neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 527, 528, 529, 530, 531, 532, 533 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 9:22 am 
Χωρίς σύνδεση

Συμφωνώ με τον Σπύρο σε αυτό που είπε. Αν είναι τρελός, τον αφήνω στην τρέλα του!!
ευτυχως τραμπ που μετεφερες ακριβως κ τα δικα μου λογια, γιατι το νοημα ειναι λιγο διαφορετικο. ευχαριστω.

[αυτη η εμμονη με προβληματιζει για τους σκοπους των αλλων.] θα ηθελα κ μια γνωμη πανω σε αυτο. ευχαριστω.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 2 ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ.
Α. Γι αυτό ακριβώς μετέφερα με copy paste τα λόγια σου. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αν εννοείς κάτι άλλο από αυτό που κατάλαβα εγώ, μάλλον τότε ή εγώ δεν ξέρω καλά ελληνικά ή εσύ εχεις πρόβλημα διατύπωσης σκέψεων. Με, ή χωρίς εισαγωγικά, το νόημα της λέξεως 'τρελός' δεν αλλάζει....
Β. Τωρα για την 'εμμονή' που ανέφερες Σπύρο που σε προβληματίζει κιόλας... η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι η δική μου εμπειρία! Ξεκίνησα καλοπροαίρετα με άλλο νικ νεημ να λέω τις απόψεις μου... Αντέδρασα στα λάθη που είδα να δημοσιεύονται και να υποστηρίζονται με πάθος. Η αντίδραση ως γνωστόν μπορεί να προκαλέσει και εντάσεις, οι εντάσεις προκαλούν τον θυμό και ο θυμός καταλήγει στα υβριστικά σχόλια... και μετά στα μπαν... Η ειρωνία από άλλους, όταν κάποιος είναι μπαναρισμένος... οδηγεί στη δημιουργία νέου νικ νέημ... με τα γνωστά αποτελέσματα....

:) :) :) :) :)

Ελπίζω να σε κάλυψα Σπύρο μου....

Μια γλυκειά καλήμέρα σε όλους με υγεία...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 9:37 am 
Χωρίς σύνδεση

μαλλον εγω εχω προβλημα διατυπωσης σκεψεων.
οταν βαζω λεξη σε εισαγωγικα δεν υποστηριζω το νοημα της, αν το υποστηριζα ή το εννοουσα δεν θα εβαζα τη λεξη σε εισαγωγικα.

με προβληματιζει ο σκοπος των αλλων..

καποια τοποθετηση στα αλλα 2 ???

το ζορι παντα να ναι ο χρηστος?
βρε τι κανει ενας <τρελος> :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 10:16 am 
Χωρίς σύνδεση

θελω να προσθεσω ακομα στο τελευταιο ποστ του Χρηστου.

Οτι εκτος τις διακοπες,που λεει και η αγαπημενη σε ολους μας Μαρκελα,οτι δε μπορουμε να εχουμε κοινο νομισμα,και ο ενας να περνει 700 ευρω και ο αλλος 2000 χιλιαδες.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 10:27 am 
Χωρίς σύνδεση

Για αυτο ακριβώς έβαλα όλο το σχόλιό σου Σπύρο με copy paste. Εσύ βάζεις εισαγωγικά, εγώ δεν βάζω. Ο καθένας με τις απόψεις του....

Για τα άλλα 2 δεν έχω κανένα σχόλιο. Δεν με αφορούν.

Σας αφήνω για να απολαύσουμε μια υπέροχη συνεδρίαση. Όταν ανεβαίνει έτσι ... μου αρέσει πολύ!

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 10:38 am 
Χωρίς σύνδεση

δυο μερες λιγο πρασινο και οι μισοι λος-Βεγγος κυριε μιταρχα απο εκει που γραφεις!
μετρα τους ....για την σφαγη των αμνων!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 1:12 pm 
Χωρίς σύνδεση

Vkg

Mπορει να εχεις χιλια δικια σε αυτα που λες ,αλλα ο Χρηστος εδω και δυο χρονια ειναι σταθερος στις αποψεις του.

Και επισης δεν εχει κρυφτει πισω απο ενα πληκτρολογιο, και να λεει διαφορα και να τα βαζει με ολους και με ολα για ψυλλου πηδημα.

Αντιθετα με εσενα, που εχεις δηλωσει, οτι ποτε δε θα πηγαινες καπου εστω και για καφε ,γιατι προτιμας να κρατησεις την ανωνυμια σου.

Γιατι αραγε; Απορια εχω;

Παρη

Αυτοι ειναι οι γνωστοι αγνωστοι που ελεγα εχτες.

Και δυο, τρεις αλλοι που ερχονται και εξαφανιζονται σαν τα σαλιγκαρια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 1:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

exige S

ακομη ασχολησε με δαυτους πολλυ σημασια δεν τους εχουμε δωσει ;
αξιζει;

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 1:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

σπυρο δεν πιστευω να με μοναστερωσες εσυ θα παρω την κλιτσα

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 1:31 pm 
Χωρίς σύνδεση

βρε θανο αν κανουμε την ερωτηση [ακομη ασχολουνται με αυτον,πολυ σημασια δεν του εχουν δωσει? αξιζει?]

τι απαντηση θα εδινες?

κ αν βαλεις στην αρχη της ερωτησης το [γιατι......?] τι θα απαντουσαν?

οχι θανο. :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 18, 2011 1:35 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.capital.gr/messages/showTopi ... 71&pg=6890

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 527, 528, 529, 530, 531, 532, 533 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 30 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: