Συμφωνώ με τον Σπύρο σε αυτό που είπε. Αν είναι τρελός, τον αφήνω στην τρέλα του!!
ευτυχως τραμπ που μετεφερες ακριβως κ τα δικα μου λογια, γιατι το νοημα ειναι λιγο διαφορετικο. ευχαριστω.
[αυτη η εμμονη με προβληματιζει για τους σκοπους των αλλων.] θα ηθελα κ μια γνωμη πανω σε αυτο. ευχαριστω.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 2 ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ.
Α. Γι αυτό ακριβώς μετέφερα με copy paste τα λόγια σου. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αν εννοείς κάτι άλλο από αυτό που κατάλαβα εγώ, μάλλον τότε ή εγώ δεν ξέρω καλά ελληνικά ή εσύ εχεις πρόβλημα διατύπωσης σκέψεων. Με, ή χωρίς εισαγωγικά, το νόημα της λέξεως 'τρελός' δεν αλλάζει....
Β. Τωρα για την 'εμμονή' που ανέφερες Σπύρο που σε προβληματίζει κιόλας... η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι η δική μου εμπειρία! Ξεκίνησα καλοπροαίρετα με άλλο νικ νεημ να λέω τις απόψεις μου... Αντέδρασα στα λάθη που είδα να δημοσιεύονται και να υποστηρίζονται με πάθος. Η αντίδραση ως γνωστόν μπορεί να προκαλέσει και εντάσεις, οι εντάσεις προκαλούν τον θυμό και ο θυμός καταλήγει στα υβριστικά σχόλια... και μετά στα μπαν... Η ειρωνία από άλλους, όταν κάποιος είναι μπαναρισμένος... οδηγεί στη δημιουργία νέου νικ νέημ... με τα γνωστά αποτελέσματα....
Ελπίζω να σε κάλυψα Σπύρο μου....
Μια γλυκειά καλήμέρα σε όλους με υγεία...