων του Κάπιταλ και αναζητεί την Εθνική πέφτει αμέσως πάνω στο ΡΑΛΛΥ και τα σχόλιά του. Με τις συνεχείς δημοσιεύσεις καταφέρνει και είναι συνεχώς πρώτο στη λίστα και των υπολοίπων συζητήσεων. Πολλές φορές μου έχει κάνει εντύπωση ότι ενώ άλλους μίτους τους ψάχνω για να βρω κάτι ενδιαφέρον που διάβασα, τον μίτο του Χρίστου τον βλέπω συνέχεια και πολύ εύκολα ... πάντα στην πρώτη σελίδα! Γι αυτό και δεν τον έχω βάλει στα αγαπημένα μου στη λίστα μέλους.
Πως επιτυγχάνεται αυτό; Με δύο τρόπους κατά τη γνώμη μου. Ο πρώτος είναι οι συνεχείς δημοσιεύσεις. Κάθε μία ώρα θα περάσει ένα μήνυμα και θα βρεθεί πάλι πρώτο το θέμα του. Ο δεύτερος ειναι ... οι 'αρλούμπες' που πετάει. Οι καραμπινάτες αρλούμπες! Γιατί παιδιά με συγχωρείτε... αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά από κυματική ανάλυση και ψυχολογία επενδυτή (ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ), κάνει τέτοια παιδαριώδη λάθη και λέει τέτοιες αρλούμπες περί ...απάτης.

Ερώτημα. Τότε γιατί το κάνει;
Αρχικά μπήκα κι εγώ στο τρυπάκι της οικονομικής ωφέλειας. Πίστεψα δηλαδή ότι επιζητούσε κάποια αναγνώριση ώστε να ωφεληθεί οικονομικά από επενδυτές που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το χρηματιστήριο. Οι αρλούμπες όμως που έλεγε, περισσότερο κακό του κάνουν, παρά καλό, σε μια ενδεχόμενη προσπάθεια να ωφεληθεί οικονομικά. Δεν μπορείς να πείσεις έναν άνθρωπο να σου εμπιστευτεί τα χρήματά του, όταν λές από τα 28 ευρώ για απάτη και να το ισχυρίζεσαι και στα 4,80!!!

Και να λες κιόλας ότι δεν έχεις κάνει και λάθος! ότι λάθος δηλαδή είναι αυτό που βλέπουμε στο ταμπλό και θα αποδειχτεί σύντομα....
Γιατί λοιπόν το κάνει αφού δεν προσπαθεί να ωφεληθεί οικονομικά;

Ειλικρινά δεν ξέρω. Κι ούτε με ενδιαφέρει να μάθω. Έχω πολύ σοβαρότερα προβλήματα να επιλύσω στη ζωή μου από αυτό.

Συμφωνώ με τον Σπύρο σε αυτό που είπε. Αν είναι τρελός, τον αφήνω στην τρέλα του!! (είναι το μόνο που ταιριάζει, η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω. Κι αυτό διότι κι εγώ θα είχα τρελαθεί αν είχα πάρει επισκευαστικό δάνειο, το τοποθετούσα σε μετοχές με πεποίθηση ότι θα πάει πάνω, και η αγορά με πήγαινε ανάποδα!!!)
Γι αυτό και δεν επεμβαίνω ξανά σε αυτά που θα λέει από δω και στο εξής.

Όποτε νομίζω θα κάνω παρεμβάσεις με σχόλιά μου για την αγορά, αλλά δεν θα εμπλακώ ξανά σε λεκτικές διαμάχες!!!

Είναι αυτό που λέγαμε παλιότερα γελώντας.... Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ!!!

Καλημέρα και υγεία σε όλες και όλους

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 8:13 am 
Χωρίς σύνδεση

Kαλημέρα.Πρώτα θα πώ ότι αυτό που έγραψα στον exige το παίρνω πίσω.Μιλήσαμε και τα είπαμε σαν φίλοι που είμαστε και έχουμε μιά στοιχειώδη λογική.Τέλος.
Τώρα φίλε trab...να πώ ότι δεν έχεις δίκιο, θα είναι ψέμα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 8:17 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Πενταστερο στον φιλο pariss :lol: :!:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 8:23 am 
Χωρίς σύνδεση

ε ρε γέλια πρωί πρωί... :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 8:25 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημερα σε ολους τους φιλους και φιλες.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 8:27 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

wave7 έγραψε:

που τα ειδες τα γελια ;

:lol: :lol: :lol:

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 8:29 am 
Χωρίς σύνδεση

thanos έγραψε:
wave7 έγραψε:

που τα ειδες τα γελια ;

:lol: :lol: :lol:

έλα μου ντε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 8:39 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

σε λιγο θα ερθουν τα γελια μην βιαζεσε

παω αργα γιατι βιαζομε

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 9:01 am 
Χωρίς σύνδεση

καλημερα σε ολους!!!!!

[ειναι <τρελος> ? ας τον αφησουν στην <τρελα> του.]

Συμφωνώ με τον Σπύρο σε αυτό που είπε. Αν είναι τρελός, τον αφήνω στην τρέλα του!!
ευτυχως τραμπ που μετεφερες ακριβως κ τα δικα μου λογια, γιατι το νοημα ειναι λιγο διαφορετικο. ευχαριστω.

[αυτη η εμμονη με προβληματιζει για τους σκοπους των αλλων.] θα ηθελα κ μια γνωμη πανω σε αυτο. ευχαριστω.

[δηλ. η ετε τωρα στα 4,68 μπορει να φανταζει ακριβη με ολα αυτα που εχουν συμβει κ πιστευω οτι εχουν περασει στην τιμη
κ στα 4 ή 3,68(τυχαια νουμερα) θα ειναι το φθηνοτερο κ
αυτο δεν εχει δοση απληστιας ή υπερβολης ?]

οπως κ σε αυτο απο τον μιτο του etrader. o διαλογος ειναι στις σελ.3-4 του μιτου. ευχαριστω.

για να μην ζητησω κ σχολιασμο στο περιφημο σχολιο του (υφασματα) που εχει γινει γαργαρα απ ολους κ απλα μειναμε στην αποσυρση του κ στο ban κ στα ακολουθα καλωσορισματα. ευχαριστω θερμα!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 9:06 am 
Χωρίς σύνδεση

Pariss

Πολλες φορες τα γραφομενα στο ιντερνετ δημιουργουν παρεξηγησεις.

Το καλο ειναι να λυνονται και ποσο μαλλον οταν αυτο γινεται μεταξυ φιλων.

Παιδια, ο καθενας ανεξαρτητα με τις φιλιες του και τις γνωριμιες του,εχει την γνωμη του και τις ιδεες του για το ΧΑΑ και με αυτες πορευεται ,αν εχει δικιο, μονο ο χρονος θα το δειξει.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 526, 527, 528, 529, 530, 531, 532 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 24 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: